Tonunuza Uygun Tüyolar

14 Şubat Sevgililer Günü’nde hafızlardan silinmeyecek ışıltı ve görünüme sahip olmak için bu tavsiyelere kulak verin.

YAŞAM 21.01.2020 16:09:12 4914 0
Tonunuza Uygun Tüyolar

Tonunuza Uygun Tüyolar

14 Şubat Sevgililer Günü’nde hafızlardan silinmeyecek ışıltı ve görünüme sahip olmak için bu tavsiyelere kulak verin. Dünyada 70’i aşkın ülkede kadınların ilk tercihi olan kozmetik ürünlerini Türk kadınlarının beğenisine sunan LEA makyaj artistleri, cilt tonunuza uygun ürün ve makyaj tüyolarını sizler için paylaştı.

Sevgililer Günü’ne hazırlanırken en önemli konuların başında günün anlamına uygun, sizi ışıltılı ve kusursuz gösterecek bir makyaj yapmak geliyor. 70’i aşkın ülkede kadınların ilk tercihi olan kozmetik ürünlerini Türk kadınlarının beğenisine sunan LEA makyaj artistleri, Sevgililer Günü’nde en çarpıcı makyaj önerilerini sizler için hazırladı.

Aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, her kadının çok sevdiği ve en çok da Sevgililer Günü gibi özel günlerde kullanmayı tercih ettiği iddialı olmaya yakışan bir renktir. Yalnızca dudaklarınızı vurgulayacağınız bir makyaj yapmak istiyorsanız kırmızı ruj sizin için en iyi seçenek olacaktır. Nemlendirdiğiniz dudaklarınızı önce kırmızı bir dudak kalemi ile belirginleştirebilir ve daha sonra da kırmızı mat bir rujla imzanızı atabilirsiniz. Ten makyajınızda doğal renk tonlarını tercih ederek dudaklarınızı Isabelle Dupont’un Satin Matte Lipcream 44 mat ruju ve Petales Lipcream 62 dudak kalemi ile öne çıkarabilirsiniz. Daha feminen ve güçlü bir görüntü için bordo renk ruj kullandığınız dudaklarınızı, yalın bir göz makyajı ile tamamlayabilirsiniz. Sade makyajınızı bordo renk ruj kullandığınız dudaklarınız ile patlatabilir ve farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Bordo rengini en çekici şekilde yakalayabilmek için Sevgililer Günü’nde Isabelle Dupont’un Velvet Lipcream 615 rujunu ve Isabelle Dupont Lipcream LCP16 dudak kalemini tercih edebilirsiniz.

Doğallık Her Dönemin Trendi

Sevgililer Günü’nde doğal güzelliğinizi ortaya çıkarmak istiyorsanız, nude renkler ile kusursuz bir doğallık yakalayabilirsiniz. Ten makyajınızın doğal durması için BB kremler veya hafif kapatıcılık sağlayan fondötenler seçebilirsiniz. Göz farı yerine eyeliner tercih edebilir, uzatıcı ve dolgunlaştırıcı bir maskara ile gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Makyajınızı daha kalıcı kılmak ve daha pürüzsüz bir cilt elde etmek için Isabelle Dupont Make up Base makyaj bazını sürdükten sonra, Isabelle Dupont Bb Cream ile ciltteki kusurlu görünümü gizleyebilirsiniz.

Çekici Bakışlar için Kedigözü Makyajını Deneyin

LEA makyaj artistleri, modası asla geçmeyen ve her döneme damgasını vuran kedigözü makyajını, Sevgililer Günü için en kolay uygulayabileceğiniz makyaj trendi olarak öneriyor. Kaligrafik çizgiler ile ön plana çıkartılmış bu göz makyajı ile tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Gözlerinizi ortaya çıkarmak ve daha keskin bakışlar için Isabelle Dupont Matte Dipliner ve Isabelle Dupont Art Liner ile çizgilerinizi şekillendirebilir, Elixir Effect Length Volume Mascara ile göz makyajınızı en dikkat çekici biçimde tamamlayabilirsiniz.

 


BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Kocaeli'den çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.