Engelli Vatandaşlara Aşure İkramı
Esenyurt Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla engelli ile 65 yaş ve üzeri vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Muharrem Ayı nedeniyle ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi engelli ile 65 yaş ve üzeri vatandaşlara aşure dağıttı. Vatandaşları evlerinde ziyaret eden ekipler, günlük sıcak yemek dağıtımının yanında aşure ikramında da bulundu. Muharrem Ayı’nda engelli ile 65 yaş ve üzeri vatandaşları unutmadıklarını söyleyen Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Şefi Canan Düzcü, “Müdürlük olarak, günlük sıcak yemek dağıtımı yaptığımız vatandaşlarımızın adreslerine giderek aşurelerimizi ikram ettik. Sosyal yardımlarımız artarak devam edecek” dedi.
SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi
Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe
Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi
MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu
Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.