1 Milyonluk Esenyurtlunun Hakkını Kimseye Yedirmeyeceğiz

Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecilerle buluştu. Başkan Özer Esenyurt Belediyesi'nde yapılan ve yapılmayan hizmetleri madde madde sıraladı. Özer'e Ak Parti Esenyurt Meclis Üyesi Gazan

GÜNCEL 15.01.2022 17:26:35 1379 0
1 Milyonluk Esenyurtlunun Hakkını Kimseye Yedirmeyeceğiz

Beceriksizliklerini Örtmek İçin Yalan Algı Yapıyorlar!

Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecilerle buluştu. Başkan Özer Esenyurt Belediyesi'nde yapılan ve yapılmayan hizmetleri madde madde sıraladı. Özer'e Ak Parti Esenyurt Meclis Üyesi Gazanfer Karakaş ve Togay Çoban'da eşlik etti.

Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle buluştu. Mevcut yönetimi eleştiren Özer Esenyurt Belediyesi’nde yapılan ve yapılmayan hizmetleri madde madde sıralayarak Esenyurt'u perişan ettiler dedi.

 

Başkan Özer 3 yılı böyle özetledi:

2019-2020-2021 Bütçe Ve Yatırım Performansı

2019 YILI 900 MİLYON 632 BİN TL, 2020 YILI 802 MİLYON 250 BİN TL, 2021 YILI 852 MİLYON 500 BİN TL

3 Yılda Belediye Kasasına 2 Milyar Para Girmiş Ve Hiçbir Yatırım Yapılmamıştır.

Belediye Başkanı 2022 Yılı İçin 1 MİLYAR 306 Milyon Bütçe Yaptı Ve Biz AK PARTİ Grubu Olarak Onay Verdik. 2022 Yılında da sürekli mazeret üreten ve hizmet yapmayan bir belediye Başkanı Ve Yönetimi Göreceğiz.

Fen İşleri Müdürlüğünden ESPAŞ ‘a ve Diğer Birimlere Bütçe Aktarımı

Bildiğiniz üzere ESPAŞ şirketi meclis tarafından denetlenemiyor. ESPAŞ 30,000 Milyon ve 17,000 milyon Toplam: 47,000 Milyon TL, Park Bahçeler Müdürlüğü: 10,000 Milyon TL, Ulaşım Müdürlüğü: 10.000 Milyon TL

Toplam: 67.000 Milyon Tl Bütçe Aktarımı Yapılmıştır. Fen işlerinin bütçesi farklı yerlere aktarıldığı için Mahallelerimizin Sokakları Ve Yolları Çukurdan Ve Çamurdan Geçilmiyor.

 

ESKART ve Derman Şirketi

Sürekli İl Dışından Adrese Teslim ihale ile Doğrudan Temin ile Erzak, Kaşar, Süt Vs. Ürünler Alınıyor. Çoğu zaman Bu Ürünler Vatandaşa Ulaşmadan Belediye Depolarında Bozuluyor. Hâlbuki bu çalışmaya gerek kalmadan bizim dönemimizde yapılan ESKART’ uygulaması Vatandaşın Kendi İhtiyaçlarını ESENYURTLU Esnaflarımızdan Doğrudan Temin Etmeleri ESENYURT Ekonomisine Ve ESENYURTLUYA Katma Değer Sağlayacaktır. Bu Şekilde İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımızın Mağduriyeti Giderilecek ve ESENYURTLU ve nihayetinde Esnaflarımız Kazanacaktı. Akraba eş dost yandaş ve yoldaş kazanmayacaktı.

 

Kaymakamlık Yardımları

Belediyenin Yerelde Yapmadığı Sosyal Yardımları kaymakamlığımız aracılığıyla yine Hükümetimiz Yapıyor. Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma vakfı aracılığıyla 120bin aile dosyasının takibini yapıyor. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından 2021 Yılında Toplam 165 Milyon 538 Bin TL Vatandaşımıza Yardım yapıldı. Aylık Ortalama Vakıf aracılığı ile 13 Milyon 784 Bin TL Civarında Yardım Yapılıyor. Senede 3 defa yapılan sosyal yardımlar pandemi koşulları sebebiyle hükümetimiz bu yardımları yılda 4 defaya çıkardı.

 

Kreşler

(Her mahalleye bir kreş projesi vaat edip kreş yapmadığı gibi mevcut kreşlerimizin ücretlerini arttırarak vatandaşlarımızın büyük tepkisini çekti)

2019’da 400 TL olan kreş ücretleri 2020’de 900 TL’ye çıkarılmıştır. AK Parti Meclis Üyelerimizin Teklifi ve oyları İle 900 TL Olan Kreş Ücretlerini 690 TL’ye İndirdik. Şehit Ve Gazi Ailelerinin Çocuklarının Kreş Hizmetinden Ücretsiz Yararlanmasını Sağladık. Kiracı olan ailelerimize 50 indirim Ev kredisi ödeyen ailelerimizin çocuklarına 50 indirim uyguladık. STK ‘lara Dernek Yerlerinin Tahsisleri Dernek Başkanlarımızla Bir Araya Geldik, Tamamının Dernek Yerlerinin İptalleri Hakkında Belediye Başkanının Kendilerine Haber Vermediğini Bizlere İlettiler. Onların Bu Talebi Sonrasında Tahsisi Geçmişte Bizim Dönemimizde Bedelsiz Yapılan Bu Yerlere Belediye Başkanı Bedelsiz Olmasından Dolayı Tahsislerin İptalini İstedi.

AK PARTİ Grubu Olarak Tahsisleri İptal Edilen Yerlere Aylık Metrekaresi 1 TL’den Dernek Merkezlerinin (Binalarının) Verilmesini Önerdik. Önergemiz Oy Çoğunluğu ile Meclisten Geçti. Hemşerimizin Kültürünü, Dayanışmayı, Paylaşmayı Esenyurt İlçemizde Yaşatmayı Ve Derneklerimizin Yanında Olmayı Geçmişte Olduğu Gibi Her Zaman Sürdürmeye Devam Edeceğiz.

Esenyurt Belediye Logo ‘su

Esenyurt’ta her şey bitmiş de 33 yıldır kullandığımız Esenyurt Belediyesi’nin logosunu mu değiştirmek istiyorsunuz? Değiştirilmek istenmesindeki Amaç Yatırımlar Üzerindeki Tabelalar Ve Kıymetli Evraklarını Yenileyip Yakınlarına maddi Rant Sağlamak mıdır? Yoksa kendi belediye başkanlarıyla alakalı husumetten dolayı mıdır?

Esenyurt Üniversitesi Arsası Okul Yerleri

2019 seçimlerinde 50’si bitmiş 8 tane okullarımıza 3 yıl geçmesine rağmen belediye tarafından hiçbir şey yapılmamıştır. Esenyurt’taki Okul İhtiyaçlarının giderilmesi için Esenyurt Üniversitesine Ait Olan 25 Dönüm Araziyi AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyelerimizin oylarıyla Esenyurt Belediyesine Tahsis Ettik. Fakat Belediye Tarafından şu ana kadar Hiç Bir Çalışma yapılmadı. Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 20’si lise kampüsü olmak üzere toplamda 43 adet okulu en yakın zamanda Esenyurtlu evlatlarımızla buluşturacağız.

Kurban Yerleri

CHP DÖNEMİ:  2019 Yılında 54.000 Bin Tl 2020 Yılında 960.000 Bin Tl 2021Yılında 860,000 Bin TL Toplam 1 milyon 874 Bin TL

AK Parti döneminde 2018 Yılı Verilerine Göre 1 Milyon 890 Bin TL Belediyeye Gelir Sağladık. Aynı Kurban Yerleri Aynı Dolulukta Olmasına Rağmen Yıldan Yıla Hiçbir Artış Yapmadan 2018 Yılı Verileriyle Hesaplarsak 3 Yılda 5 milyon 670 bin tl Belediyemiz Gelir elde edecekti. Bu Rakamlara Göre Bile Yıl Fiyat Artışları Yapılmadan Belediyenin Ve Böylelikle Kamunun Zararı 3 Milyon 796 Bin TL’dir. Bu Usulsüz Yapılan İşleri İzliyor Ve Takip Ediyoruz. 1 Milyonluk Esenyurtlunun hakkını kimseye yedirmeyeceğiz

 

Belediye Faaliyetleri

Park ve bahçeler: Ak Parti Döneminde 2 Milyon M2 Yeşil Alanı Üreterek Esenyurtlunun Hizmetine Biz Sunduk. Belediye Başkanını 3 Yılda Toplam Bir Elin Parmaklarını Geçmeyen 300m2 İle 500 M2 Arasında Küçük Oyun Parkları Yapıp Sosyal Medyada Bizim Yapmış Olduğumuz Devasa Parklarımızı Paylaşmaktadır.

Termal havuzlar: Esenyurt’un yeraltı kaynaklarını kendi dönemimizde tespit edip gün yüzüne çıkarmak suretiyle yapmış olduğumuz sağlık kompleksleri olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Termal Havuzlar 3 Yıldan Beri Tadilat Kapsamında Kapatılmış Vatandaşın Hizmet Alması Engellenmiştir.  Havuzlar Hala Açılmamıştır. 3 yıl boyunca borç ve çalıştırmıyorlar edebiyatı yaptı. Esenyurt Belediye Başkanı Sürekli Kamuoyunu Yanıltıcı Yalan Haberler Yapmaktadır. Esenyurt Belediyesi’nin 2 milyar 186 milyon 518 bin TL Borcu Var Diyen Belediye Başkanı 2020 Nisan ayı faaliyet raporunda bildirmiş olduğu kesin mizana göre Esenyurt belediyesinin borcu 724 milyon TL olarak açıklamıştır.

 

Otoparklar: Bizim dönemimizde yapılan otoparklar; açık otopark 34.000 M2, kapalı otopark 119.500 M2 olmak üzere toplamda 141,500 M2’dir. 15 Yıllık AK PARTİ Belediyeciliğinde Esenyurt’ ta 500 M2 Otopark Yaptık bu otoparkları vatandaşlarımıza ücretsiz tahsis ettik. Hâlbuki bizim ücretsiz olarak vatandaşlarımıza tahsis ettiğimiz otoparkları ücretli hale getirerek yeni bir proje yapmış gibi vatandaşlara algı oluşturma peşine düşmüştür.

Personele Yapılan Mobbing ve İşten Çıkartmalar

Belediye Başkanı Seçim vaatlerinde İşçi Çıkartmayacağını dair Söz Vermesine Rağmen Personele Sürekli Mobbing Uygulamış Ve 500 Personeli işten çıkartmıştır, Yerine 1000’e yakın Personel Almıştır. Personel fazlası algısı yapmasına rağmen personel almaya devam etmiştir.

Basın Yayın

Yıllık 7.500.000 TL Bütçesi Olan Müdürlüğün 3. Ayında Ödeneği Bitirip, Encümenden Artı 5 Milyon TL Ek Bütçe İstenerek 12 Milyon 500 Bin TL Harcama Yetkisi Alınmıştır, Meydanlara Kurmuş Oldu Dev Led Ekranlarla Yalan Algı Ve Reklam Yapmaktadır. Basın yayın bürosunda küçük bir odada 32 personel çalıştırılmakta akşama kadar algı yönetimi oluşturmak adına Esenyurtluyu yanıltmak adına algı üretiyorlar.

 

CHP İlçe Örgütünün Yalan Algı Ve Kara Propagandası

Esenyurt Ve Esenyurtlu’nun Hayrına Olan Meclis Çalışmalarında Ak Parti Grubu Olarak Mecliste Gündeme Gelen Kararların 90 EVET   10 HAYIR Yönünde Karar Aldık. Beceriksizliklerini Örtmek İçin Esenyurt’lu Üzerinde Yalan Algı Yapmak Üzere AK PARTİ Meclis Üyeleri Bizi Çalıştırmıyor Diye Broşürler Bastırıp Sokak Sokak Dağıtıyorlar. CHP İlçe Örgütü Resmi Hesabında vefat Eden Fizyoterapist Ferhat Alikan Üzerinden ‘’İş Bulamayan Öğretmen intihar Etti’’ şeklinde Yalan Haber ve Algı Yaparak yalanlarına bir yenisini eklemiştir. Aile baskısı ile CHP’nin kurumsal hesabından bu paylaşım kaldırtılmıştır.

Devlet Hastanesinin Ek Binası Hakkında

Sağlık bakanlığımız tarafından Bu yılsonuna kadar bitirilmek kaydıyla 250 yataklı ek bina yapılarak toplamda 450 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanemiz ilçemize kazandırılacaktır. Esenyurtlu hemşerilerimizin sağlık hizmetinden rahat bir şekilde yararlanması sağlanacaktır.


Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.