Kitaplar En Çok Cezaevlerinde Okunuyor

Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı ile Gizli Miras, Dokuz ve Çakal Kayası kitaplarının yazarı Ahmet Karayün Beylikdüzü Kader Mahkûmları Derneğine Adom yayıncılık bünyesinde yayımlanan bin adet ki

GÜNCEL 6.06.2021 13:23:05 3075 0
Kitaplar En Çok Cezaevlerinde Okunuyor

Genç İş Adamlarından Kader Mahkûmlarına Anlamlı Bağış

Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı ile Gizli Miras, Dokuz ve Çakal Kayası kitaplarının yazarı Ahmet Karayün Beylikdüzü Kader Mahkûmları Derneğine Adom yayıncılık bünyesinde yayımlanan bin adet kitap bağışında bulundu.

Yaptıkları Bağış hakkındaki duygu ve düşüncelerini Adom medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV mikrofonuna anlattılar.

Çorbada Bizimde Tuzumuz Bulunsun

Kader Mahkûmları Derneğine bağış çağrısında bulunan BÜYGİAD Başkanı Muhammet Mustafa Karayün; “ Kader Mahkûmları Derneğinin çok güzel işlere imza attığını gördük ve çorbada bizimde tuzumuz bulunsun istedik. İlerleyen zamanlarda daha farklı çalışmalarla derneğe katkıda bulunacağız. Dernek Başkanı Necdet Yüksel Türkiye’deki ceza evlerinde üç yüz bin mahkûmun bulunduğunu dile getirdi. O insanları kazanmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Dernek nakdi yardım kabul etmemekte fakat isteyen herkes kıyafet ve kitap bağışında bulunabilir. Ayni yardımlarınızı buraya yapabilirsiniz. Çok güzel tesis kurmuşlar. Kader Mahkûmları Derneğine ve dernek Başkanı Necdet Yüksel’e bu güzel çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.

Kitaplar Yepyeni Pencereler Açsın

Kendi yazdığı kitaplardan bağışta bulunan Gazeteci-Yazar Ahmet Karayün; “ Burada çok değerli bir iş yapılıyor. Kader Mahkûmları Derneği olarak cezaevlerindeki mahkûmların gönderdikleri mektupları okuyup, onların ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Bu ihtiyaçların içerisinde kitap ihtiyacı da oluyor. Adom yayıncılık olarak kendi kitaplarımdan ve diğer yazarlarımızın kitaplarından bağışta bulunduk. Bu kitapların o insanlara yepyeni pencereler açmasını umut ediyorum. Çünkü kapalı bir alandalar ve dışarı çıkma imkânları sadece kitapla, zihinle ve düşünceyle olabilir. Ben buradan herkese kitap bağışı yapması için sesleniyorum. Kader Mahkûmları Derneği Başkanı Necdet Yüksel’e böyle güzel işlere vesile olduğu için teşekkür ediyorum. Ayrıca Start TV’ye aracı olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

Kitaplar En Çok Cezaevlerinde Okunuyor

Suç işleyenlerin işledikleri suçun cezasını çekmesi gerektiğini vurgulayan Kader Mahkûmları Derneği Başkanı Necdet Yüksel; “Öncelikle Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Muhammet Mustafa Karayün ve Gazeteci-Yazar Ahmet Karayün’e yaptıkları bağış için teşekkür ederek başlamak istiyorum. Binin üzerinde insanın okuması için kitap bağışında bulundular. Bu çalışmanın öncelikle bölgemizdeki STK’lara örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. Bugün derneğimizde güzel bir gün. Ülkemiz cezaevlerinde bulunan sayıları üç yüz bini aşan insanların okumaktan başka çaresinin olmadığını biliyoruz. Ülkemizde kitap okuma sayısı düşükken, cezaevlerinde çokça kitap okunmakta. Bu nedenle derneğimizin her türlü kitaba ihtiyacı var. Ayrıca cezaevlerinde annelerinin yanında bulunan 0-6 yaş grubu çocuklarımızın ihtiyaçlarına da cevap veriyoruz. Bizlere ulaştırılan kitap, giysi vb. ürünleri çocuklara ve mahkûmlara ulaştırıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar üç yüz binin üzerinde mektup aldık. Elimizden geldiği kadar ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Sadece kitap göndermiyoruz. Oradaki insanların zaruri ihtiyaçlarını da karşılıyoruz.

Her İnsan Birer Mahkûm Adayı

Kader Mahkûmları Derneği olarak Türkiye’deki tek dernek olup 20 yıldır bu işi yapmaktayız. Elbette ki suç işleyenler işledikleri suçun cezasını çekmeliler fakat onlarında bir insan olduklarını ve ihtiyaçlarının olduğunu unutmamak lazım. Dışarıdaki her insan birer mahkûm adayıdır. Mahkûmlarımızın dışarıda ailesi ve çocukları olduğunu unutmamalıyız. Paylaşma duygumuzu geliştirmeliyiz. Güzel bir ülkede yaşamak için suç unsurlarını azaltmalıyız. Derneğimize sahip çıkalım ve hasbelkader suça bulaşmış insanlarımıza yardımda bulunalım. Suça bulaşmış insanları topluma kazandırmak için gayret etmeliyiz. Türkiye’de cezaevlerine kargo gönderebilen tek derneğiz. Buradan bütün gönül dostlarını Beylikdüzü’ne derneğimize davet ediyorum. Gelip çalışmalarımıza bakabilirler ve isteyenler bağışta bulunabilir” dedi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.