Açık Havada Sinema Keyfi

Silivri Belediyesinden Açık Havada Sinema Keyfi

GÜNCEL 5.07.2021 16:04:50 0
Açık Havada Sinema Keyfi

Silivri Belediyesinden Açık Havada Sinema Keyfi

Silivri Belediyesi, sanatı ve kültürü ilçenin dört bir yanında yaşatmak amacıyla Açık Hava Sineması etkinliği düzenliyor. “Vali” filminin gösterileceği sinema etkinlikleri 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak ve eylül ayının ortalarına kadar devam edecek.

Silivri Belediyesi, pandemi döneminde sosyal hayatı kısıtlanan ilçe sakinlerine yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Sanatı ve kültürü ilçenin dört bir yanında yaşatmayı kendisine amaç edinen Silivri Belediyesi, köy ve mahallelere kurduğu beyazperde ile Açık Hava Sineması etkinliği düzenliyor. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde oynadığı ve halkın güvenini kazanmış bir devlet adamı olan Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Denizli’de görev yaptığı sırada başından geçen esrarengiz olayların anlatıldığı “Vali” filminin gösterileceği etkinlikler; 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak ve eylül ayının ortalarına kadar devam edecek. Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve tüm vatandaşların davet edildiği Açık Hava Sineması’na katılan konuklara mısır, kek, meyve suyu, limonata gibi yiyecek ve içecekler de ikram edilecek.

İlk Film Büyükçavuşlu’da

Açık havada sinema keyfi ilk olarak Büyükçavuşlu Mahallesi’nde bulunan Pazar Alanı’nda gerçekleştirilecek. Etkinliklere tüm Silivrilileri davet eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Nihayet, normalleşme sürecine girdiğimiz bugünlerde hemşehrilerimize açık havada sinema keyfi yaşatmayı amaçlıyoruz. Film gösterilerine bütün Silivrilileri davet ediyorum.” dedi.

 

Açık Hava Sineması Gösterimleri:

5 Temmuz 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Büyükçavuşlu – Yukarı Pazar Alanı

7 Temmuz 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Bekirli – Mahalle Meydanı

9 Temmuz 2021 Cuma – Saat 21.00 / Gazitepe – Gazitepe Okul Bahçesi

12 Temmuz 2021 Pazartesi – Saat 21.00 / Kavaklı – Kavaklı Ek Hizmet Binası Yanı

14 Temmuz 2021 Çarşamba – Saat 21.00 / Çanta – Çanta Merkez Park Meydanı

16 Temmuz 2021 Cuma - Saat 21.00 / Beyciler – Beyciler Okul Bahçesi

21 Temmuz 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Semizkumlar – Maviyelken Sitesi Hayrat Sokak

23 Temmuz 2021 Cuma - Saat 21.00 / Merkez – Silivri Sahili

26 Temmuz 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Değirmenköy – Festival Alanı

28 Temmuz 2021 Çarşamba – Saat 21.00 / Gümüşyaka – Gümüşyaka Spor Kulübü Bahçesi

30 Temmuz 2021 Cuma - Saat 21.00 / Yeni Mahalle – Cumhuriyet Parkı

2 Ağustos 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Kurfallı – Kurfallı Pazar Alanı

4 Ağustos 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Mimarsinan Mahallesi – Mimarsinan Spor Stadı

6 Ağustos 2021 Cuma - Saat 21.00 / Büyük Sinekli – Büyük Sinekli Pazar Yeri

9 Ağustos 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Büyük Kılıçlı – Okul Bahçesi

11 Ağustos 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Selimpaşa Yoğurthane Bölgesi – Devlet Hastanesi Yanı

16 Ağustos 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Selimpaşa – Liman

18 Ağustos 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Seymen – Seymen Eski Okul Meydanı

20 Ağustos 2021 Cuma - Saat 21.00 / Çeltik – Çeltik Pazar Yeri

23 Ağustos 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Yolçatı – Yolçatı Okul Bahçesi

25 Temmuz 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Ortaköy – Meydan

27 Temmuz 2021 Cuma - Saat 21.00 / Çayırdere – Çayırdere Okul Bahçesi Meydanı

30 Temmuz 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Kadıköy – Okul Bahçesi

1 Eylül 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Fener – Okul Bahçesi

3 Eylül 2021 Cuma - Saat 21.00 / Alipaşa – Düğün Salonu Önü

6 Eylül 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Küçük Kılıçlı – Piknik Alanı

8 Eylül 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Sayalar – Sayalar Pazar Alanı

10 Eylül 2021 Cuma - Saat 21.00 / Danamandıra – Okul Bahçesi

13 Eylül 2021 Pazartesi - Saat 21.00 / Akören – Okul Bahçesi

15 Eylül 2021 Çarşamba - Saat 21.00 / Cumhuriyet Mahallesi

Yeşilay’dan Dikkat Çeken İptal Kararı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yeşilay Beylikdüzü Şubesi, toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla önemli bir etkinlik için hazırlık yapıyordu.

Vali Yunus Sezer Orman Yangını Bölgesinde

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Mahmutköy’deki orman yangını bölgesine giderek ekiplerden bilgi aldı. Yaralıları ziyaret etti.

Miniklerden Jandarmaya Ziyaret

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi öğrencilerini ağırlayarak teşkilatın tanıtımını yaptı; minikler araçları ve köpek timlerini ilgiyle izledi.

Bakan Yusuf Tekin'den Müjde

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.

Mağdur Çocuk Yurda Yerleşmek İstiyor

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.

Kuraklığa Karşı Sulama Planı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.

Köpek Saldırısında Bir Kişi Yaralandı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.

Başpehlivan Orhan Okulu Oldu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.

Ufuk Özünlü Yeniden Kırkpınar Ağası Oldu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.

Vali Sezer'den Kırkpınar Mesajı: 664 Yıllık Miras Vurgusu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.

Üç Büyükşehir Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.

Prof. Dr. Osman Çakmak ile Röportaj

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.

Aksoy; Bizim Görevimiz Yönetmek Değil, Çözüm Üretmek (GÖRÜNTÜLÜ HABER )

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.

Üst Kattan Çocuğa Kimyasal Sıçradı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da, üst komşusunun tıkanan balkon giderini açmak için döktüğü lavabo açıcı, alt katta balkonda oynayan bir çocuğun üzerine sıçrayarak yaralanmasına neden oldu.

İmam-Hatip Adem Demirtaş’tan Duygu Yüklü Başsağlığı Mesajı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İmam-Hatip ve aynı zamanda Beylikdüzü Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş'ın taziye mesajı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.