“Xarıbülbül” Ödül Töreni Gecesi

“Xarıbülbül” Ödül Töreni Gecesi Baş Tutacak.

KÜLTÜR-SANAT 27.05.2021 14:15:32 2422 0
“Xarıbülbül” Ödül Töreni Gecesi

“Xarıbülbül” Ödül Töreni  Gecesi Baş Tutacak.

 

Azerbaycan da projeleriyle her zaman hafızalarda iz bırakan “Mirtalıblı Group” şirketi 2016-cı yıldan itibaren “Azerbaijan Best Award’s” ödül törenine öncülük etmekledir. Projenin maksadı Azerbaycan’ın ve Kardeş ülke Türkiye’nin  öncül isimlerini bir araya toplamak, ülkeyi yerli ve yabancı auditoriumlarda temsil eden şahsiyetleri ödüllendirmektir. Bu yıl “Mirtalıblı Group” şirketi Azerbaycanın kazandığı tarihi zaferden ilham alarak aynı kişileri “Xarıbülbül” ödülü ile ödüllendirerek onların daha başarılı, daha güçlü adımlamalarına destek olmak, onları ilhamlandırmakla ülkenin gelecek başarılarına kapı açmış olacakdır. Proje rehberi Leman Mirtalıblının önderliyi ile organize edilen ödüllendirme gecesi 5 Temmuz 2021 tarihinde “Dreamland Golf Club Baku”da düzenlenecek. Gecede aynı zamanda “Azerbaijan Best Award’s Magazine” dergisinin sunumu da yapılacaktır.

“Xarıbülbül” ödül töreninde onların yıllardır birlikte çalıştığı isimleri size sunacağız.

Ama il önce Kardeş ülke Türkiye’den çok önemli isimlerden bir kaçı:

Nezir Karayün - Gazeteci, yazar- Adom medya grup yönetim  kurulu başkanı. TÜRKİYE YEREL BASIN BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI. İktidar ve Beylikdüzü, Esenyurt gazetelerinin yaratıcısı, müdürü.

Hasan Hasrat - İktidar gazetesi yazarı, Türkiye yerel basın birliğinin Azerbaycan temsilcisi, TV sunucu, Yaşam Koçu.

Rüzgâr Büyüktankaya - İktidar gazetesi yazarı, iletişim uzmanı, TV sunucusu. 

Azerbaycan’dan sanatçılar-Emine Yusifqızı, Flora Kerimova, Abbas Bağırov, Ferqane Qasımova, Zamiq Hüseynov, Faiq Ağayev, Tünzale Ağayeva, Gülüstan Eliyeva, Resul Efendiyev, Afaq Genceli, Behruz Nifteliyev, “Natiq” Ritm Qrupu, Aşık Samire, Nüreddin Mehtihanlı, Elnare Abdullayeva, Xeyyam Nisanov, Ayaz Babayev, Elvin Mirzezade, Zenfira İbadova, Nadir Qafarzade, “Ateşgah Group”; gazeteciler- Vüqar İmanov, Emil Ekberov, Nicat Sadıqov; iş insanları- Roman Sanayev, Elmin Sadıqov, Telman Ağakişiyev, İrade Salmanova, Revane Hetemova, Ruslan Memmedov, Natevan Memmedova, Samin Hesenov, İlyas Danilov, Telman Memmedov, Meftun Xelilov, Telli İsmayılova, Ülvi Süleymanzade, Vüsal Musayev, Camal Xasayev, Samire Veliyeva, Seide Esgerova, Aida Nesirova; güzellik uzmanları aynı zamanda girişimciler-Emil İlhamoğlu, Könül Ehedova, Rena Soltanova, Nigar Sultanova, Saxara, Aytac Esedova, Güneş Nur, Leyla Bağırova, Aysel İbadzade, Aysel Memmedova; doktorlar- Xeyal Semedov, Svetlana İbadullayeva, Cemile Hüseynova, Nermin Memmedova, Vefa Veliyeva, Türkan Gündüz, Sevinc Heyderova, Xaliq Şıxeliyev, Şehriyye Ehmedova, Leman Eliyeva, Sevinc Hesenzade; modacılar-Afaq İsmayılzade, Fuad Hacıyev, Beyim Şirinova, Syama Hesenova, Kamilla Süleymanova; fotograf ve videograflar-Hüseyn Qeribov, Niko Abbasov, Hemid Hemidli, Mehebbet Nesirov ve diğerleri cemiyetin seçilmiş isimleri Ruslan Qurbanov  blogerler Nagehan&Ferid, aynı zamanda “Marxal Resort & Spa”, “Ləzzət Group” , “Dükkan Collection”, “İydə Parfumeriya” , “Lady’s World”, “Alo Hədiyyələr” , “LM Travel” , “Black Serium” , “Stage.az” şirketlerinin temsilciləri de katılımcı olarak orada bulunacaktır.

Bahsettiğimiz her bir isim kendi çalışmaları ve başarıları ile ülkemize yeteri kadar katkıda bulunmuş, büyük kitlelerden ayrılarak ödüllendirmeye layık şahsiyetlerdir. Gecede okuyuculara takdim edilecek dergide birçok farklı alanda çalışan iş insanlarının geçtiği hayat yolunda karşılaştığı engeller, kazandığı başarılar ve tecrübeler yer almaktadır.


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.