Akçansa, Büyükçekmece’de
‘Komşu Konseyi’ Toplantısı Düzenledi
Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa,
gelenekselleşen ‘Komşu Konseyi’ etkinliğini Büyükçekmece’de düzenledi.
Şirket, halihazırda devam eden ve planladığı çalışmaları hakkında paydaşlarına bilgi verirken, karşılıklı görüş ve öneriler masaya yatırıldı.
Sürdürülebilir kalkınmanın paydaşlarla bir arada uyum içinde çalışmaktan geçtiği anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Akçansa, Komşu Konseyi toplantısını 17 Kasım tarihinde Büyükçekmece Fabrikası’nda düzenledi.
Şirket, bölgesi için değer yaratan, sürdürülebilirlik odağında yürüttüğü faaliyetlerinin yanı sıra planladığı sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında da paydaşlarına bilgi aktardı, onların görüşlerini aldı.
Akçansa’nın komşuları ile bilgi ve deneyim paylaşımı sayesinde Büyükçekmece bölge halkına fayda sağlayan proje ve faaliyetlere öncelik verdiğini belirten Akçansa Genel Müdürü M. Zeki Kanadıkırık şöyle devam etti; “Faaliyet gösterdiğimiz tüm bölgelerde paydaşlarımızla yakın ilişki kurmaya, onları dinlemeye, fikir alışverişinde bulmaya büyük özen gösteriyoruz. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz Komşu Konseyi Toplantısı ile paydaşlarımızla çözümler üretmeyi, geleceğe birlikte güçlü şekilde ilerlemeyi amaçlıyoruz”.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.