Bozkurt, Unutmadı..!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verildiği 5 Aralık’a denk gelen belediye meclis toplantısında, birer gül ile kadın meclis üyelerinin 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nü kutladı. “Onl

SİYASET 11.12.2019 09:36:22 2830 0
 Bozkurt, Unutmadı..!

Başkan Bozkurt 5 Aralık’ı Unutmadı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verildiği 5 Aralık’a denk gelen belediye meclis toplantısında, birer gül ile kadın meclis üyelerinin 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nü kutladı. “Onlar da seçme hakkını kullanıyorlar” diyen Başkan Bozkurt, meclisi takip eden Yazı işleri Müdürlüğü’nün kadın personellerine de birer gül verdi.

Esenyurt Belediyesi’nin Aralık ayı ikinci meclis toplantısı, 5 Aralık Perşembe günü gerçekleşti. Meclisi yöneten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kadınların seçme ve seçilme hakkı kazandıkları 5 Aralık Kadın Hakları Günü nedeniyle, kadın meclis üyeleri ile meclisi takip eden Yazı işleri Müdürlüğü’nün kadın personellerine gül hediye etti. Kendisi de mühendis olan Başkan Bozkurt, mühendislerin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nü de kutladı.

‘Atatürk’e Bugünü Bize Bıraktığı İçin Teşekkür Ediyorum’

Mustafa Kemal Atatürk tarafından kadınlara 85 yıl önce tanınan seçme ve seçilme hakkının önemine dikkat çeken Başkan Bozkurt, “Bugün 5 Aralık Kadın Hakları Günü. Kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkı kazandıkları bu günü kutluyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e bugünü bize bıraktığı için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bugün Dünya Mühendisler Günü, ben de bir mühendisim ve mühendis arkadaşlarımın gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Arsa Tahsisi ’n in İptal Talebi Yeniden Görüşülecek

16 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Yeşilköy 2001 Vakfı’na tahsis edilen 25 dönüm araziyle ilgili tahsis iptalini öngören Başkanlık Teklifi, Hukuk-Eğitim ve İmar komisyonlarının hazırladıkları raporda imza eksikliği olması nedeniyle yeniden komisyona gönderildi.  Esenyurt  Yunus  Emre   Mahallesi’nde 344 adada bulunan yeşil alanın, 285.  Sokağa  cepheli alan üzerine Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası yapılmak üzere İçişleri Bakanlığı’na (Emniyet Genel Müdürlüğü’ne) tahsis edilmesine ilişkin Plan-Bütçe, Hukuk ve İmar komisyonlarının ortak raporu oy birliğiyle kabul edilirken,   Bağlar çeşme  Mahallesi isminin Merkez Mahallesi olarak değiştirilmesine ilişkin madde, komisyon raporunun hazır olmaması nedeniyle bir sonraki mecliste görüşülmek üzere yeniden komisyona sevk edildi.

Meclis oturumu 6 Ocak 2020 Pazartesi günü toplanmak sona erdi.


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.