Kaçak Moloz Operasyonu

Bağcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı operasyonda kaçak moloz döken bir kamyon sürücüsü kovalamaca sonunda yakalandı.

ASAYİŞ 6.01.2022 12:51:31 1810 0
Kaçak Moloz Operasyonu

Bağcılar’da Kaçak Moloz Operasyonu

Bağcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı operasyonda kaçak moloz döken bir kamyon sürücüsü kovalamaca sonunda yakalandı. Görevlilere zorluk çıkaran sürücü O.K, “Tüm kamyonları Bağcılar’a yönlendiririm buralardan çıkamazsınız” diyerek tehditler savurdu.

Bağcılar Belediyesi çevre ve görüntü kirliliğine neden olan kaçak moloz dökümlerine geçit vermiyor. Bu kapsamda son uygulama 1 Ocak 2022 gecesi gerçekleştirildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Mahallesi, Şehit Doğan Öztürk Sokak’ta yarım saat arayla aynı yere moloz döküldüğü ihbarını aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’yle işbirliği yapan zabıta ekipleri moloz döktükten sonra hızla kaçan kamyonu takibe aldı. Yaşanan kovalamaca sonunda Halkalı Meydanı’nda durdurulan kamyonun sürücüsü O.K, ile kamyona aracılık eden otomobilde bulunan toplam 4 kişi yakalandı.

Görevlileri Tehdit Etti

Güvenlik güçlerine zorluk çıkaran kamyon sürücüsü, O.K, “Tüm kamyonları Bağcılar’a yönlendiririm buralardan çıkamazsınız” şeklinde tehditler savurdu. Ekipler, yol kenarına moloz döken kamyon şoförünün bağlı olduğu şirkete kaçak moloz dökümünden dolayı 22 bin TL para cezası kesildi. Ayrıca kirletilen alanın temizliğinin masrafı da bu kişiler tarafından karşılandı.

Yönetmeliğe aykırı şekilde döküm alanlarının dışına kaçak döküm yapanlarla mücadele ettiklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İlçemizi hep birlikte koruyacağız. Kötü niyetliler tarafından sokaklarımızın kirletilmesine izin vermeyeceğiz. Zabıta ekiplerimiz gece gündüz kontrollerini sürdürüyor. Çevre kirliliğine karşı kesinlikle taviz vermeyeceğiz" dedi.

Vatandaşlar, kaçak moloz dökümü yapan kişileri Bağcılar Belediyesi’nin 0 212 410 06 00 telefon numarasını arayarak ihbarda bulunabilirler. 


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.