Bilimsel Yöntemle Tarım

Büyükçekmece Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi ile tarımsal eğitim programı işbirliği protokolü imzalandı. 2020 yılını “Tarım Yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, protokol çerçevesinde teorik ve uygulamalı olarak

EĞİTİM 13.12.2019 09:47:16 3242 0
Bilimsel Yöntemle Tarım

Büyükçekmece Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi İşbirliği Protokolü İmzaladı

Büyükçekmece’de Bilimsel Yöntemle Tarımın İlk Adımı Atıldı

Büyükçekmece Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi ile tarımsal eğitim programı işbirliği protokolü imzalandı.

2020 yılını “Tarım Yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, protokol çerçevesinde teorik ve uygulamalı olarak bölge çiftçilerine, yatırımcılara ve genç girişimcilere eğitim verilmesini sağlayacak.

Eğitimler Şubat Ayında Başlanacak

Büyükçekmece Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi arasında imzalanan tarımsal eğitim programı işbirliği protokolü çerçevesinde Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri tarafından tarımsal (bitkisel üretim, hayvansal üretim, bitki koruma, tarım makineleri, tarımsal yapılar ve sulama, tarımsal biyoteknoloji, toprak bilimi ve bitki besleme, tarım ekonomisi, gıda bilimi ve teknolojisi) konularda hazırlanacak eğitim programları çerçevesinde teorik ve uygulamalı eğitimler ilgili bölge çiftçilerine, yatırımcılara ve genç girişimcilere verilecek. Eğitim programlarının ilki, ''Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği'' olacak. Eğitimlere Şubat ayında başlanacak.

“Tarımla İlgili Çok Güzel Gelişmeler Olacak”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, imzalanan protokolün İstanbul ve Büyükçekmece tarımı adına önemli olduğuna dikkat çekerek, “2020’nin sonuna kadar Büyükçekmece’de tarımla ilgili çok güzel gelişmeler olacak. Bu anlamda Namık Kemal Üniversitesi ile ilk adımı attık ifadesini kullandı. Protokol imza törenine Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Rıza Evren Kılcı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezen Arat, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan, Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alper Aydın, Büyükçekmece Belediyesi Tarım Şefi Ziraat Mühendisi Gözde Göçmen Öztürk katıldı.


Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.