“Karanlık Günlerde Işığımız Oluyorsunuz”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede görev yapan öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde ağırladı. Kendisi de bir öğretmen çocuğu olan Başkan Bozkurt, Mustafa Özarslan’ın da sahne aldığı etkinlikte ?

EĞİTİM 26.11.2019 16:08:15 2862 0
“Karanlık Günlerde Işığımız Oluyorsunuz”

Başkan Bozkurt Öğretmenlerle Kardeşlik Halayı Çekti

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede görev yapan öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde ağırladı. Kendisi de bir öğretmen çocuğu olan Başkan Bozkurt, Mustafa Özarslan’ın da sahne aldığı etkinlikte öğretmenlerle halay çekti.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna bir kutlama etkinliği düzenledi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemekli kutlamaya öğretmenler ve aileleri katıldı. Halk müziğinin güçlü sesi Mustafa Özarslan’ın da sahne aldığı etkinlikte, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt öğretmenlerle kardeşlik halayları çekti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“Karanlık günlerde ışığımız oluyorsunuz”

Etkinlikte yaptığı konuşmada öğretmenliğin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Ben de Köy Enstitüsü mezunu bir öğretmenin çocuğuyum. Dolayısıyla bugün sizlerle beraber olmak benim için ayrı bir önem taşıyor. Öğretmenin ne demek olduğunu, yaşantısının nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Sizler çocuklarımızı bir hamur gibi yoğurup birbirini seven, birbirine saygı duyan, ülkesini seven, insanları ayırmayan bir hale getiriyorsunuz, o kültürü aktarıyorsunuz. Aynı zamanda karanlık günlerde ışığımız oluyorsunuz, önümüzü görmemizi sağlıyorsunuz, korkulardan uzaklaştırıyorsunuz bizi, çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Bir ülkenin gelişmesi öğretmenlerinin çalışmasıyla, kalitesiyle direk ilgilidir diye düşünüyorum. O yüzden bugüne kadar verdiğiniz emekler için çok ama çok teşekkür ediyorum. Başta babam olmak üzere, vefat eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e bu ülkeyi yaşanır kıldığı için minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“Birlik ve beraberliğin önemini anlatın”

Öğretmenlerden birlik ve beraberliğin önemini sıkça anlatmalarını isteyen Başkan Bozkurt, “Son yıllarda biraz fazla ayrıştık birbirimizden. Farklılıklarımız sanki çok büyük çelişki gibi anlatıldı bize.  Ne olursunuz bundan sonra birliği, beraberliği, sevgiyi daha çok anlatalım. Savaşın ne kadar kötü olduğunu anlatalım. Gelişmek için bilimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlatalım. Öncelikle Esenyurt’ta sonra İstanbul ve Türkiye’de çalışarak, hakça paylaşarak daha güzel günlerde yaşayalım” ifadelerini kullandı.

Başkan Bozkurt’un konuşmasının ardından sahneye halk müziği sanatçısı Mustafa Özarslan çıktı. Özarslan’ın söylediği türkülerle halay çeken öğretmenlere Başkan Bozkurt da eşlik etti.


İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.