Yılın “TARKAN Zamanı”!

Dünya yıldızlarının İstanbul’daki müziksever ile buluşma yeri olan Harbiye Açıkhava’da yılın “Tarkan Zamanı” için geri sayım başladı!

KÜLTÜR-SANAT 19.08.2019 15:49:43 0
Yılın “TARKAN Zamanı”!

Dünya yıldızlarının İstanbul’daki müziksever ile buluşma yeri olan Harbiye Açıkhava’da yılın “Tarkan Zamanı” için geri sayım başladı!

 

Bir Harbiye Açıkhava klasiği haline gelen Tarkan Konserleri, Eylül ayında tüm müzik severleri yeniden bir araya getirecek. Megastar Tarkan, iki yılın ardından 20-21-23-24-26-27 Eylül tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleri ile buluşacak.

 

Harbiye Açıkhava’da “Tarkan Zamanı” için geri sayım başladı. Her yıl heyecanla beklenen ve her biri birbirinden coşkulu geçen Açıkhava konserleri kapsamında Tarkan, 20-21-23-24-26 ve 27 Eylül tarihlerinde sevenleriyle bir araya gelecek. Kurban Bayramı’nın ilk günü konser serisinin ilk üç konseri açıklanan Megastar’ın Açıkhava maratonunun biletleri saatler içinde tükendi. Sevenlerinin yoğun ilgisinin ardından Tarkan, 24-26 ve 27 Eylül tarihlerini de Açıkhava’daki konser serisine ekledi.

 

Megastar, Atlantis yapım organizasyonu ile gerçekleşecek olan konser serisinde, dillerden düşmeyen şarkıları ile kulakların pasını silerken, tüm müzik severleri hatıralarla süslü bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

Türkiye Bir Gelecek Krizi mi Yaşıyor?

ANALİZ / ERCAN KUTLU - Gençler neden umutsuz? İşsizlik, eğitim, göç hayalleri ve kimlik bunalımı Türkiye’yi sessiz bir gelecek krizine mi sürüklüyor?

Can Güvenliğinde Taviz Yok: Afetlere Karşı Dev İş Birliği!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, komşularımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutarak ilçemizi gelecekteki afetlere karşı çelikten bir zırhla korumak için dev bir adım attı.

Potanın Genç Aslanları İkincilik Kupasını Kaldırdı!

Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi oldu

Bu Kıraathane Esenyurtluların İlgi Odağı Oldu!

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçenin sosyal dokusuna dokunan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Zafer Mahallesi sakinlerini sevindirdi.

İnsanlık Ölmemiş Dedirten Örnek Davanış!

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşımız Tuncay Menekşe, sergilediği dürüstlükle hepimizin göğsünü kabarttı.

81 Yaşındaki Kadını Nasıl Dolandırdılar!

Dolandırılan yaşlı kadının paralarını JASAT teslim etti

Efeler Ligi İçin Sahadalar...

Kağıtspor Efeler Ligi için sahada

Adalet Kürsülerine Taze Kan!

Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.

Organizasyon Firmasına Fikir Hırsızlığı Davası!

NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.

Yeşil Gelecek Büyüyor…

Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.

Minikler Atık Kağıtları Sanata Dönüştürüyor…

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.

Halk Sağlığı Günleri Sürüyor…

Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.

Saçla Siyaset Olmaz!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.

Tuna, Devlet Kurumları Kişilere Bağlı Değildir!

10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.

Tuna, Devlet Kurumları Kişilere Bağlı Değildir!

10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.