Uysal, “Cumartesi 25 Büyük Projemizi Açıklayacağız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İSTANBUL 21.02.2019 11:03:59 3453 0
Uysal, “Cumartesi 25 Büyük Projemizi Açıklayacağız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mimaroba Seçim İrtibat Bürosu’nda kadın seçmenlerle kahvaltı yapan Başkan Uysal, vatandaşların yoğun şikayetlerinin ardından “31 Mart’tan sonra ilk icraatımız Büyükçekmece’yi çamurdan kurtarmak olacak” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm gününü sahada geçiren Başkan Uysal, Mimaroba Seçim İrtibat Bürosunda kadın seçmenlerle kahvaltı yaptı. Atatürk Bulvarı’nda esnafı da ziyaret eden Uysal daha sonra Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir hazır giyim fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. Başkan Uysal’a AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ile MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın da eşlik etti.

Mevlüt Uysal Gelirse Hizmet Gelir


Mimaroba Seçim İrtibat Bürosu’nda coşkuyla karşılanan Başkan Uysal, “Büyükçekmece’nin 25 yılı kaybolmuş. İnşallah Cumartesi günü Büyükçekmece’ye yapacağımız 25 büyük projemizi açıklayacağız” dedi.
Büyükçekmece Belediye Başkan adaylığının açıklandığı 29 Aralık’tan beri ilçeyi mahalle mahalle gezdiğini ifade eden Uysal, “Gittiğim her yerde ilçe belediyesinin bir şey yapmadığı yönünde şikayetler aldım. Değişimin gerektiğini söylüyorlar. Bu kadar hizmet eksikliği olacağını hiç tahmin etmezdim. Büyükçekmece’de oturanların yüzde 90’ı Mevlüt Uysal gelirse hizmet gelir diyorlar” diye konuştu.

Dünya Medyasında Yer Bulan Hizmetler

Bir vatandaşın sokak hayvanları ile ilgili sorusu üzerine Başkan Uysal, geçtiğimiz günlerde Dünya medyasında geniş yer bulan VETBÜS projesini örnek gösterdi. Dünyaya örnek olan hizmetler yaptıklarını ve bu hizmetlerin dünya medyasında yer bulduğunun altını çizen Uysal şöyle devam etti: “Dünyanın en modern hayvan barınağını Tuzla’da yaptık. İsteyen herkes gidip gezebilir, görebilir. Ayrıca dünya medyasında da yer bulan VETBÜS projemiz var. 39 ilçede sokak hayvanlarına yönelik mobil klinik hizmet veriyoruz.”

Her Mahalleye Yüzme Havuzu

Sahillerin vatandaşa kapalı olduğunu vurgulayan Büyükçekmece sakini bir vatandaşın şikayetine, sahilin düzenlenerek herkese açılacağını söyleyen Uysal, “Biz istiyoruz ki çocuklarımız okullarını bitirmeden yüzmeyi öğrensinler. Yüzmeyi öğrendikten sonra da rahatça denize girebilsinler. İlk olarak Büyükçekmece’de 4-5 noktaya yapacağımız kapalı yüzme havuzlarını daha sonra tüm ilçe geneline yayarak tüm mahallelerde kapalı yüzme havuzları açacağız” dedi.

 

 

 

Bu Millet Çamurda Yürümesin


Türkiye genelinde faaliyet gösteren hazır giyim fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir araya gelen Başkan Uysal, “31 Mart’tan sonra ilk icraatımız bu millet çamurda yürümesin diyerek Büyükçekmece’yi çamurdan kurtarmak olacak” dedi.

Büyükçekmece’ye gelinceye kadar ilçedeki hizmet eksikliğinin bu kadar olacağını tahmin etmediğini anlatan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti: “Ben şu anda Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığı’nı da yapıyorum. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’de orada başkan yardımcısı. Mesai arkadaşlığı yaptığım bir belediye başkanının mahallelerde bu kadar hizmeti aksattığını hiç tahmin etmiyordum. 29 Aralık’ta adaylığım ilan edildi o günden sonra mahalleleri gezmeye başladım. Türkoba, Tepecik ve Celaliye Mahallelerinde hiçbir hizmet olmadığını gördüm. Alt yapı yok, üst yapı yok yani kısacası belediye hizmeti yok. İnşallah 31 Mart’tan sonra Büyükçekmece İstanbul’da yaşadığını fark edecek.”

Dar Gelirliye Sosyal Konut Müjdesi


Dar ve orta gelirli vatandaşlar için Başakşehir ve Kayaşehir’de yapılan konutların bir benzerini de Büyükçekmece’de yapacaklarının müjdesini veren Uysal, “Arsası olmayanlar içinde bu bölgede sizin gibi çalışanlarında ucuz fiyata alabileceği evler yapacağız. Başakşehir’de nasıl yaptıysak, Kayabaşı’nda nasıl yaptıysak inşallah bu bölgede de yapacağız. Bunları yapmak çok zor değil. Burada çok sayıda işgal edilmiş veya boş duran hazine mülkleri var. Hiç kimsenin gecekondu ve kaçak inşaat yapmaya ihtiyacı olmadan yaşadığı bir Büyükçekmece kuracağız. Büyükçekmece artık eskisi gibi olmayacak. Büyükçekmece coğrafi olarak İstanbul’un en güzel ilçesi ise yaşantı olarak da en güzel ilçesi olacak. Büyükçekmece’de neler yok diye saymaya gerek yok, hiçbir şey yok desek daha doğru olur” ifadelerini kullandı.

Başkan Uysal öğleden sonra da Celaliye Mahallesi’ne geçerek esnafı ziyaret etti. Esnafın istek ve şikayetlerini dinleyen Uysal, bir kıraathanede de vatandaşlarla hasbihal etti. Uysal akşam da Gınza Rezidans Sitesi yönetimini ziyaret ederek, site yönetiminin dertlerini ve isteklerini dinledi.
 


Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.