Uysal; Can'la Buluştu..!

Şile ve köylerini ziyaret ederek Gökmaslı, Ağva ve Ahmetli köylerinin ihtiyaçlarını yerinde inceledi.

İSTANBUL 8.06.2018 14:23:43 5248 0
Uysal; Can

MEVLÜT UYSAL ŞİLE’NİN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ VE İFTARINI ŞİLE LİMANI’NDA AÇTI

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Şile ve köylerini ziyaret ederek Gökmaslı, Ağva ve Ahmetli köylerinin ihtiyaçlarını yerinde inceledi ve vatandaşlarla görüşerek talep ve isteklerini birebir dinledi. Uysal, İftarını Şile Limanı’ndaki Sokak İftarı’nda binlerce Şileli hemşehrisi ile birlikte açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın Şile ziyaretinde Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı ile İBB Bürokratları da yer aldı.

Ziyaretine Şile Belediyesi’ni ziyaret ederek başlayan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, daha sonra Gökmaslı’ya geçerek muhtarlar ve köy halkı ile buluştu. Bölgeye yapılacak barajın çevre köyleri kamulaştırmadan yapılmasını sağlayacak yeni bir proje yapıklarını müjdeleyen Başkan Uysal, “Bölgenin su ihtiyacını ve Ağva’daki su taşkınlarını önleyecek barajı köylerimizi su altında bırakmadan ve sizleri mağdur etmeden yapacağız. İSKİ Genel Müdürlüğümüz bu konuda DSİ ve Hükümet ile görüşüyor” dedi.

Daha sonra Ağva’ya geçen Mevlüt Uysal, esnafı ziyaret ederek ‘Hayırlı İşler’ diledi. Vatandaşlarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Uysal, burada yaptığı konuşmada Şilelilerle birlikte ilçeyi ziyaret eden İstanbulluları da rahat ettirecek hizmetler ürettiklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geçmişten beri Şile’ye özel bir ilgi gösterdiğine ve pozitif ayrımcılık yaparak daha çok yatırım yaptığına dikkat çeken Uysal, bu yatırımların kendi döneminde de artarak devam edeceğini dile getirdi.

Bu pozitif ayrımcılıkla yazın Şile ile köylerine akın eden İstanbulluların ve turistlerin tamamına da hizmet getirmiş olduklarına dikkat çeken Uysal, “80 senede yapılmayan işleri yaptık. Ama hala yapacağımız çok iş var. Şile’deki altyapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Şile Ağva arasındaki yol ve asfalt çalışması da devam ediyor. Sahil düzenlemesini Ramazan Bayramı’nda bitireceğiz. Kültür merkezinin yanı sıra otopark problemini çözmek için otopark da yapıyoruz” diye konuştu.

Başkan Mevlüt Uysal, iftarını ise Şile sahilinde 4 bin kadar vatandaşla birlikte sokak iftarında açtı. İftar sonrasında Şilelilere hitap eden Mevlüt Uysal, ülkemizde Ramazan ayının huzur ve bereketinin yaşandığını belirterek, güçlü bir Türkiye’nin çevre ülkelere de huzur ve barış getirmeye başladığını ifade etti.

Şile sahilindeki kıyı ve liman düzenlemesinin bitmek üzere olduğunu ve çok güzel göründüğünü belirten Uysal, 30 bin nüfuslu Şile’nin yaz nüfusunun bunun birkaç katına çıktığını, yatırımları ve altyapı çalışmalarını bunu dikkate alarak yaptıklarını söyledi.

24 Haziran’da Türkiye’nin bir seçimle birlikte sistem değişikliğine de gittiğini ifade eden Uysal, ülkemizde belediyelerde, dernek ve vakıflar ile muhtarlıklarda başkanlık sisteminin yıllardır çok iyi bir şeklide işlediğinin altını çizdi.

Uysal, “Partimize ve Hükümetimize tekrar yetki verirseniz, sizlerin isteği olan bütün hizmetleri yaparak teşekkürümüzü o şekilde yapmaya devam edeceğiz. 16 yılda Hükümetimiz ve belediyeler olarak biz olağanüstü işler yaptık. Ancak Türkiye’de Başkanlık sistemi olsaydı bunun 2-3 katı daha fazla hizmet gelirdi. 24 Haziran’da güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir TBMM Türkiye’yi şaha kaldıracak” diye konuştu.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Şile ziyaretini Ahmetli Köyü’nde vatandaşlarla samimi bir çay sohbeti yaparak tamamladı. Köy kahvesinde vatandaşların taleplerini dinleyen Uysal, “Gençlerimizin halı saha ve voleybol sahası, büyüklerimizin cami isteğini inşallah en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Misafirperver ve samimi Şile halkımıza hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Şile’yi modern şehir imkanlarının bulunduğu, ancak doğal köy hayatının yaşanmaya devam ettiği bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.