Türkiye’den Kuzey Afrika’ya Yeni Hat

Tedarik zinciri hizmetlerinin global sağlayıcısı ve otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri GEFCO Türkiye, Kuzey Afrika’da Fas & Tunus’a düzenli seferler başlatıyor.

GÜNCEL 3.06.2019 10:58:52 3535 0
Türkiye’den Kuzey Afrika’ya Yeni Hat

Karmaşık lojistik koordinasyonunda güçlü uzmanlığa ve 70 yıllık deneyime sahip GEFCO Türkiye, Kuzey Afrika’da kara, deniz ve havayolu taşımacılık hizmetlerinde optimum süre ve maliyet avantajlı lojistik çözümleri sunacak.  

 

Güçlü entegre ağı ve nitelikli uzman ekipleriyle 20 yılı aşkın süredir Kuzey Afrika’da faaliyet gösteren GEFCO, Türkiye’den Fas ve Tunus’a açtığı yeni hatlarla bölgedeki lojistik çözümlerini güçlendiriyor. GEFCO, Kuzey Afrika’da hali hazırda Geo-Gateway Çözümleri kapsamında denizyolu, havayolu ve karayolu taşımacılığının yanısıra Ro-Ro, antrepo ve gümrük konularında da kapsamlı çözümler sunuyor.

 

GEFCO’nun Türkiye’den Fas ve Tunus’a başlattığı yeni seferlerle bölgedeki iş hacmini daha da artırmayı hedeflediklerini söyleyen Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Serkan Çelik sözlerine şöyle devam etti: “Endüstriyel ve otomotiv lojistiğinde Avrupa’nın önde gelen şirketlerinden biri olan GEFCO Grubu, geçen yıl Avrupa-Fas taşımacılığında öncü role sahip İspanyol GLT şirketini satın almıştı. Şimdi de Türkiye, Fas ve Tunus taşımacılığına önemli katkılar sunacak yeni bir hattı devreye soktuk. Bu hatla beraber özellikle tekstil ve moda endüstrilerinde ticaretin hızlı büyümeye başladığı Türkiye-Fas-Tunus hattında GEFCO'nun varlığı ve stratejik değeri daha da güçleniyor.”

 

Türkiye, Kuzey Afrika’ya Erişim İçin Bölgesel Lojistik Üssü

 

Yeni hat hizmetiyle Türkiye’den Kuzey Afrika’ya giden malların gümrük işlemleri dahil her türlü lojistik ihtiyacı daha hızlı karşılanacak. Türkiye-Fas-Tunus hattıyla bu ülkeler arasındaki taşımacılık faaliyetlerinde, her türlü nakliye ihtiyacının optimum süre ve maliyetle karşılanması hedefleniyor. Önemli bir potansiyele sahip lojistik pazarıyla Türkiye’nin bölgede bir üs işlevi gördüğünü vurgulayan Serkan Çelik, sözlerine şöyle devam etti: “GEFCO’nun uzun yıllara dayanan uzmanlığından güç alarak müşterilerimize katma değerli hizmetler sunuyoruz. GEFCO Türkiye olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını öngörerek onlara özel, inovatif ve dijital çözümler sunmaya çalışıyoruz. Bitmiş araç stok alanlarımızın çoğunda, ultra inovatif tablet uygulaması kullanıyoruz. Her zaman iyi bir kurumsal vatandaş olmaya özen gösteren bir şirket olarak endüstriyel ambalaj nakliyelerinin yönetimi konusunda da önemli bir misyon üstleniyoruz. Bu kapsamda müşterilerimizin tedarik stratejilerini optimize edecek çevre dostu çözümler sunuyoruz ve Kuzey Afrika’da yeniden kullanılabilir ambalaj gibi sürdürülebilirlik uygulamalar hayata geçiriyoruz."

 

Uluslararası ağı sayesinde müşterilerine entegre hizmet sunma kapasitesine sahip GEFCO, ülkeler arası  ticaretin büyümesine önemli katkılar sunuyor. Sadece otomotiv lojistiği değil, tekstil, ilaç, hızlı tüketim ve inşaat gibi sektörlerde de güçlü bir konuma gelen GEFCO, uzmanlığını bu zorlu sektörlerin sadece yerel lojistik ihtiyaçları için değil, aynı zamanda uluslararası büyümelerine destek olmak için de kullanıyor.


BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Kocaeli'den çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.