Yılın Sporcusu Emine

Bağcılarlı Emine Arslan “Yılın Sporcusu” ödülüne layık görüldü

SPOR 24.07.2020 17:05:20 4807 0
Yılın Sporcusu Emine

Yılın Sporcusu Ödülü

Bağcılarlı Emine Arslan “Yılın Sporcusu” ödülüne layık görüldü

Dünya şampiyonu milli sporcu, kadına şiddete karşı kick boksu tavsiye etti

Dünya şampiyonluğu başarısı bulunan Bağcılar Belediyesi çalışanı milli sporcu Emine Arslan, Ülke TV 6. Geleneksel “Sporun Devleri Buluşuyor” yarışmasında yılın sporcusu ödülüne layık görüldü. Şiddet olaylarına dikkat çeken Arslan, “Bütün kadınlara bu sporu yapmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Ülke TV 6’ncı Geleneksel “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül yarışmasında 2019 yılının başarılı bulunan isimleri belli oldu. Antalya’da düzenlenen ve 70 ülkeden 1250 sporcunun mücadele ettiği Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Bağcılar Belediyesi çalışanı milli sporcu Emine Arslan “Yılın Sporcusu” ödülüne layık görüldü.

Tekstil işçiliğinden şampiyonluğa

Zorlu yollardan geçerek şampiyonluğa ulaşan Arslan’ın sporla tanışması 8 yıl önce tekstil atölyesinde çalıştığı yıllara dayanıyor. Tekstil işçisi Emine Arslan, spor yapan arkadaşlarına özenerek 23 yaşında kick boksla tanışmıştı. İş sonrası antrenman salonlarına koşarak gittiği zorlu yıllara rağmen birçok başarı elde eden sporcu, antrenmanlara izin vermeyen iş yeri sahipleri yüzünden işsiz kalmıştı. Bağcılar Belediyesi birçok yarışmada Türkiye'nin gururu olan Emine Arslan’a el uzatmıştı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın girişimiyle Emine Arslan’a Gençlik Merkezi’nde antrenmanlarını daha rahat yapma olanağı olan bir iş imkanı sağlandı. Kendisine sunulan fırsatı değerlendiren Arslan’ın dünya şampiyonluğundan önce 2015 İzmir Türkiye Kick Boks Şampiyonluğu, 2015 Kıtalararası Şampiyonluğu, 2016 Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonluğu, 2016 Sakarya Light Contact Türkiye Şampiyonluğu ve 2016 Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda Avrupa 2’nciliği bulunuyor.

Kadına şiddet olayları üzerinden mesaj veren Arslan, “Bütün kadınlara bu sporu yapmalarını tavsiye ediyorum. Dövüş sporlarını öğrensinler böylece kendilerini de korumuş olurlar. Çok çalışan mutlaka kazanır. Önünüze bir hedef koyduğunuz zaman başarılı olursunuz. Ayrıca sporda bir yerlere gelmemde üzerimde emeği olan Lokman Çağırıcı başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Emine, azmiyle gençlere rol model olmuştur

Emine Arslan’ı başarısından dolayı kutlayan Başkan Çağırıcı ise şunları söyledi: “Emine, azmiyle ve inancıyla gençlere rol model olmuştur. Hem Emine kızımızı hem de ödül almaya hak kazanan diğer sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Ülke TV ailesine de bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum.”

Ödül töreni, 27 Temmuz 2020 saat 21.00’da Ülke TV ekranlarında canlı yayınlanacak


Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.