Genç Yeteneklerimiz Sayın Cumhurbaşkanı’ndan Ödül Aldı
Esenler Belediyesi’nin büyük bir özen ve yoğun bir emekle hayata geçirdiği Genç Yetenek programı, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler organizasyonunda ödüle layık görüldü.
Esenler Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu’nun vizyonu ve girişimleriyle hayata geçirdiğimiz pek çok sosyal proje ile tüm Türkiye’ye örnek olmaya ve hem ilçemizde, hem şehrimizde, hem de tüm ülkemizde vatandaşlarımızın hayat kalitesine olumlu katkı yapmaya büyük önem veriyoruz.
Bu projelerimizden biri olan Genç Yetenek programımız ile ilçemizdeki gençlerin, bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında kendilerini geliştirmeleri için çok önemli faaliyetler düzenliyoruz.
1100 GENCİMİZLE ANKARA’DAYDIK
Şimdi, Genç Yetenek programımızda eğitim alan 1100 gencimizle birlikte, Ankara’da düzenlenen ve tüm Türkiye’den belediyelerin de dahil olduğu Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergi organizasyonuna katıldık.
Çalışmalarla büyük beğeni toplayan Esenler’in gençleri ve Esenler Genç Yetenek programımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, ödül almaya layık görüldü.
Bu ödül aynı zamanda Esenler’deki değişimin, gelişimin, halkın yaşam kalitesine olumlu katkı yapma bilincini taşıyan belediyecilik anlayışının sonucudur. Esenler halkımızla birlikte ilçemizde daha güzel bir yaşam inşa etme çabamızın meyvelerinden biri olan Genç Yetenek projemize katılmak isteyen tüm gençlerimiz, programımızın web sayfasını inceleyerek ilgi duydukları alanlarda eğitimlerimizden ücretsiz şekilde faydalanabilirler.
“GENÇ DOSTU ŞEHİRLER” NEDİR?
Gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici politikaların uygulamaya geçirilmesi, gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlanması , gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımı, yerel kurum ve kuruluşların gençlik hizmetlerinde koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, genç girişimcilerin ve yenilikçi fikirlerin desteklenmesi ve benzeri konularda projelerin teşvik edilmesi hedefiyle oluşturulan bir şehircilik anlayışıdır.
Ankara’da 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenen kongre ve sergi organizasyonda, Türkiye’nin her yerinden belediyeler, Genç Dostu Şehir bilinciyle geliştirdikleri uygulamaları ve etkinliklerini sergileyerek bu konuda bilinç oluşturulmasına katkıda bulundular.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - İstanbul Ardahan Kültür Evi, On Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da gazetecilerle bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Hamzabeyli Gümrük Sahası’nda bir tırda 220,7 kilo kokain ve 69 kilo skunk ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne Valisi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Adana’nın Çukurova ilçesinde iş yeri sahibinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının şüphelileri, yurt dışına kaçma hazırlığındayken Edirne’de polis ekiplerince yakalandı.
Türkgenç, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin milletçe birlik, kardeşlik ve manevi diriliş için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.
Karayün, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin yalnızca bir ibadet hatırlatması değil; toplumun ahlaki dirilişi, adalet duygusu ve ortak vicdanı açısından derin anlamlar taşıdığını vurguladı.
Demirtaş, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin iman, ahlak ve toplumsal sorumluluk bilincini yeniden dirilten ilahi bir çağrı olduğunu vurguladı.
Kap, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin hem iş dünyası hem de toplumsal hayat için ahlak, adalet ve sorumluluk bilincini yeniden hatırlatan güçlü bir manevi durak olduğunu vurguladı.
Gürbüz, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin milletimizin inançla yoğrulmuş yürüyüşünde adalet, sorumluluk ve kardeşlik şuurunu güçlendiren ilahi bir çağrı olduğunu ifade etti.
Güzel, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin milletin inançla yoğrulmuş tarihini, adalet ve sorumluluk anlayışını yeniden hatırlatan kutlu bir zaman dilimi olduğunu ifade etti.
Yıldız, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin milletin birlik ruhunu güçlendiren, adalet ve sorumluluk bilincini pekiştiren ilahi bir ikaz olduğunu vurguladı.
Siyasetçi ve iş insanı Mahmut Yusuf, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin millet olarak yeniden diriliş, adalet ve sorumluluk bilincini hatırlatan ilahi bir çağrı olduğunu ifade etti.
Orakçı, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin milletlerin istikametini belirleyen güçlü bir manevi uyanış çağrısı olduğunu ifade etti.
Koçinkağ, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin insanlığa ahlâk, sorumluluk ve kardeşlik bilinci kazandıran ilahi bir çağrı olduğunu vurguladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.