Üsküdar Belediyesi Yetim Ve Öksüzleri Unutmadı..!

450 Çocuk Valide Sultan Gemisinde Nostalji Dolu İftar Sofrasında Buluştu.

İSTANBUL 31.05.2018 13:12:55 5193 0
Üsküdar Belediyesi Yetim Ve Öksüzleri Unutmadı..!

 

450 Çocuk Valide Sultan Gemisinde Nostalji Dolu İftar Sofrasında Buluştu

 

Her gün 35 bin kişiye verdiği iftarlarla Üsküdar’da birliktelik ve paylaşım dolu bir Ramazan ayı yaşatan Üsküdar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim ve öksüz çocukları aynı sofrada buluşturdu. Fevziye Meriç Çocuk Destek Merkezi, Katar Yardım Derneği, Sevgi Evleri, Genç Gönüllüler, Hasan Tan Çocuk Yuvası, Gebze Gönüllüler Derneği ve Suriyeli Misafirler gibi dernek ve sevgi evlerinden

450 yetim ve öksüz çocuk, Valide Sultan Gemisi’nde boğaz turu eşliğinde gerçekleşen iftarda bir araya geldi. Birbirleriyle sevgi yumağı oluşturan minikler, kimsesizlerin sesi olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda, Boğaz’ın büyüleyici atmosferi karşısında nostalji dolu anlar yaşadı.

 

Üsküdar Belediyesi her sene olduğu gibi bu Ramazan ayında da birliktelik ve paylaşım dolu iftar sofraları kurmayı sürdürüyor. Düzenlediği iftar organizasyonlarında Her gün 35 bin kişiyi buluşturan Üsküdar Belediyesi, her sene geleneksel olarak düzenlediği anlamlı iftarlarından birine daha imza attı. Fevziye Meriç Çocuk Destek Merkezi, Katar Yardım Derneği, Sevgi Evleri, Genç Gönüllüler, Hasan Tan Çocuk Yuvası, Gebze Gönüllüler Derneği ve Suriyeli Misafirler gibi dernek ve sevgi evlerinden 450 yetim ve öksüz çocuk, Valide Sultan Gemisi’nde boğaz turu eşliğinde gerçekleşen iftar organizasyonunda bir araya geldi.

 

 

Hizmete sunulduğu günden bu yana İstanbullulara nostalji yaşatan Valide Sultan gemisinde boğaz turu eşliğinde gerçekleştirilen iftarda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yakın ilgisiyle karşılaşan çocuklar, birlikte keyifli bir iftar organizasyonunun parçası olmaktan mutluluk duydu. Üsküdar’dan kalkarak çocuklara Boğaz sefası yaşatan Valide Sultan Gemisi, yarattığı nostalji ve sunduğu İstanbul boğaz manzarasıyla da çocukları tarih dolu büyülü bir yolculuğa çıkardı

 

Yetim Ve Öksüzleri Yalnız Bırakmadı

Ramazan ayı süresince öncelikli olarak ihtiyaç sahipleri ve iftar saatlerinde eve yetişemeyen vatandaşlar için sunduğu iftar sofralarıyla tüm İstanbulluları kucaklayan Üsküdar Belediyesi, bu sayede birliktelik ve paylaşma kavramlarının toplumsal önemini hatırlatıyor.Toplumsal sosyal sorumluluk bilincine sahip yaklaşımıyla sunduğu iftar sofralarıyla herkesin taktirini kazanan Üsküdar Belediyesi, dün gerçekleştirdiği anlamlı iftar organizasyonunda 450 yetim ve öksüz çocuğu yalnız bırakmadı.

 

Çocuklar İçin Önemli Bir Platform

Tüm çocuklarla yakından ilgilenen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, konuşmasında, onlarla tek tek sohbet etti. Birlik ve beraberliğin en çok hatırlanması gereken bir ay olan Ramazan ayında yetim ve öksüz çocuklarla ayını iftar sofrasını paylaşmaktan ötürü mutluluk duyduğunu belirten Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi olarak her sene gerçekleştirilen bu anlamlı iftar ile çocukların kendilerini kimsesiz hmemelerini sağlayan çok önemli bir platform oluşturduklarını ifade etti.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.