Aksoy Güven Tazeledi

Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü İlçe Kongresinde tekrar İlçe Başkanı seçilen Mehmet Aksoy güven tazeledi.

GÜNCEL 17.08.2021 18:01:34 1755 0
Aksoy Güven Tazeledi

Aksoy Güven Tazeledi

Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü İlçe Kongresinde tekrar İlçe Başkanı seçilen Mehmet Aksoy güven tazeledi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Av. Hüseyin Baş’ında katılımıyla gerçekleşen Beylikdüzü İlçe Kongresine İstanbul İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Fuat Şengül ile Genel Başkan Yardımcıları; Av. Ahmet Erimhan, Av. İbrahim Berk, Ekonomist Harun Kayacı, Doç. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Ender Karabulut, Emre Polat katıldı.  

Baş, İngiliz’e Uşaklık Yapanlar Atatürk'e Düşmanlık Yapıyor

Beylikdüzü İlçe Kongresinde Türkiye’nin sıcak gündemine dair dikkat çekici değerlendirmelerde bulunan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş; “Bugün İngiliz’in sermayesi ile İngiliz’e uşaklık yapanlar Atatürk'e düşmanlık yapıyor. Bunu nereden biliyoruz? Biz bunların tamamını Prof. Dr. Haydar Baş'ın Hoş Geldin Atatürk kitabından okuduk. Bu bize Haydar hocanın mirasıdır. Bu kitabı herkes okuyacak, herkese anlatacak ve hiç kimseyi Atatürk konusunda kandırmalarına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Biri Yaptığınızı İbadet Saymıyor, Diğeri İbadet Nedir Bilmiyor

Konuşmasında Sultanbeyli Hubyar Sultan Cemevi'ne önceki gün yaptığı ziyarete de değinen Baş şunları söyledi; “Biz dün gittik can kardeşlerimizi ziyaret ettik. Orada Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyette kardeşçe yaşayabilmeyi gördük. Dedim ki, 'Cemevleri sadece bizim iktidarımızda ibadethane statüsüne kavuşabilir' Neden? Cemevlerine siyaset yapan iki tane siyasi görüş var. Birisi size ibadethane statüsü vermez. Niye? Sizin yaptığınızı ibadet olarak görmüyor. Diğeri de size ibadethane statüsü vermez. Niye? Çünkü bunlar da ibadet nedir bilmiyor. Ülke öyle bir hale kaldı ki; herkes din tüccarı ama kimse dinini yaşamıyor, herkes Cumhuriyet tüccarı ama kimsenin Atatürk'e bir bağlılığı yok.”

Devlet Vatandaşına HES Kodu Olmadan Adım Attırmıyor

Türkiye’ye yönelik sığınmacı akını hakkında Baş, “HES kodu olmadan uçağa binemiyoruz, otobüse binemiyoruz, AVM’ ye giremiyoruz. Doğru mu? Bugün bunu yaşıyoruz. Devlet kayıt altına almadan vatandaşına adım attırmıyor. Yahu sınırlar delik deşik oldu. Var mı bunların bir kaydı?” dedi.

Bu Savaş Hazırlığı, Başka Bir Şey Değil

Ankara Altındağ’da bir Türk gencinin hayatını kaybettiği olaylara da dikkat çeken Baş, “Biz kontrolsüz hiçbir şey istemiyoruz ama şunu da bileceğiz; bunlarla mücadele vatandaşın işi değil. Bakın bizi çok tehlikeli bir suya ilerletmeye çalışıyorlar. Buna girmeyeceğiz, bu konuda çok dikkat edeceğiz. Bu ülkenin insanlarını Alevi- Sünni diye birbirine düşüremeyenler, Kürt- Türk diye birbirine düşüremeyenler, sağcı-solcu diye birbirine düşüremeyenler bugün başkaca bir plan işletiyorlar. Bakın bugün ABD hemen yanı başımıza Yunanistan ve Bulgaristan'a 400 küsür tank yığdı. Tank demek kara harekâtı demek. Bu neyin hazırlığı? Sen bunu buraya niye getiriyorsun? Hangi zamana bir plan yapıyorsun? Bu savaşın hazırlığı başka bir şey değil. O yüzden biz uyanık olacağız, ayık olacağız, hiç oyuna gelmeyeceğiz” dedi.

Bu Ülkenin İnsanına ‘Ey ABD Yetiş Bizi Kurtar’ Dedirtmek İstiyorlar

Konuşmasında, ‘Ne yapmak istiyorlar?’ sorusunu soran BTP lideri şöyle devam etti; “Bu mültecilerin sayısını azımsamayın, 10 milyonun üzerinde insandan bahsediyoruz. Bunlar bölgelerinde savaşmış insanlar. Bizi bile bile bir savaşa itmeye çalışıyor olabilirler. Bu tanklar nedir biliyor musunuz? ABD Türkiye'yi işgal edecek falan değil, öyle bir şey yok.  Bakın ne yapacaklar? Ülkede karışıklık olacak ve biz, 'Ey ABD yetiş, bizi kurtar' diyeceğiz. Bu ülkenin insanına bunu dedirtmeye çalışıyorlar. Irak'ta, Libya'da aynen bunu yaptılar. Şimdi biz buna müsaade etmeyeceğiz.”

Avrupa Huzurunu Bizim Huzursuzluğumuza Borçlu

Konuşmasında iktidara da seslenen BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “İnsanda akıl olur, fikir olur, bir düşünce strateji olur. Saldım çayıra mevlam kayıra devlet yönetilir mi! Sen bu mültecileri belli yerlerde topla. Çadır kentler oluştur, bunları buralara yerleştir. Adamı bir tanı. Ne kadar duracağına dair imzalı bir belge al vs. İktidardan biri, 'Avrupa huzurunu bize borçlu' diyor. Aslında şunu diyor,' Avrupa huzurunu bizim huzursuzluğumuza borçlu. Böyle bir şey olabilir mi?” şeklinde konuştu.

Aksoy, Ülkemizin Durumu Hiç İç Açıcı Değil

Kongrede İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Mehmet Aksoy; “Onur konuğumuz, saygıdeğer Genel Başkanım Hüseyin Baş, büyük bir coşku ile kongremize katılan Bağımsız Türkiye Partimizin kıymetli delegeleri, Beylikdüzü ilçemizin değerli komşuları, halkımızın sesi olan emektar basın mensupları hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Kongremize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Ne yazık ki, ülkemizin durumu hiç iç açıcı değil. Yangınlar, sel felaketleri, müsilaj, kuraklık, sığınmacı sorunu, işsizlik, kadına şiddet, taciz, ötekileştirme, liyakatsizlik, adaletsizlik ve hayal bile kuramayan Türk gençliğinin sahipsizliği gibi saymakla bitmiyor dertlerimiz. Ama biz sadece dertleri değil, çarelerini de biliyoruz, çözecek lideri de görüyoruz ve çağrısına kulak veriyoruz. O, milletçe hepimizi zifiri karanlıklardan aydınlık günlere çıkaracak çünkü onun ‘Var Bir Hayali’. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerini, Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın ideallerini o gerçekleştirecek.

Artık Bizim Dönemimiz Başlamıştır

Genç, enerjik, donanımlı, sempatik, centilmen, vizyoner, değerleriyle yaşayan, okuyan, yazan, teknolojiyi iyi bilen, bilimi dikkate alan ve ortak akla önem veren Av. Hüseyin Baş Başkanım iyi ki varsınız. Siz varsanız artık gam yok, siz ve kadronuz varsa ümitsizlik yok. Beylikdüzü için de ‘Artık bizim dönemimiz başlamıştır’ sözü gerçek olmuştur. Milletimiz, memleketimiz için hayırlı ve mübarek olsun” dedi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.