Toplumsal Sıcak Temas..!

Amacımız Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikalarını Hayata Geçirmek

İSTANBUL 27.07.2018 19:59:58 4035 0
Toplumsal Sıcak Temas..!

"Sosyal İçerme, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ve Sosyal Belediyecilik"

 Azerbaycan’ın Bakü, Terver ve Göranboy şehirlerine bağlı belediyelerin kadın belediye başkanları, Türk Dünyası Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ‘Azerbaycan Kadın Yerel Yöneticiler Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Programı’ kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba’nın, konuk heyete Beylikdüzü Belediyesi’nin sosyal içerme, toplumsal cinsiyet eşitliği ve sosyal belediyecilik uygulamaları hakkında bilgiler aktardığı toplantıda, Azerbaycanlı kadın yerel yöneticilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

"Amacımız Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikalarını Hayata Geçirmek”

Türkiye'deki yerel yönetimlerin ve kamu kuruluşlarının faaliyetlerini incelemek amacıyla Türk Dünyası Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ‘Azerbaycan Kadın Yerel Yöneticiler Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Programı’ kapsamında Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Toplumsal Eşitlik Birimi’ni ziyaret eden Azerbaycanlı 12 kadın yönetici, Beylikdüzü Belediyesi’nin sosyal içerme ve toplumsal cinsiyet eşitliği kapsamında hayata geçirdiği projeler hakkında belediye yönetiminden bilgiler aldı. Akbaba: “Amacımız Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikalarını Hayata Geçirmek”

"Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikaları"

Gürpınar Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde yapılan toplantıda, amaçlarının toplumsal cinsiyet eşitliği politikalarını Beylikdüzü’nde hayata geçirerek sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak olduğunu söyleyen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, “Toplumsal cinsiyet eşitliği kavramının toplumda yerleşebilmesi için kamu kurumları ve STK’larla işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

"Kadın Dayanışma Merkezi ile İş Atölyeleri"

Yapılan sunumların ardından, Azerbaycanlı kadın yöneticiler, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Dayanışma Merkezi ile İş Atölyeleri’ni gezerek işleyiş hakkında bilgiler aldı. Programın son etabında, Yaşam Vadisi’ni ziyaret eden konuk heyet, Beylikdüzü Belediyesi’nin vadi içerisinde toplumsal cinsiyet eşitliği ve erişilebilirlik kapsamında yaptığı uygulamaları birebir gözlemledi.

Beylikdüzü Belediyesi Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkan Vekili Ömer Şatır, Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Meclis ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu üyeleri Deniz Çakıroğlu ve Durmuş Şahin, Kent Konseyi Başkanı Nejla Türkoğlu, Azerbaycan Kadın Belediyeciler Birliği Başkanı Lyudmila Khalilova, Göranboy Fahralı Belediye Başkanı Sevda Valiyeva, Terter İrevanlı Belediye Başkanı Natella İbrahimova, Bakü Ramana Belediye Başkanı İntizar Rzayeva, Bakü Binegedi Belediye Başkanı Aytaj Aliyeva ile 7 üst düzey belediye yöneticisi katıldı.


Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.