 
    Büyükçekmece Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü proje sonucunda Roman çocuklara ücretsiz kreş eğitimi veriliyor.
Minik Roman çocuklar haftada 5 gün kreş eğitimi alarak okul öncesi eğitime hazırlanıyor.
Kayıtlar devam ediyor
Toplam 35 çocuğun kayıtlı olduğu kreşte okuma, yazma, fen bilgisi ve sanat etkinliği dersleri de veriliyor. Dersler, Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri tarafından Büyükçekmece Belediyesi'nin Mimarsinan'da bulunan Halk Eğitim Müdürlüğü Sanat Evi'nde veriliyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda çocukların araç, gereç, oyuncak ve beslenme ihtiyaçları da karşılanıyor. 3-6 yaş grubunun kayıt olduğu kreş Ağustos sonuna kadar devam edecek.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, son bir yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçeye adeta yeni bir kimlik kazandırdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin çatısında renkli görüntüler oluştu. Genel Merkez binasının terasında yetiştirilen safranlar hasat edildi.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.