Bu İtibarsızlaştırmayı Durdurun!
Esenyurt İlçe Milli Eğitim müdürü Paşali Beşli’nin aniden hiçbir gerekçe göstermeksizin görevden alınmasına yönelik KAI Platformu tarafından basın açıklaması yapıldı.
İstanbul’da ve bölgemizde uzun yıllardır eğitimci kimliği ile bilinen ve 4 yıldır’da Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Paşali Beşli’nin hiçbir gerekçe gösterilmeden ansızın görevden alınmasını büyük bir teesür ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Göreve başladığı günden bu yana eğitim adına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı tüm kesimler tarafından takdir toplayan başarılı bir yöneticiyi hiçbir gerekçe gösterilmeden görevden el çektirilmesini manidar buluyoruz.
KAI Olarak Kınıyoruz
Üstelik bu tip görevlerde bulunanları kamuoyundan da gördüğümüz kadarıyla verimli ve likayat sahibi olanların farklı bir görevlendirme yapılırken; daha iyi vasıflara getirildiğini bilmekteyiz. Fakat burada yapılan uygulama tam tersine bunca yıl emek vermiş, eğitime gönül vermiş bir hemşerimizi adeta itibarsızlaştırılmıştır.
Bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak hiçbir siyasi güdüm düşünmeksizin yapılanın tamamen Kars – Ardahan – Iğdır toplumuna yönelik olduğunu düşünüyoruz.
Eğitim gönüllüsü hemşerimiz Paşali Beşli’nin bu şekilde görevden el çektirilmesini KAI olarak kınıyoruz. Hemşerimize yönelik bu yaptırımın doğru olmadığı kanısındayız. Konunun muhataplarına Sivil Toplum Kurumları olarak buradan sesleniyoruz. Göreve iadeyi itibarını talep ediyor. Toplumumuzun bu konudaki hassasiyetinin dikkate alınmasını bekliyoruz…
Kars – Ardahan – Iğdır Platformu
İstanbul Ardahan Kültür Evi & Kars – Ardahan – Iğdır Platformu - Başkanı Efrail Çifçi
Büyükçekmece Kars – Ardahan – Iğdır Dernek Başkanı – Burçay Yıldız
Beylikdüzü Kars – Ardahan – Iğdır Dernek Başkanı – Temel Altuntaş
Kars Kültür Evi Başkanı - Ender Aslan
Iğdır Kültür Evi Başkanı - Ali Sakar
Esenyurt Kars – Ardahan – Iğdır Muhtarları
Kamuoyuna Saygılarımızla…
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Gazeteci yazar Gündoğdu Yıldırım’ın 13. kitabı raflardaki yerini aldı. Yıldırım, bu kez “Başarının Altın Kuralları” isimli kitabıyla okurlarının karşısına çıktı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İstanbul İl Müdürü Malik Ejder Batur, Esenyurt’a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - TRT İstanbul Radyosu’nda uzun yıllar ses sanatçısı olarak görev yapan ve İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Türk halk müziği sanatçısı Sami Aksu, siyasete adım attı.
Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, 2025-2026 eğitim öğretim yılıyla ilgili, Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e bilgiler veren Postacı,
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 15 Mayıs 2025’te yapılan Karayolu Taşıma Yönetmeliği değişikliğiyle birlikte moto-kuryeler artık resmi olarak mevzuata dâhil oldu.
Kocaeli Zabıtası'ndan okul kantinlerine sıkı takip
Avrupa Hareketlilik Haftası’na Eskişehir’de AB desteği
Beylikdüzü’nün en çok tercih edilen okullarından biri olan Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu, 2025-2026 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Türkiye’nin en kalabalık ilçesi Esenyurt, eğitim alanında yakaladığı başarılarla adından söz ettiriyor.
Kader Mahkumları Derneği Genel Başkanı Necdet Yüksel, Adom Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Karayün ile bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Türkiye'den Almanya'ya giden tırda 1.871 parça tarihi eser, Bulgaristan gümrüğünde yakalandı.
Edirne’nin İpsala ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı kapsamında yapılan Kel Aliço Anma Yağlı Güreşleri, hem büyük heyecana sahne oldu hem de güreşseverleri tribünlere çekti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.