Esenlerlileri Yeşilçam'ın unutulmaz filmleriyle buluşturacak 'Yazlık Sinema Günleri' 18 Ağustos Cuma akşamı, usta sanatçı Perihan Savaş'ın katılımıyla başlıyor.
Esenler Belediyesi, Türk sinemasının unutulmaz yönetmenlerini en beğenilen filmleriyle anıyor. 18-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Yazlık Sinema Günleri’nde 9 film gösterimi yapılacak. Etkinlik kapsamında ilk olarak ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın katılımıyla, "Sosyete Şaban" adlı film, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda, 18 Ağustos Cuma günü, saat 20.30'da gösterilecek.
Patlamış Mısır Ve Gazoz Eşliğinde Unutulmaz Filmler
Bu yıl ilki gerçekleşecek 'Yazlık Sinema Günleri'nde; "Gelin", "Gülen Gözler", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Sosyete Şaban", "Birleşen Yollar", "Reis Bey", "Çizme", "Minyeli Abdullah" ve "Süt Kardeşler" filmleri seyirciyle buluşacak. Etkinlik kapsamında, perdeye yansıyacak filmlerin efsanevi yönetmenleri de sinevizyon gösterimiyle anlatılacak. Esenler Belediyesi'nin patlamış mısır ve gazoz ikramıyla renklenecek etkinlikte, izleyiciler nostaljik bir gece yaşayacak.
Her Akşam 20.30'da Şehitler Parkı'nda
15 Temmuz Şehitler Parkı'nda ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak filmler, 18-27 Ağustos tarihleri arasında her akşam saat 20.30'da başlayacak. Açık havada sinema keyfi yaşamak isteyen herkes Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerini 'Yazlık Sinema Günleri'nde seyredebilecek.
Gün gün izleyiciyle buluşacak filmlerin listesi şöyle:
18 Ağustos Cuma - Sosyetik Şaban
19 Ağustos Cumartesi - Gülen Gözler
20 Ağustos Pazar - Selvi Boylum Al Yazmalım
21 Ağustos Pazartesi - Gelin
22 Ağustos Salı - Birleşen Yollar
23 Ağustos Çarşamba - Reis Bey
24 Ağustos Perşembe - Çizme
25 Ağustos Cuma - Minyeli Abdullah
26 Ağustos Cumartesi - Süt Kardeşler
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.