VODAFONE RED AYRICALIKLARI

VODAFONE RED’LİLERE SON 1 YILDA 448 MİLYON TL’LİK AYRICALIK

GÜNCEL 29.07.2019 11:37:18 2458 0
VODAFONE RED AYRICALIKLARI

Vodafone, Red’li müşterilerinin hayatını ekonomik ve sosyal yönden kolaylaştırmaya devam ediyor. Vodafone Red müşterileri, dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıkları ve özel Vodafone Red faydaları ile son 1 yılda toplam 448 milyon TL’lik ayrıcalıktan yararlandı. Vodafone ayrıca, yüksek data kullanan Red’li müşterileri için 40 GB mobil internet, 3 gün ücretsiz yurtdışı kullanım, ücretsiz Vodafone servisleri, özel müşteri temsilcisi gibi ürün ve hizmetlerin sunulduğu yeni “Red First” ayrıcalıklar dünyasını da tanıttı.

 

 

28 Temmuz 2019 – Müşterilerine tarifenin ötesinde bir dünya sunan Vodafone Red,yenilikçi ürün ve hizmetleriyle abonelerinin hayatını ekonomik ve sosyal yönden kolaylaştırırken, sağladığı maliyet avantajıyla ülke ekonomisine de katkıda bulunmaya devam etti. Vodafone Red ayrıcalıklarını son 1 yılda 950 bin müşteri kullandı. Dijital hayatın keyfini benzersiz bir deneyimle çıkaran Red’lilere, 400 milyon TL’si yurtdışı faydalarıyla, 43 milyon TL’si GSM dışı faydalarla ve 4,5 milyon TL’si içerik servisleri ve sponsorluklarla olmak üzere yaklaşık 448 milyon TL’lik ayrıcalık sağlandı. Gerek Vodafone abone bazında gerekse Türkiye genelinde dijitalleşmenin öncüleri haline gelen Vodafone Red’liler, son 1 yılda 381 milyon GB mobil internet kullandı, 28,5 milyar dakika konuştu, 4,1 milyar SMS attı. Aylık internet kullanımı ortalama 11,5 GB’a ulaşan Vodafone Red’lilerin veri trafiği ise 51 arttı.

 

Vodafone Red’in son bir yılının değerlendirildiği toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone Red, sadece tarifelerden oluşan bir dünya değil. Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda birçok ayrıcalık sunuyoruz. Yurtdışında da geçerli tarifeler, yurtdışıyla yurtiçi gibi konuşma imkânı, Türkiye’den yurtdışını hiçbir ücret ödemeden arama özgürlüğü, havalimanına özel şoförlü VIP transferle ulaşma, havalimanında özel yolcu salonunu indirimli kullanma, havalimanında hızlı geçiş yapabilme, yazlık bölgelerde plaj ve restoran indirimleri, marka indirimleri gibi ayrıcalıklarla Red’li müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Bu ayrıcalıklarla aynı zamanda ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz. Vodafone Red ayrıcalıklarını son 1 yılda 950 bin müşterimiz kullandı. Bu müşterilerimize toplam 448 milyon TL’lik ayrıcalık sağladık. Sunduğumuz ayrıcalıklarla Vodafone Red’lilerin dijital hayatın keyfini benzersiz bir deneyimle çıkardıklarını görmekten mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de Red’lilere zaman kazandıracak, onların hayatlarını kolaylaştıracak ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz.”

 

Red’liler, yurtdışını ararken 157 milyon TL tasarruf etti

Toplantıda paylaşılan istatistiklere göre, Vodafone Red’liler 23 ülkedeki ev, cep ve iş telefonlarını tarifelerindeki her yöne dakikaları kullanarak aramaya devam etti. Son 1 yılda Vodafone Red’lilerin aylık ortalama 12’si yurtdışını aradı. En çok Almanya, Fransa ve Hollanda’yı arayan Vodafone Red’liler, yurtdışını Türkiye’yi arar gibi arayarak 157 milyon TL tasarruf etti. Diğer yandan, tarifelerdeki ses, internet ve SMS haklarını 104 ülkedeTürkiye’deki gibi özgürce kullanma imkânı sunan Her Şey Dahil Pasaport – Dünya hizmetini son 1 yılda 493 bin kişi kullandı.

 

 

“Vodafone Yanımda” 429 milyon kez tıklandı

Vodafone Red’liler, “Vodafone Yanımda” mobil uygulamasıyla tüm Vodafone Red ayrıcalıklarını cebe taşımayı sürdürdü. Son 1 yılda toplam 3 milyon Red kullanıcısı 429 milyon kez “Vodafone Yanımda”yı ziyaret ederek işlemlerini bu uygulama üzerinden dijital bir şekilde gerçekleştirdi.

 

Red’in yeni ayrıcalıklar dünyası “Red First”

Toplantıda ayrıca, Red’in yeni ayrıcalıklar dünyası “Red First” de tanıtıldı. Yüksek data kullanan Red’li müşteriler için “Öncelik sende” mottosuyla geliştirilen Red First ile kullanıcılara 40 GB mobil internet, 3 gün ücretsiz yurtdışı kullanım, ücretsiz Vodafone servisleri, ücretsiz Digiturk Play Eğlence Paketi veya Taraftar Paketi, akıllı cihazlar için 50 indirimli Cep Kurtaran sigortası, 7/24 hizmet veren özel müşteri temsilcisi gibi ürün ve hizmetlerin yanı sıra kendilerini özel ve öncelikli htirecek ek ayrıcalıklar da sağlanıyor. Bu kapsamda, Red First’lülere seyahatlerinde 50 indirimli VIP transfer ve ücretsiz yurtdışı çıkış pulu, dijital sağlık uygulaması Diyetkolik’te indirim ve Türkiye genelinde yüzlerce bağımsız araç yıkama ve bakım noktasını tek uygulamada bir araya getiren Otovınn’da araç yıkamada indirim sunuluyor. Ayrıca, yıl boyunca belli zamanlarda sadece Red First’lülere özel ve ilkleri deneyimleyecekleri etkinlikler de düzenlenecek. Red First’lüler için geliştirilen yeni “Red’li 40” tarifesine 189 TL’den sahip olmak mümkün.


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.