Genç Yeteneklerimiz Sayın Cumhurbaşkanı’ndan Ödül Aldı
Esenler Belediyesi’nin büyük bir özen ve yoğun bir emekle hayata geçirdiği Genç Yetenek programı, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler organizasyonunda ödüle layık görüldü.
Esenler Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu’nun vizyonu ve girişimleriyle hayata geçirdiğimiz pek çok sosyal proje ile tüm Türkiye’ye örnek olmaya ve hem ilçemizde, hem şehrimizde, hem de tüm ülkemizde vatandaşlarımızın hayat kalitesine olumlu katkı yapmaya büyük önem veriyoruz.
Bu projelerimizden biri olan Genç Yetenek programımız ile ilçemizdeki gençlerin, bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında kendilerini geliştirmeleri için çok önemli faaliyetler düzenliyoruz.
1100 GENCİMİZLE ANKARA’DAYDIK
Şimdi, Genç Yetenek programımızda eğitim alan 1100 gencimizle birlikte, Ankara’da düzenlenen ve tüm Türkiye’den belediyelerin de dahil olduğu Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergi organizasyonuna katıldık.
Çalışmalarla büyük beğeni toplayan Esenler’in gençleri ve Esenler Genç Yetenek programımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, ödül almaya layık görüldü.
Bu ödül aynı zamanda Esenler’deki değişimin, gelişimin, halkın yaşam kalitesine olumlu katkı yapma bilincini taşıyan belediyecilik anlayışının sonucudur. Esenler halkımızla birlikte ilçemizde daha güzel bir yaşam inşa etme çabamızın meyvelerinden biri olan Genç Yetenek projemize katılmak isteyen tüm gençlerimiz, programımızın web sayfasını inceleyerek ilgi duydukları alanlarda eğitimlerimizden ücretsiz şekilde faydalanabilirler.
“GENÇ DOSTU ŞEHİRLER” NEDİR?
Gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici politikaların uygulamaya geçirilmesi, gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlanması , gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımı, yerel kurum ve kuruluşların gençlik hizmetlerinde koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, genç girişimcilerin ve yenilikçi fikirlerin desteklenmesi ve benzeri konularda projelerin teşvik edilmesi hedefiyle oluşturulan bir şehircilik anlayışıdır.
Ankara’da 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenen kongre ve sergi organizasyonda, Türkiye’nin her yerinden belediyeler, Genç Dostu Şehir bilinciyle geliştirdikleri uygulamaları ve etkinliklerini sergileyerek bu konuda bilinç oluşturulmasına katkıda bulundular.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, komşularımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutarak ilçemizi gelecekteki afetlere karşı çelikten bir zırhla korumak için dev bir adım attı.
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi oldu
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçenin sosyal dokusuna dokunan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Zafer Mahallesi sakinlerini sevindirdi.
Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşımız Tuncay Menekşe, sergilediği dürüstlükle hepimizin göğsünü kabarttı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.