“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

Türkiye Yerel Basın Birliği, Genel Başkanı Nezir Karayün önderliğinde Beylikdüzü ilçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ASAYİŞ 7.11.2018 18:37:30 8686 0
“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

Türkiye Yerel Basın Birliği, Genel Başkanı Nezir Karayün önderliğinde Beylikdüzü ilçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 Ziyarette Polis teşkilatı çalışmaları, Yerel sorunlar üzerine istişareler de bulundular. Beylikdüzü ilçe Emniyet Teşkilatı ve Yerel Basın ortak dayanışma ve çalışmalar içinde olacakları belirtildi.

“Desteklerinizi Bekliyoruz”

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, “Türkiye genelinde Polis Teşkilatlarımız çok iyi durumda. Polis arkadaşlarımız yoğun çalışıyor ve görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Her vatandaşın sıkıntısını dertlerini gidermek için büyük gayret gösteriyoruz. Bazı medya organlarında polis teşkilatı yanlış lanse ediliyor. Ancak Polis Teşkilatı her zaman bu ülkenin vatandaşı için çalışıyor ve çalışmaya devam edecek. Vatandaşlarla iletişimimiz kuvvetli olmalı, işte bu noktada, siz yerel basından destek bekliyoruz.  Artık hemen her noktada görevli arkadaşlarımız var. Özellikle üst geçitlerde belli bölgelerde uygulama yapan, uzun saatler çalışan arkadaşlarımız var. Kimlik kontrolü yapan görevli arkadaşlarımız bazı vatandaşlardan sert tepki alabiliyor ancak biz bu ülkenin vatandaşının güvenliğini düşündüğümüz için çok çalışıyoruz. Çünkü bizim işimiz Devletin ve halkın güvenliğini ve huzurunu sağlamaktır” dedi.

“Adaletli Davranırsak Her Şeyi Çözüyorsunuz”

Ekip olarak büyük bir aile olduklarını belirten Ercan Özmen,“ herşeyden önce biz burada büyük bir aileyiz. Bütün gün beraber çalışıyoruz. Yeri geliyor evli Polis arkadaşlarımız ailesini, çocuklarını özlüyor, çünkü az görüyor. Ama yine de Polis memuru arkadaşlarımız görevlerini yapmaya devam ediyorlar. Vatandaş ve polis arasında her zaman karşılıklı anlayış olmalıdır. Ahlakın temel prensibi vardır. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındakine yapmamak. Karanlığa küfretmek kolay, önemli olan mum yakmak. Biz her zaman adil ve adaletli olmaya çalışıyoruz. Adaletli olursanız her şeyi çözersiniz. Kurallar ve kurallara riayet etmek önemli” dedi. Ayrıca Özmen, sadece polis memuru olmadığını her vatandaş gibi konserlere ve etkinliklere katıldığını da belirtti.

“Polisin yanındayız”

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, “ Yerel basın olarak Türk polisinin yanındayız ve çalışmalarınızı destekliyoruz. Yerel basın mensuplarının doğru haber yapabilme özgürlüğü tanınması ve yerel basına doğru haber yapabilme adına sosyal kolaylıklar sağlanmasını istiyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyor ve yeni atamanızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Karadeniz alası 300 liradan 120 liraya düştü

Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye'ye balığı sevdiren adam Balıkçı Kenan Balcı enflasyona inat balık fiyatlarını dibe indirdi. Kilosu 300 lira olan Karadeniz somonu ve alası 120 liradan satılmaya başlandı.

KÜLTÜR SANAT SEZONU KAPANIŞ YAPIYOR

Merkez; Altan Erkekli, Erkan Can, Güven Kıraç, Melek Baykal, Şevket Çoruh ve Sumru Yavrucuk gibi usta isimlerin geçit töreninde şahitlik edecek.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER

Çalık, “Çanakkale’de destan yazan atalarımız için düzenlenen bu tur bizim için çok kıymetli. Mutlaka güzel anılarla döneceğinize inanıyorum” diyerek sporculara iyi yolculuklar diledi.

BAŞKAN ÖZER, HIDIRELLEZ NEŞESİNE ORTAK OLDU

Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Mahalle Hizmet Seferberliği Hız Kesmeden Devam Ediyor

10 mahallesinde başlayan hizmet seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekiplerinin üçüncü adresi Cihangir Mahallesi oldu. Çalışmaları yerinde takip eden Avcılar’ın genç başkanı Utku Caner Çaykara’ya vatandaşın ilgisi yoğ

Elban, milli takıma yardımcı antrenör oldu

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı sporcularından olan Emrah Elban, U23 Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımına yardımcı antrenör oldu.

Uğur Yücel ile hâlâ evliyiz, boşanamadık

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk olan usta oyuncu Derya Alabora, 1983’de evlendiği Uğur Yücel ile 30 yıl önce evleri ayırdıklarını ama hâlâ boşanmadıklarını itiraf etti.

Vinç Belediyeyi Harekete Geçirdi..!

Çakmaklı Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu bitişiğindeki inşaat çalışmasında kullanılan kule vinç öğrenciler açısından risk oluşturunca Büyükçekmece Belediyesi harekete geçti.

BAŞKAN ÖZER MUHTARLARLA BULUŞTU

Özer, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek, “Birlikte kamusal yararı gözetecek, halkı esas alacak işler yapmalıyız. Çünkü amacımız halka hizmet. Halk olduğu için bizler varız. Bu anlayışla çalışmalıyız” dedi.

Maarif Platformundan Müfredat Çağrısı

.

Çalık: Gençlerimize Hak Ettikleri Değeri Vermeye Kararlıyız

Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak, gençlerimize hak ettikleri değeri vermeye kararlıyız. Onların umutlarını, hayallerini başka memleketlerde aramalarını istemiyoruz. 19 Mayıs ruhu, her yaptığımız işte bize ilham oluyor” ifadele

Yanardağ, Okurlarıyla Buluştu

Konuşmasında geçmişten günümüze uzanan bir alanda din-devlet-toplum ilişkisini de değerlendiren Yanardağ, söyleşisinin ardından BAKSM’de kitaplarını Beylikdüzülü okurları için imzaladı.

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.