“Xarıbülbül” Ödül Töreni Gecesi Baş Tutacak.
Azerbaycan da projeleriyle her zaman hafızalarda iz bırakan “Mirtalıblı Group” şirketi 2016-cı yıldan itibaren “Azerbaijan Best Award’s” ödül törenine öncülük etmekledir. Projenin maksadı Azerbaycan’ın ve Kardeş ülke Türkiye’nin öncül isimlerini bir araya toplamak, ülkeyi yerli ve yabancı auditoriumlarda temsil eden şahsiyetleri ödüllendirmektir. Bu yıl “Mirtalıblı Group” şirketi Azerbaycanın kazandığı tarihi zaferden ilham alarak aynı kişileri “Xarıbülbül” ödülü ile ödüllendirerek onların daha başarılı, daha güçlü adımlamalarına destek olmak, onları ilhamlandırmakla ülkenin gelecek başarılarına kapı açmış olacakdır. Proje rehberi Leman Mirtalıblının önderliyi ile organize edilen ödüllendirme gecesi 5 Temmuz 2021 tarihinde “Dreamland Golf Club Baku”da düzenlenecek. Gecede aynı zamanda “Azerbaijan Best Award’s Magazine” dergisinin sunumu da yapılacaktır.
“Xarıbülbül” ödül töreninde onların yıllardır birlikte çalıştığı isimleri size sunacağız.
Ama il önce Kardeş ülke Türkiye’den çok önemli isimlerden bir kaçı:
Nezir Karayün - Gazeteci, yazar- Adom medya grup yönetim kurulu başkanı. TÜRKİYE YEREL BASIN BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI. İktidar ve Beylikdüzü, Esenyurt gazetelerinin yaratıcısı, müdürü.
Hasan Hasrat - İktidar gazetesi yazarı, Türkiye yerel basın birliğinin Azerbaycan temsilcisi, TV sunucu, Yaşam Koçu.
Rüzgâr Büyüktankaya - İktidar gazetesi yazarı, iletişim uzmanı, TV sunucusu.
Azerbaycan’dan sanatçılar-Emine Yusifqızı, Flora Kerimova, Abbas Bağırov, Ferqane Qasımova, Zamiq Hüseynov, Faiq Ağayev, Tünzale Ağayeva, Gülüstan Eliyeva, Resul Efendiyev, Afaq Genceli, Behruz Nifteliyev, “Natiq” Ritm Qrupu, Aşık Samire, Nüreddin Mehtihanlı, Elnare Abdullayeva, Xeyyam Nisanov, Ayaz Babayev, Elvin Mirzezade, Zenfira İbadova, Nadir Qafarzade, “Ateşgah Group”; gazeteciler- Vüqar İmanov, Emil Ekberov, Nicat Sadıqov; iş insanları- Roman Sanayev, Elmin Sadıqov, Telman Ağakişiyev, İrade Salmanova, Revane Hetemova, Ruslan Memmedov, Natevan Memmedova, Samin Hesenov, İlyas Danilov, Telman Memmedov, Meftun Xelilov, Telli İsmayılova, Ülvi Süleymanzade, Vüsal Musayev, Camal Xasayev, Samire Veliyeva, Seide Esgerova, Aida Nesirova; güzellik uzmanları aynı zamanda girişimciler-Emil İlhamoğlu, Könül Ehedova, Rena Soltanova, Nigar Sultanova, Saxara, Aytac Esedova, Güneş Nur, Leyla Bağırova, Aysel İbadzade, Aysel Memmedova; doktorlar- Xeyal Semedov, Svetlana İbadullayeva, Cemile Hüseynova, Nermin Memmedova, Vefa Veliyeva, Türkan Gündüz, Sevinc Heyderova, Xaliq Şıxeliyev, Şehriyye Ehmedova, Leman Eliyeva, Sevinc Hesenzade; modacılar-Afaq İsmayılzade, Fuad Hacıyev, Beyim Şirinova, Syama Hesenova, Kamilla Süleymanova; fotograf ve videograflar-Hüseyn Qeribov, Niko Abbasov, Hemid Hemidli, Mehebbet Nesirov ve diğerleri cemiyetin seçilmiş isimleri Ruslan Qurbanov blogerler Nagehan&Ferid, aynı zamanda “Marxal Resort & Spa”, “Ləzzət Group” , “Dükkan Collection”, “İydə Parfumeriya” , “Lady’s World”, “Alo Hədiyyələr” , “LM Travel” , “Black Serium” , “Stage.az” şirketlerinin temsilciləri de katılımcı olarak orada bulunacaktır.
Bahsettiğimiz her bir isim kendi çalışmaları ve başarıları ile ülkemize yeteri kadar katkıda bulunmuş, büyük kitlelerden ayrılarak ödüllendirmeye layık şahsiyetlerdir. Gecede okuyuculara takdim edilecek dergide birçok farklı alanda çalışan iş insanlarının geçtiği hayat yolunda karşılaştığı engeller, kazandığı başarılar ve tecrübeler yer almaktadır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Esenler’de düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali, soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Karadeniz kültürünün simgesi hamsi ve horon, Esenler Dörtyol Meydanı’nda kardeşlik ve dayanışma havasında buluştu.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un öncülüğünde başlatılan çevre hareketi ilçenin dört bir yanına dalga dalga yayılıyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür ve düşünceyi halkla buluşturduğu Sanat Buluşmaları Satır Arası Sohbetleri, bu kez toplumun ortak yarası olan sosyal çürüme konusunu ele aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Bu yıl 57’ncisi düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması’nda Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi büyük bir başarı elde etti.
HABER/ MERAL ÇETİNER / EĞİTİMDEN HABERLER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bir ortaokulda yaşandığı ileri sürülen öğretmen şiddeti meselesinde işler iyice sarpa sardı.
HABER / ERCAN KUTLU - Akzirve konutlarının yer aldığı Bahçeşehir Bahçekent ana caddesi, hafta sonları sürücü kursu araçları nedeniyle kilitleniyor; araçlar ilerleyemiyor, esnaf ve vatandaş mağdur kalıyor.
Doruk Nilüfer Hastanesi Tıbbi Onkoloğu Doçent Doktor Selin Aktürk Esen, Dünya Kanser Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada erken tanının önemine dikkat çekti.
İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Selami Yıldız ile gerçekleştirdiğimiz görüşme, klasik bir röportajın ötesinde, devletin suçla mücadeledeki kararlılığını ve milletine verdiği değeri hissettiren güçlü bir tablo ortaya koydu.
Kış kapıda olsa da Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gönülleri ısıtan bir sanat şöleni başlıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.