Başkan Bozkurt, En Geç 2023’te İktidarız

CHP Esenyurt İlçe Örgütü, partinin 98. kuruluş yıl dönümünü Cumhuriyet Meydanı’nda törenle kutladı. Törene katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “En geç 2023’te iktidarız” dedi.

GÜNCEL 9.09.2021 15:12:24 1154 0
Başkan Bozkurt, En Geç 2023’te İktidarız

Esenyurt’ta Chp’nin 98. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

CHP Esenyurt İlçe Örgütü, partinin 98. kuruluş yıl dönümünü Cumhuriyet Meydanı’nda törenle kutladı. Törene katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “En geç 2023’te iktidarız” dedi.

CHP’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü dolayısıyla Esenyurt’ta tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Günerhan, Cemal Güneysu, Veysel Bal ve Ali Susuz ile CHP belediye meclis üyeleri, CHP Esenyurt ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Pandemi önlemlerinin sıkı tutulduğu tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve beraberindeki heyet, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Başkan Bozkurt, En Geç 2023’te İktidarız

Çelek koyma töreninin ardından CHP İlçe Başkanlığında konuşma yapan Başkan Bozkurt, 100. yılda iktidar sözü verdi.

Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98’inci yıl dönümünde sizlerle beraber olmak büyük bir onur. Bir şeyi başarmak önemli ama onun sürdürülebilir olması, devamını sağlamak, başarmaktan daha değerli, daha zor. 98 yıl ayakta kalmak, idea sahibi olmak, hâlâ insanların derdine derman, çaresizliklerine umut olmak çok kolay bir şey değil, lafla dizayn edilecek bir şey değil. Arkadaşlar, en geç 2023’te iktidarız. Cumhuriyet Halk Partisi dışında ve millet ittifakındaki diğer bileşenlerimiz dışında bu işi çözecek, o iradeyi ortaya koyacak, bu ahlâkı ortaya koyacak başka bir parti, bir siyasi oluşum benim gördüğüm kadarıyla yok. Tekrar kendimizi güvende hissedeceğiz Esenyurt’ta olduğu gibi ama sorunların tamamını çözmeyi de beklemeyin, bu da doğru bir şey değil ama biz yeniden şunu inşa edeceğiz: Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarında yaşayan herkese, eşit ve onurlu yurttaş olduklarını htireceğiz. Öncelikli olması gereken şey bu, sonrası çalışmak ve üretmektir. Bu ülkedeki herkesin ama herkesin, bu ülkenin onurlu bir vatandaş olarak kendini hmesi için elimizden geleni yapacağız. Bir yerde birlik, beraberlik ve barış varsa, bir yerde özgürlük varsa özgür fikirler vardır demektir, özgür fikirler varsa akıl var demektir, aklın olması artı değer var demektir, üretmek demektir, boşa emek ve enerji yok demektir. Dolayısıyla başarı, refah, mutluluk ve sağlık var demektir. Bunu yüzde yüz başaracağımıza inanıyorum. İktidar olmak demek, Genel Başkanımızın sıkça söylediği gibi, çocukların yatağa aç gitmemesi demektir. Birlik, barış, kardeşlik ve huzur içinde renkli bir yaşam sürmemiz demektir. İktidar olmak demek, geleceğe umutla bakmamız, çocuklarımızın İspanya’da, Almanya’da, Amerika’da geleceğini aramaması, bu ülkeye hizmet etmesi demektir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dördüncü kuşak bir üyesi olarak, dedem de babam da ben ve çocuklarım da üye; bugün burada olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Bize bu onuru yaşatan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’ndan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Ergin, “Bize Düşen Onların Devrimlerini, İlkelerini, İnkılaplarını Ve Felsefelerini Korumaktır”

Bir toplumda büyük devrimlerin yapılmasının, ancak kararlılıkla ve devrimci  kişiliklerle mümkün olduğunu ifade eden CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ergin, “Öyle bir temeller atılmış ki görüyorsunuz ne kadar sarsılmaya kalkışılsa da dünyanın dört bir tarafından, sadece içteki bedbahtlar tarafından değil, onların dışarıdaki ortakları tarafından da ne kadar sarsılmaya, çökertilmeye çalışılsa da başarılamıyor. Bu bahisle, günümüzde çevremizdeki ülkelerin de uzak ülkelerin de aslında bir devrime ve devrimcilere sahip olamadıkları için neler çektiğini görüyoruz. Bize düşen; onların devrimlerini, ilkelerini, inkılaplarını ve felsefelerini korumaktır. Kuruluşundan bugüne kadar Ulu Çınar’ımıza emek verenlere saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. 98’inci yıl dönümümüz bütün ulusumuza kutlu olsun” dedi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.