Beylikdüzü'nde Ücretsiz Aşı Kampanyası Başlıyor
Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi 'nde başlattığı kuduz aşı kampanyası ile Beylikdüzü'nde aşısız kedi köpek kalmayacak. 14-24 Ağustos arası gerçekleşecek kampanya hakkında bilgi almak isteyenler, 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler. Hizmet ücretsiz.
Beylikdüzü Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan kedi ve köpekler için kuduz aşı kampanyası başlattı. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği kampanya, 14-24 Ağustos arası gerçekleşecek. Hizmetten faydalanmak isteyenler, Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvurabilirler. İlçe sınırları içerisinde hizmet veren tüm özel veteriner klinikleri de bu kampanyaya destek veriyor. Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Adnan Kahveci Mahallesi Gölboyu Caddesi’nde yer alıyor. Detaylı bilgi almak isteyenler 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler.
Yılda bin 500 hayvanın tedavisini gerçekleştiren merkez, sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi gayesiyle birçok proje hayata geçiriyor. Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, hayvan yaşamına saygının en öncelikli konulardan biri olduğunu belirterek, “İlçede bulunan kedi ve köpekler için başlattığımız aşı kampanyasını her yıl gerçekleştiriyoruz. Evcil hayvan sahiplerinin de bu konuda duyarlı olmalarını istiyor, hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.
İsmail Faruk Aksu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Togay Çoban, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mustafa Necati Işık, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Eczacı Şennur Erçeri, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Marmara Nakliyeciler Derneği Başkanı Halil Kanat Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Abdioğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Çelikkol Hukuk Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Gürcan Çelikkol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Yılmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç,
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ordu Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valiliği’nin yeni düzenlemesiyle Kapıkule’de tır geçişleri hızlandı, rekor kırıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.