36 Milyon Tl'lik İmza

Beşiktaş JK ile 6 yıl önce 150 milyon doları aşan değeriyle Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, 5 yıldır sürdürdüğü forma göğüs sponsorluğunu 2 yıl daha uzattı

SPOR 16.07.2019 14:59:08 4400 0
36 Milyon Tl

VODAFONE TÜRKİYE İLE BEŞİKTAŞ JK ARASINDA 36 MİLYON TL’LİK İMZA

 

BEŞİKTAŞ JK, FORMA GÖĞÜS SPONSORLUĞUNDA

VODAFONE İLE DEVAM EDECEK

Beşiktaş JK ile 6 yıl önce 150 milyon doları aşan değeriyle Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, 5 yıldır sürdürdüğü forma göğüs sponsorluğunu 2 yıl daha uzattı. Anlaşmanın değeri ilk yıl için 16 milyon TL olurken, toplamda 36 milyon TL’ye ulaşacak. Yeni sponsorluk anlaşması, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un katılımıyla, Vodafone Park’ta düzenlenen imza töreniyle duyuruldu.

 

16 Temmuz 2019 – Beşiktaş JK ile 6 yıl önce 150 milyon doları aşan değeriyle Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, 5 yıldır sürdürdüğü forma göğüs sponsorluğunu 2 yıl daha uzatmak için anlaştı. Anlaşma ilk yıl için 16 milyon TLolarak yapılırken, toplam değeri 36 milyon TL’ye ulaşacak. 1+1 yıl olarak yapılan anlaşma, ilk yılın sonunda tarafların değerlendirmesine bağlı olarak ikinci yıla uzatılacak. Böylece Vodafone, Beşiktaş JK Futbol Takımı ana sponsoru olmaya devam ederken, Beşiktaş JK da 2019-20 ve 2020-21 sezonlarında Vodafone’un ismini göğsünde taşımayı sürdürecek. Yapılan anlaşmayla birlikte, Vodafone’un forma göğüs sponsorluğunun toplam değeri 7 yıl için yaklaşık 31,6 milyon dolara ulaşmış olacak. Vodafone Park’ta gerçekleşen imza törenine Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy katıldı.

 

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi:

“Beşiktaş JK olarak birlikte yürüdüğümüz markalarla el ele değer kazanmaya devam ediyoruz. Biz yıllar önce Beşiktaşlıları Avrupa’nın en iyi stadına kavuşturacak dev bir projenin hayallerini kurarken, Vodafone bizim hayallerimize inandı. 2013 yılında Türk futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına karşılıklı imza attık ve Vodafone hem dünyanın en teknolojik stadının adında hem de takımımızın göğsünde yer almaya başladı. Bugün forma göğüs sponsorluğumuzu 2 yıl daha uzatmak için bir aradayız. Beşiktaş JK olarak, Vodafone gibi bir dünya devi ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

 

Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ise şöyle konuştu:

“Beşiktaş JK ile 6 yıl önce 150 milyon doları aşan toplam değeriyle sadece Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına değil, aynı zamanda uzun soluklu bir gönül birliğine imza attık. Beşiktaş ile son derece verimli ilerleyen bir işbirliğimiz var. Türk futbolunda örnek işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Beşiktaş’ın mabedine ismimizi verdik. Beşiktaş’ın gönlümüzdeki yerinin bir göstergesi olarak, siyah-beyazlıların kalbine daha da yakın olmak istedik ve 5 yıl önce forma göğüs sponsoru olduk. Bu sponsorluğumuzu 36 milyon TL bedelle 2 yıla kadar daha uzatma kararı aldık. Böylece, forma göğüs sponsorluğumuzun toplam değeri 7 yıl için yaklaşık 31,6 milyon dolara ulaşmış olacak. Beşiktaş’ın Vodafone logolu formaları bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de gururla taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Logomuzun uğur getirmesini diliyor ve takıma yeni sezonda başarılar diliyoruz.”

 

Formalar satışta

Beşiktaş JK’nın adidas imzasını taşıyan Vodafone logolu yeni formaları, 3 farklı tasarımda, yetişkin erkek, kadın, çocuk ve bebek kategorilerinde satışa sunulacak.

 

Formalar Vodafone mağazaları ile Türkiye’nin her yerinde

Vodafone Türkiye, forma göğüs sponsorluğu kapsamında Beşiktaş taraftarlarını sevdikleri takımın formalarıyla her il ve ilçede buluşturuyor. Beşiktaş formaları, Türkiye’deki tüm Vodafone mağazalarından sipariş verilebiliyor. Böylece, Beşiktaş JK’nın resmi satış noktaları Kartal Yuvaları ve adidas mağazalarından yapılan forma satışlarına, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış olan Vodafone mağazaları aracılığıyla da destek olunuyor.

 

Vodafone Park, 600 binden fazla taraftarı ağırladı

Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Park, uçtan uca Vodafone’un güçlü iletişim altyapısıyla donatıldı. Nisan 2016’da açılan Vodafone Park, bugüne kadar hazırlık maçları hariç 600 binden fazla taraftarı ağırladı. Vodafone Park, akıllı bir stadyum olmanın yanı sıra müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer etkinliklere de evsahipliği yapıyor.

 

Vodafone Medya Merkezi: http://medyamerkezi.vodafone.com.tr

 


Balıkçı Kenan'ı "Sembolük Mühürle" Kandırmaya Çalışıyorlar

BALIKÇI KENAN’A İMAMOĞLU VE ÇALIK’IN BASKILARI BİTMEK BİLMİYOR

Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.