Temiz Ve Güvenli Kesim Alanı İçin Yoğun Mesai

Beylikdüzü Belediyesi Tarafından Kurulan, Modern Kurban Satış Ve Kesim Yeri’nde Kurbanlık Satışları Başladı. Her Yıl Sağlıklı Ve Temiz Şartları Oluşturmak Adına Çalışan Beylikdüzü Belediyesi Bu Yıl Da İlaçlama, Temizleme, Bak?

GÜNCEL 7.08.2019 13:31:57 2042 0
Temiz Ve Güvenli Kesim Alanı İçin Yoğun Mesai

Temiz Ve Güvenli Kesim Alanı İçin Yoğun Mesai

Beylikdüzü Belediyesi Tarafından Kurulan, Modern Kurban Satış Ve Kesim Yeri’nde Kurbanlık Satışları Başladı. Her Yıl Sağlıklı Ve Temiz Şartları Oluşturmak Adına Çalışan Beylikdüzü Belediyesi Bu Yıl Da İlaçlama, Temizleme, Bakım Ve Alt Yapı Gibi Tüm Gerekli İşlemleri Tamamladı. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne Bağlı, Veteriner Hekimlerin 24 Saat Bulunacağı Alanda Dezenfeksiyon Uygulamaları Eksiksiz Yapılırken Kurban Bağışları Da İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılmak Üzere Kabul Edilecek.

Beylikdüzü Belediyesi, Kurban Bayramı’nı Bu Yıl Da Tüm Maneviyatıyla Paylaşma Ruhu İçerisinde Geçirmeye Hazırlanıyor. İlçede Yaşayan Vatandaşların Sağlıklı Ve Huzurlu Bir Bayram Geçirmesi Adına Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı’nda Kurulan Modern Kurban Satış Ve Kesim Yeri’nde Tüm Gerekli Altyapı Ve Hijyen Çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Müdürlükleri Tarafından Sürdürülüyor. Toplam 20 Bin M2’den Oluşan Alanda,  Her Biri 84 M2 Olan 150 Kurban Çadırının Yanı Sıra Karantina Çadırı, Sosyal Tesis, Mescit Ve Duşlar Bulunuyor. Alanda 24 Saat Hizmet Veren Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne Bağlı Veteriner Hekimler Kurbanlıkların Gerekli Tüm Muayenelerini Gerçekleştirerek İlçe Halkının Kurbanlıklarını Güvenle Ve Sorunsuz Alabilmesi İçin Çalışıyor. Karasinek, Bulaşıcı Hastalıklar Ve Kötü Kokunun Önüne Geçilmek Adına Yapılan İlaçlama Hizmetinin Yanı Sıra, Alan Her Gün Yıkanarak Gerekli Dezenfeksiyon Uygulamaları Da Yapılıyor. Vatandaşların Hem Kurbanlıklarını Seçip Hem De Kesim Yaptırabilecekleri Alanda Günde 550-600 Civarı Büyükbaş, Bine Yakın Da Küçükbaş Hayvan Kesiminin Yapılabilecek.

İhtiyaç Sahiplerine Kurban Bağışı Yapılabilecek

İhtiyaç Sahibi Ailelere Kurban Eti Bağışlamak İsteyen Vatandaşlar İçin Kurban Kesim Alanında Bulunan Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Personelleri Bağışları Kabul Edecek. Bayramın 2.Günü Beylikdüzü Belediyesi’nin İhtiyaç Sahipleri İçin Kestireceği Kurbanlarla Birleştirilecek Olan Bu Bağışlar, Bayramın 2.Sabahı Paketlenmeye Başlayıp İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Evlerine Ulaştırılacak. Böylelikle Kurban Bağışlamak İsteyen Vatandaşlar Alanda Bulunan Belediye Personelleriyle Temas Kurarak Gönül Rahatlığıyla Bağışlarını Gerçekleştirebilecek.

Veteriner İşleri Müdürlüğü 24 Saat Mesaide

Tamamı Asfaltla Kaplı Olan Alanın Her Gün Titizlikle Temizlendiğine Ve Veteriner Hekimlerin Vatandaşlara Ücretsiz Muayene Hizmeti Vermek İçin Orada Bulunduğuna Dikkat Çeken Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, “Şu An 1750 Civarı Büyükbaş, 3500 Civarı Küçükbaş Hayvanımız İçeriye Giriş Yapmış Durumda. Hayvanlar İçeriye Girmeden Önce Bütün Resmi Evrakları Ve Yaş Muayeneleri Veteriner Hekimlerimiz Tarafından Yapılıyor. Kurbanlık Vasfına Uygun Olmayan Hayvanlar Kurbanlık Alana Alınmıyor. Vatandaşlarımız Şüphe Ederlerse Veteriner Hekimlerimize Danışarak Yaş Muayenesini Ücretsiz Olarak Alabiliyorlar. Kurban Bayramı’nın Satış Ve Kesim Kısmını Birlikte, Çevreye En Az Rahatsızlıkla Atlatmayı Amaçlayıcı Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz” İfadelerini Kullandı.

 Çalık, “Beylikdüzü’nü Üst Düzey Bir Hizmetle Buluşturacağız”

Kurban Çadırlarını Ziyaret Ederek İncelemeler Yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık İse, “5 Senedir Bu Hizmeti Vermeye Gayret Ediyoruz Ve Verilen Hizmetten Vatandaşlarımız Oldukça Memnun. Burada Çadır Sahipleriyle Bir Araya Geldik. Kurban Hizmetinin En Uygun Koşullarda Yaşanması Lazım Ve Bizler De Hayvanlarımıza Eziyet Etmeden, Tertemiz Bir Kurban Alanı Düzenlemeye Gayret Ettik. Umarım Bu Sene De Beylikdüzü’nü Üst Düzey Bir Hizmetle Buluştururuz. Bütün Müdürlüklerimiz Hizmetlerine Aksamadan Devam Ediyor Ve Bizler İnsanların Buradan Hoşnut Ayrılmasını Amaçlıyoruz. Bu Sene De İnşallah O Hoşnutluğu Sağlayacağız” İfadelerini Kullandı. Kokunun Minimum Düzeyde Tutulduğu, Temiz Bir Alan Oluşturmak Adına Çalışmaların Sürdüğünü De Belirten Başkan Çalık, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl Da En Temiz Çadırların Ödüllendirileceğini Hatırlatarak Kurban Bayramı’nı İçten Dilekleriyle Kutladı.

 


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.