Beylikdüzü'nde Ücretsiz Aşı Kampanyası Başlıyor
Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi 'nde başlattığı kuduz aşı kampanyası ile Beylikdüzü'nde aşısız kedi köpek kalmayacak. 14-24 Ağustos arası gerçekleşecek kampanya hakkında bilgi almak isteyenler, 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler. Hizmet ücretsiz.
Beylikdüzü Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan kedi ve köpekler için kuduz aşı kampanyası başlattı. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği kampanya, 14-24 Ağustos arası gerçekleşecek. Hizmetten faydalanmak isteyenler, Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvurabilirler. İlçe sınırları içerisinde hizmet veren tüm özel veteriner klinikleri de bu kampanyaya destek veriyor. Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Adnan Kahveci Mahallesi Gölboyu Caddesi’nde yer alıyor. Detaylı bilgi almak isteyenler 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler.
Yılda bin 500 hayvanın tedavisini gerçekleştiren merkez, sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi gayesiyle birçok proje hayata geçiriyor. Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, hayvan yaşamına saygının en öncelikli konulardan biri olduğunu belirterek, “İlçede bulunan kedi ve köpekler için başlattığımız aşı kampanyasını her yıl gerçekleştiriyoruz. Evcil hayvan sahiplerinin de bu konuda duyarlı olmalarını istiyor, hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.
HABER / ERCAN KUTLU - Akzirve konutlarının yer aldığı Bahçeşehir Bahçekent ana caddesi, hafta sonları sürücü kursu araçları nedeniyle kilitleniyor; araçlar ilerleyemiyor, esnaf ve vatandaş mağdur kalıyor.
Doruk Nilüfer Hastanesi Tıbbi Onkoloğu Doçent Doktor Selin Aktürk Esen, Dünya Kanser Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada erken tanının önemine dikkat çekti.
İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Selami Yıldız ile gerçekleştirdiğimiz görüşme, klasik bir röportajın ötesinde, devletin suçla mücadeledeki kararlılığını ve milletine verdiği değeri hissettiren güçlü bir tablo ortaya koydu.
Kış kapıda olsa da Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gönülleri ısıtan bir sanat şöleni başlıyor.
İstanbul genelinde vatandaşın kapısını en çok çaldığı ve derdine en hızlı derman bulduğu belediyeler belli oldu.
Vatandaşın günlük hayatını zorlaştıran trafik ve park sorunu için kapsamlı bir adım atıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı birinci birleşimi, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Avukat Önder Serkan Çebi başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, yeni eğitim öğretim döneminin ilk günü
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü’nde yarıyıl tatili sonrası okullarda anlamlı bir başlangıç yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, yarıyıl tatilinin ardından okullarda anlamlı ve güçlü bir başlangıç yapıldı.
Milletimizin dayanışma ruhunu temsil eden STK’larımızla birlikte, mağfiret müjdecisi Berat Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.
Türkiye’de bir ilk Esenyurt’ta hayata geçiyor. İlçe bazında kurulacak olan ilk yüz on iki Komuta Merkezi, Esenyurt’un Battalgazi Mahallesi’nde hizmete hazırlanıyor.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.