Wusu daki Skandallara Kim Dur Diyecek..?

Türkiye Wusu Kung-Fu Federasyonun skandal iddiaları bitmiyor. Wusu Kung-Fu Federasyonu Yönetim kurulunun iddia edilen skandallarla ilgili ne zaman açıklama yapacağını ise merak konusu.

SPOR 21.08.2020 17:57:31 7186 0
Wusu daki Skandallara Kim Dur Diyecek..?

Wusu daki Skandallara Kim Dur Diyecek?

Türkiye Wusu Kung-Fu Federasyonun skandal iddiaları bitmiyor. Wusu Kung-Fu Federasyonu Yönetim kurulunun iddia edilen skandallarla ilgili ne zaman açıklama yapacağını ise merak konusu.

Türkiye Wusu Kung Fu Federasyonu kurucularından Hasan Ali Keskin’in sosyal medya hesapları üzerinden Wusu’da yapılan yolsuzlukları ve haksızlıkları sert bir dille eleştirdiği paylaşımlarını gündeme getirmiş, konuya ilişkin Wusu Kung Fu Federasyonu başkanı Mehmet Zeki Akıncı’yı özel telefonundan arayarak iddialar ile ilgili açıklama yapmasını talebimiz üzerine bizi basın danışmanına yönlendirdi ancak hiçbir iletişim bilgisini de paylaşmadı. İktidar Gazete olarak, Wusu Federasyonu eski kurucularından Hasan Ali Keskin’in iddialarına cevap bekliyoruz. Başkan Mehmet Zeki Akıncı’nın gazetemize neden cevap vermediği ise merak konusu.

“Ben Yaptım Oldu”

Hasan Ali Keskin’in sosyal medya paylaşımlarına göre Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz kanun ve Yönetmelikleri kendi çıkarları doğrultusunda yeniden düzenlemiş olduğu belgeleri gündeme taşıdık. Keskin’in sosyal medya hesaplarından paylaştığı skandallara bir yenisi daha eklendi.

Hasan Ali Keskin; Siz aileniz haricinde kimsenin başarılı olmasını hazmedemiyorsunuz. O kadar ki, yurt dışında derece yapan sporcunun madalya seremonisini seyretmemek için salonun dışına çıkıyorsunuz. Kimini kızını alkışlamadı diye, Kimini alkol aldı diye, IFTIRALAR atarak "çizdim üstünü" diyecek kadar da oldunuz. Kameradan görmüşmüş Olmayan bir şeyi nasıl gördün Abdurrahman Spor Müsabakası bu Velev ki böyle bir şey var. Tutanak tutarsın, alkol muayenesine gönderirsin varsa bir şey ceza kuruluna gönderir gereğini yaparsın. Var olan tek şey senin despotluğun, Hem başkanvekili, hem müfettiş, hem doktor, hem hâkim ve hem de savcı olamazsın. Burası Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Öyle kafana göre takılamazsın. Her istediğini yapamazsın. Ben yaptım oldu diyemezsin.

“Millilikler Neden Geçerli Sayılmıyor?”

Keskin; Türkiye'de sadece Wushu sporundan alınan millilikler neden geçerli sayılmıyor? Abdurrahman ve suç çetesinin korsan Balkan şampiyonalarında dağıttığı yüzlerce güya millilik yüzünden Avrupa şampiyonasında bile milli olmuş sporcularımız şu an millilik belgeleriyle girebilecekleri vakıf üniversitelerine giremiyorlar, alabilecekleri bursları alamıyorlar. Atamaları yapılmıyor. Bakanlık vakıf üniversitelerine "Wushu'dan alınan a,b ve c millilik belgeleri" için olumsuz cevap veriyor. Atamalarını yapmıyor. Diğer sporlardan millilik belgeleri olanlar için böyle bir sorun yok. Şu kadar ki, Wushu'da Avrupa şampiyonu olmuş bir millî sporcu üniversiteye giremiyor, burs alamıyor veya atanamıyor. Ama Güreş'te, Kick Boks'ta, ve diğer sporlarda çıktığı maçlarda yenilip millilik alan bir sporcu rahatlıkla girebiliyor, burs alabiliyor ve ataması yapılabiliyor. Ancak tezata bakın ki; Üniversitelere olumsuz görüş bildiren Bakanlık halen Wushu'dan gelen millilik belgelerini onaylıyor. Hem onaylıyor hem de olumsuz görüş bildiriyor.

 

 

 “Sporcular İki Gözü İki Çeşme Ağlıyor”

Hasan Ali Keskin’in sosyal medya paylaşımlarına göre, Abdurrahman ve suç çetesi millilik belgelerini 400/500 liraya verdikleri için sadece bir korsan Balkan şampiyonasında bile 400 kişiyi milli (!) yapabiliyor. Belgeler kullanılamıyormuş, burs alınamıyormuş, Atama yapılamıyormuş, Bakanlık üniversitelere olumsuz görüş bildiriyormuş UMURLARINDA MI? Aşağıda (B) millilik belgesini gördüğünüz Wushu sporcusu şu an bu durumda ve iki gözü iki çeşme ağlıyor. Bu ve bunun durumunda olan sporcuların Tek damla gözyaşının hakkını ödeyemezsiniz.

 

 

İddialara Cevap Vermedi

Keskin’in iddialarını araştırmak ve bir çözüm getirilmesi adına Wusu Kung Fu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı’yı arayarak, Vekili Abdurrahman Akyüz hakkındaki iddiaları kendisine iletmek, bilgi almak ve konuya açıklık getirmek istediğimizi söylediğimizde, basın danışmanıyla irtibata geçmemizi açıklamayı danışmanın yapacağını söyledi.

Şimdi; Wusu Kung Fu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı ve Başkan Vekili Akyüz’e Soruyoruz..?

  1. Türkiye de büyük emeklerle kurulan Wusu Kung-Fu Federasyonu nereye gidiyor?
  2. Wusu Kung-Fu Federasyonun gerçek başkanı kimdir?
  3. Yönetim ve Başkan tek bir kişinin kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmesine neden izin veriyor?
  4. Yapıldığı iddia edilen yolsuzluklardan kimsenin haberi mi yok?
  5. Kung-Fu Wusu Federasyonu bu sporun genç yetenekli sporcularına sahip çıkacak mı?
  6. Abdurrahman Akyüz ile ilgili iddiaların gerçek olup olmadığı merak konusu iken, Başkan M. Zeki Akıncı, Gençlik ve Spor Bakanlığı konuya ilişkin ne zaman cevap verecek?
  7. Abdurrahman Akyüz hakkındaki iddialar doğru ise, ne zaman ve nasıl dur denileceği merak konusu?
  8. Millilik belgeleri dağıtılırken gerçek sporcuların hakları düşünüldü mü?
  9. Türkiye'de sadece Wushu sporundan alınan millilikler neden geçerli sayılmıyor?
  10. Spor Bakanlığı Millilik sertifikalarına onay verirken, milli sporcuların üniversitelere girmelerinde ve burs almalarında neden olumsuz cevap veriyor?
  11. Spor Bakanlığının bu usulsüzlüklerden haberi var mıdır? Haberi ver ise neden buna müsaade göstererek hala sorumluların görevine son vermedi?
  12. Aylardır usulsüzlüklerin ve yolsuzlukların olduğunu iddia eden Hasan Ali Keskin’in neden sorularına cevap verilmiyor? konu ile ilgili gençlik ve spor bakanlığı herhangi bir soruşturma başlattı mı?

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.