Bu Kurban Bayramı’nda Boğaz Kırmızıya Boyanmadı

İstanbul Boğazı’nda her Kurban Bayramı’nda yaşanan olumsuz görüntülerin bu sene önüne geçildi. İSKİ, yaptığı çalışmalarla İstanbul’un kronik bir sorununa daha son verdi.

İSTANBUL 27.07.2021 09:30:06 0
Bu Kurban Bayramı’nda Boğaz Kırmızıya Boyanmadı

Bu Kurban Bayramı’nda Boğaz Kırmızıya Boyanmadı

 

İstanbul Boğazı’nda her Kurban Bayramı’nda yaşanan olumsuz görüntülerin bu sene önüne geçildi. İSKİ, yaptığı çalışmalarla İstanbul’un kronik bir sorununa daha son verdi.

 

Her Kurban Bayramı’nda İstanbul Boğazı’nın kana bulanması görüntüleri bu sene yaşanmadı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), gerçekleştirdiği çalışmalarla, Boğaz’a kurban kanlarının akmasının önüne geçti.

 

Bölgenin tüm atıksu problemlerini çözmek amacıyla çalışmalarını sürdüren İSKİ, Üsküdar Beylerbeyi Mahallesi’ndeki, Abdullahağa Caddesi, Beylerbeyi İskele Caddesi ve Yalıboyu Caddesi’nde inşa ettiği atıksu hatlarıyla İstavroz Deresi’ne dökülen kurban kanlarını, Küçüksu-Beylerbeyi Atıksu Tüneli’ne, buradan da Küçüksu Atıksu Arıtma Tesisi’ne ulaştırdı. Böylece İstanbul Boğazı’nda yaşanan olumsuz görüntüler bu sene yaşanmadı. 

 

Boğaz’a Atıksu Girişi Son Buluyor

 

Öte yandan, bölgeden İstanbul Boğazı’na atıksu deşarjını önleyecek çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmaları devam eden İstavroz Atıksu Tüneli’nin 2021 yılı Ekim ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

Ayrıca bu tünelin toplama havzasında bulunmayan atıksuların Küçüksu-Beylerbeyi Atıksu Tüneli’ne iletilmesi amacıyla kazısız teknoloji ile Abdullahağa Caddesi (Sahil Yolu) ve Beylerbeyi İskele Caddesi’nde imal edilen kanalizasyon hatlarında çalışmalar tamamlandı.

Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük ’ten Berat Kandili mesajı

Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin affın ve arınmanın kapısı olduğunu vurguladı.

Eyüp Günay’dan Berat Kandili Mesajı

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Günay, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Piyasalarda Dengeler Altüst Oldu!

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Biz piyasalar olarak son günlerde alışık olmadığımız bir dalgalanma yaşıyoruz.

Üreten Toprağa Büyük Destek!

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 255 milyon 436 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını bildirdi.

Kış Konserleri Bostancı’da Coşkuyla Başladı…

Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktığımda salonu dolduran herkesin gözlerinde aynı heyecanı gördüm.

Kopuş Sergisi Sanatseverlerle Buluştu…

Beylikdüzü Belediyesi olarak modern çağın insanı yalnızlaştıran yönlerine sanatın diliyle ayna tutuyoruz.

Türkiye Bir Gelecek Krizi mi Yaşıyor?

ANALİZ / ERCAN KUTLU - Gençler neden umutsuz? İşsizlik, eğitim, göç hayalleri ve kimlik bunalımı Türkiye’yi sessiz bir gelecek krizine mi sürüklüyor?

Can Güvenliğinde Taviz Yok: Afetlere Karşı Dev İş Birliği!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, komşularımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutarak ilçemizi gelecekteki afetlere karşı çelikten bir zırhla korumak için dev bir adım attı.

Potanın Genç Aslanları İkincilik Kupasını Kaldırdı!

Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi oldu

Bu Kıraathane Esenyurtluların İlgi Odağı Oldu!

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçenin sosyal dokusuna dokunan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Zafer Mahallesi sakinlerini sevindirdi.

İnsanlık Ölmemiş Dedirten Örnek Davanış!

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşımız Tuncay Menekşe, sergilediği dürüstlükle hepimizin göğsünü kabarttı.

81 Yaşındaki Kadını Nasıl Dolandırdılar!

Dolandırılan yaşlı kadının paralarını JASAT teslim etti

Efeler Ligi İçin Sahadalar...

Kağıtspor Efeler Ligi için sahada

Adalet Kürsülerine Taze Kan!

Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.

Organizasyon Firmasına Fikir Hırsızlığı Davası!

NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.