2021 Balık Yılı Oldu

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ne Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Federasyonu'nda bulunan kadınlar ve federasyon başkanı ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirirken, ziyarete gelen kad?

GÜNCEL 31.12.2021 18:21:17 2137 0
2021 Balık Yılı Oldu

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ne Yıl Sonu Ziyareti

 

Balıkçı Kenan: Bol Ve Bereketli Bir Yıl Geçirdik

 

2021 Balık Yılı Oldu

 

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ne Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Federasyonu'nda bulunan kadınlar ve federasyon başkanı ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirirken, ziyarete gelen kadınlara yeni yaptığı ürün olan balık dürüm ikram edildi

Denizlerimizin Kıymetini Bilelim

 

Balık ve deniz hakkında bilgi veren usta balıkçı denizlerimizi temiz tutmamız gerektiğini vurguladı. Balıkçı Kenan: ‘Denizlerimiz tükenmeden madenlerimiz. Denizlerimiz ekmeden biçtiğimiz tarlalarımız. Denizi evimizin salonu gibi temiz tutmamız gerekiyor. Çünkü denizlerimiz bize içinde katkı maddesi olmayan sağlık kaynağı balığı sunuyor. Yeni yıla hep beraber merhaba dedik. İnşallah 2022 yılında da daha güzel günlerde oluruz. 2021 son günleri çok olumsuz geçti. Şimdi ortamımız düzeldi. Sayın Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ederim. İnşallah 2022 bu güzelliklerle devam eder. Halkımız mutlu, Türkiye mutlu’ dedi.

Müzeyi Gezdiler Hatıra Fotoğrafı Çektiler

 

Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu üyeleri mumya balıkların bulunduğu Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni gezdi. Mumya köpek balıklarını, kılıçbalıklarını, vatozları gören kadın üyeler bol bol fotoğraf çekti. Böyle bir müzeyi ülkemize kazandırdığı için müze kurucusuna teşekkür eden kadınlar: ‘Bir çoğumuz bu balıkları televizyondan seyrediyoruz. Şimdi burada görünce ne kadar ürkütücü olduğuna bir kez daha şahit olduk. Herkesi bu müzeye davet ediyoruz. Burada bulunan balıkları başka yerde göremessiniz’ ifadelerini kullandı

Kadınlara ‘Dürüm Balık’ İkram Edildi

 

İstanbul’da balığı sevdiren adam olarak bilinen ünlü balıkçı, Balıkçı Kenan yine bir ilke imza attı. Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu Kurucu Genel Başkanı ve üyelerine dürüm balık ikram etti. Yeni yılı dürüm balıkla karşılayan dernek üyeleri yeni lezzetten dolayı Balıkçı Kenan’a teşekkür etti

Balıkçı Kenan Gönülleri Fethetti

 

Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu Kurucu Genel Başkanı Recep Osman Erdoğan ise Balıkçı Kenan’ın deniz ve balık hakkında gelecek nesilleri bilgilendirdiğini belirtti. Erdoğan: ‘Bütün İstanbul’u, bütün gönülleri fethetti. Balığı tanıttı. Güzel şeylere imza attı. Balıkçı Kenan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’ dedi.

Balıkçı Kenan 2021 Yılını Değerlendirdi

 

Balıkçıların Vira Bismillah diyerek sezonu açmasının ardından bu sezonun bol ve bereketli geçtiğini belirten usta balıkçı Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirdi. Palamut ile başlayan balık akını, hamsi, istavrit, mezgit, sardalya, ile devam etti. Balıklar bu sene bol çıktı. Hamsi fiyatı 10 liraya kadar düştü. Yılın son gününde balık bolluğunu hamsi ve istavritin takip ettiğinin altını çizen Balıkçı Kenan: ‘Alınan önlemler netice verdi. Yıllardır denizlerdeyiz. Bir yıl hamsi oluyorsa, palamut olmuyordu. İstavrit oluyorsa, hamsi olmuyordu. Ama 2021 yılı sezonun açılmasıyla birlikte her balık mevsiminde bol bol çıktı’ ifadesini kullandı

 

Vatandaşlar Balığa Doydu

 

Palamut ile başlayan bol ve bereketli sezonun şu anda istavrit ile sürdüğünü belirten Balıkçı Kenan: ‘On yıldır çıkmayan kofana balığı çıktı. Hamsi balığının fiyatı 10 liraya kadar düştü. Bu sene vatandaşlarımıza her balığı bol olduğu için ucuz sunma fırsatı bulduk. Yıllardır kofana yoktu. Bu sene bol bol kofana çıktı. Balıkçılar olarak bu yılı mutlu geçirdik. Sezon güzel geçiyor. İnşallah 2022 yılı da bu şekilde bol ve bereketli geçer’ diye konuştu.


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.