Kulübü Satar, Çeker Giderim

Eyüboğlu, Meydan Okudu! Seçim Zamanı Kimse Kapımızı Çalmasın Dedi...

SPOR 20.09.2021 18:28:04 3294 0
Kulübü Satar, Çeker Giderim

Eyüboğlu, Meydan Okudu! Seçim Zamanı Kimse Kapımızı Çalmasın Dedi...

2021-2022 sezonunu açılırken, yeni sezonun hayırlı olması ve sporcuların sakatlanmadan hedeflerine ulaşması adına, dualar eşliğinde kurban kesildi. Büyükçekmece'deki STK’lara, ilçe başkanlarına, muhtarlara, işadamlarına, amatör kulüp başkanları ve yöneticilerine seslenen Eyüboğlu, esti gürledi.

Yeni Sezonun İlk Maçı

Profesyonel Futbol liglerinde 2021- 2022 sezonunun açıldı. Transferlerini tamamlayan Büyükçekmece Tepecikspor Kulübü’nde, yapacakları ilk antrenman öncesi yeni sezonun hayırlı olması ve futbolcuların sezon boyunca sakatlanmadan hedefledikleri lige ulaşmaları niyetiyle kurban kesilip, dualar edildi.

Yeni sezondaki hedefleri açıklayan, Büyükçekmece İlçesinde ki işadamları, siyasetçiler ve STK’lara seslenen Büyükçekmece Tepecikspor Kulübü Başkanı Temel Eyüboğlu; “ Büyükçekmece Tepecikspor’umuzun 2021-2022 sezonunu bugün spor kulübümüzde kurban kesimiyle açmış bulunmaktayız. Liglerimiz bir hafta önce başladı. Kulübümüzde transfer noktasında sıkıntılarımız vardı, dün itibariyle bu sıkıntılarımızı aşıp, transferlerimizi tamamladık. Yeni sezonun ilk maçını, yeni transferlerimizle beraber, kendi evimizde Pazar günü Gümüşhanespor ile oynayacağız.

Eyüboğlu, Hedefimiz Şampiyon Olmak

Futbol camiası ve Büyükçekmece Tepecikspor camiası büyük bir camia.  Benim bu camiada 21 yıllık bir kulüp serüvenim var ve hala Büyükçekmece Tepecikspor’da devam ediyor.  Biz büyük Büyükçekmece ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Biz büyük bir aileyiz, ailemiz daha çok büyüsün istiyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak, bunun için transferlerimizi yaptık ve antrenmanlara başladık, inşallah yeni sezonda hedeflerimize ulaşacağız. Biz yedi, sekiz yıl 2. ligde maçlarımızı oynadık ve tekrar üç sene önce olmuş olduğumuz 2. lige geri dönmek istiyoruz. Yeni sezonun kulübümüze hayırlı olmasını ve başarı getirmesini diliyorum.

Tepecikspor'un Kapısından İçeriye Kimseyi Sokmayacağım

Büyükçekmece Tepecikspor gerçekten iyi bir kulüp yani ilçemizi profesyonel anlamda temsil eden bir kulüp ama ben kulübün geleceği adına, bugünden sonra ne yapabiliriz diye düşünüyorum. Büyükçekmece'deki STK’larımıza, ilçe başkanlarına, muhtarlarımıza, işadamlarına, amatör kulüp başkanları ve yöneticilerine sesleniyorum, burada ilçemizi temsil eden profesyonel bir kulüp var, bu kulübe destek olmalarını istiyoruz. Biz maddi olarak bir şey istemiyoruz, manevi olarak bizi desteklemelerini ve yanımızda olmalarını istiyoruz. Bütün siyasi partilerin milletvekili olsun ilçe başkanları olsun sadece seçime altı, yedi ay kala bizi ziyaret etmelerini istemiyoruz. Ne olursa olsun bu Büyükçekmece Tepecikspor camiası çok büyük bir camiadır, bunu bu millet böyle bilsin. Sadece seçimden seçime Tepecikspor'un kapısından içeriye kimseyi sokmayacağım. Bu kulüp sadece temel Eyüboğlu'nun Kulübü değil Büyükçekmece ilçesinin Kulübü.

Onları O Sokaklarda Yürütmeyeceğim

Tepecik spor ailesi büyük bir aile ve bu ailenin arkasında binlerce güç var. Biz bu gücü kullanmak için herkese kapımızı açtık ama bundan sonra artık sadece seçimden seçime gelip, burada bir poz verip giden kimseyi istemiyoruz ve kapıdan içeriye almayacağız. O kişilere 2024 seçimlerinde açık açık meydan okuyacağım, bakalım benim karşıma kim ve hangi partili çıkacak. Başkan ne yapıyorsun diyemeyecek bana hatta sokakta bile yürüyemeyecek. Onları o sokaklarda yürütmeyeceğim.

Kulübü Satar, Çeker Giderim

Bizim profesyonel futbolcularımızın yanında, altyapıda amatör olarak oynayan üç yüz oyuncumuz var. Ben bugün kızar kulübü satar, çeker giderim veya kulübü amatöre düşürürüm, ilçeyi temsil edecek böyle profesyonel bir grup olmaz. Biz kulübümüze gelmek isteyene gelme veya niye geldin demiyoruz, kapımız herkese açık. Bir tepsi baklava alıp kulübü ve sporcuları ziyaret etmek çok mu zor? Büyükçekmece’de bir dünya işadamı var, bir gün biri bile ziyaretimize gelmedi. Bende hatalı olabilirim çünkü bende bir iş adamıyım ve ilçedeki meslektaşlarıma ziyarette bulunmadım.  Benim bugünden sonraki amacım ilçemizdeki bütün işadamlarını tek tek ziyaret ederek, onlarında görüşlerini almak.

Tepecikspor’a Destek Vermeyeceksen, Ticaret Yapamazsın

Benim ilçemde ticaret yapacaksın ve Tepecikspor’a destek vermeyeceksin, öyle bir şey yok. Buna müsaade etmem.  Ben zorlamak istemiyorum, sadece ilçemize ticaret yapan işadamlarımızı yanımızda görmek istiyorum.  Büyükçekmece Tepecikspor ailesinin yaşaması lazım, ben bunun için mücadele ediyorum. Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, bir buçuk iki seneden beri pandemiden dolayı yanımızda olamadı ama artık yanımızda görmek istiyoruz. 

Temel Eyüboğlu'nu Siz Bitiremezsiniz

Kamuoyu oluşturan bazı şahsiyetsiz kişiler vardı, Tepecikspor tahtasını açamayacak dediler, Temel Eyüboğlu burada olduğu müddetçe bu tahta açılır. Bunları söyleyen kişiler, bu camiaya hizmet etmiş, forma giymiş, ailesine, evine ekmek götürüp daha sonradan üç, beş liranın peşine düşenlerdir. Onları lanetliyorum, onlar bu kulüpte ekmek yediler, evlerinde yapılmayan hizmetleri burada benim personelim yaptı ve onlar da kulübe ihanet ettiler.  Sizin bu camianın üstünde olma şansınız yok çünkü Temel Eyüboğlu bu camiaya yirmi bir yılını verdi, tanımadığı başkan da Yönetici de yok. Temel Eyüboğlu'nu siz bitiremezsiniz. Temel Eyüboğlu yaşadığı müddetçe Tepecikspor Büyükçekmece’de bir markadır. Gelecek yerel seçimlerde bunu herkes görecek.

Tepecikspor’umuzun Yılı

Çatalca ve Silivri'deki spor kulüplerinin başkanları ziyaretimize geliyorlar, biz üç kulüp çok güzel anlaşıyoruz ve birbirimizi her zaman ziyaret ediyoruz. Silivrispor kulüp başkanlığına seçilen Akgün Duru’ya ve Çatalcaspor kulübü başkanı Hasan Gökçe’ye teşekkür ediyorum. 2021-22 sezonu Tepecikspor’umuzun yılı olsun, kazasız, belasız, futbolcularımızın sakatlık geçirmeyeceği bir sezon olmasını diliyorum. Pazar günü burada Gümüşhane ile maç yapacağız ve tüm Büyükçekmece ailemizi davet ediyoruz. Covid-19 belasından daha kurtulmuş değiliz, bir an önce kurtulmamızı temenni ediyorum. herkesten aşılarını olmalarını, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz. 

Ne Zaman Kapısını Çalsam, Destek Oluyor

Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile beraber hareket ederek stadımızın üstünü kapatacaktır. Tribünlerimize gereken sondajlar yapıldı, en kısa zamanda tribünlerimizin üstü kapanacak. Verdiği desteklerden dolayı Ekrem İmamoğlu'na ve Hasan Akgün'e maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Maddi veya manevi olarak ne zaman kapısını çalsam, ufak da olsa bana desteğini veriyor. 


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.