Kurban Bayramı Günahların Bağışlanması İçin Bir Fırsat Mı

KURBAN'LA GÜNAHLARIMIZ BAĞIŞLANIR MI? Sevgili Hocam-Cuma Sohbetinde-Diyorsun Ki! Kestiğiniz-Kurbanın İlk Damla Kanı Yere Düştüğü Anda,İşlemiş Olduğunuz Bütün Günahlarınız Af Olunur;Ananızdan Doğduğunuz Gibi/Ak Ve Park Olursunuz..

YAŞAM 6.08.2019 19:27:55 3800 0
Kurban Bayramı Günahların Bağışlanması İçin Bir Fırsat Mı

Kurban Bayramı Günahların Bağışlanması İçin Bir Fırsat Mı

KURBAN'LA GÜNAHLARIMIZ BAĞIŞLANIR MI? Sevgili Hocam-Cuma Sohbetinde-Diyorsun Ki! Kestiğiniz-Kurbanın İlk Damla Kanı Yere Düştüğü Anda,İşlemiş Olduğunuz Bütün Günahlarınız Af Olunur;Ananızdan Doğduğunuz Gibi/Ak Ve Park Olursunuz..
A Be Güzel Hocam!
Buna Dair Bir Delilin Var Mı Ki;O Kadar Kendinden Emin Konuşuyorsun?
Yanı!
Bari,"Af Olunur" Sözünün Önüne-Allah'tan Umulur Ki-İbaresini De Ekleyerek;Allah Adına(Haşa) Karar Vermiş Olmaktan Da,Şirke Düşmek Gafletinden De Kurtar Kendini..
Yahu Sevgili Hocam!
Mürşidi Ekbermiz-Yüce Peygamberimiz(Ass)Bile Asla Hiç Bir Kimsenin-Günahının Affı Mağfiretine Kefil Olmamışken;Sen-Güzel Hocam,Üstelik Her Zâlim Ve Gaddar İnsanın Da Yapabileceği Tek Bir Kurban İbadetiyle-Af Olunacağına Nasıl,Neden Ve Hangi Hakla Kefil Oluyor Ve Bu Kadar Kendinden Emin Konuşabiliyorsun.. 
Yani/Demem O Ki!
Günahtan Kurtulmak Bu Kadar/Bir Kurban'ı/ Kesip Yoksunlara Dağıtacak Kadar Kolay Mı?
Eğer Böyleyse!
-Dünyayı Kasıp Kavurarak-Mazlum Ve Masum Milletleri Perişan Eden;Emperyalistlere, -Ulusal Ve Uluslararası-Mafya Babalarına,
-Milletinden Aldiğı Gücu Kendine Ve Yandaşina Peşkeş Çekmek Üzere-Kötüye Küllanarak,Halkin Beyt-Ul Malinı Gaspeden Zâlim Hükümdarlarla Bilumum Arsız,Hırsız Ve Kap/Kaççi Güruha Gün Doğdu Demektir;Basarlar-Haram Parayi,Keserler "4/5 Kurbanlik" Birden;Kurtulurlar Günahından, Ancak Ya Masum Ve Mazlumlara Karşı Yapilan Günah Bedellerini Yani-Amme Ve Kamu Cürmu Günahıni Kim Ödeyecek Ve De Kim Af Edecek?
Bari..
"Bunu Da Desen De;Rahatlasak..
Tabi Bunun Bir De "Haç Ve Hacilarin" Af Edilmesi Boyutu Var,Çunkü;Sana Göre Onlar Da Hemencik Af Ediverilecek..
Yani..
Bir Kaç Bin-Dolar Karşılığinda;Hacı Olmakla..
Onun Detayına Girmiyorum,Çünkü;Onun Bir De Başka Bir Boyutu "Şeytan Taşlama" Ritüeli Vâr,Zira Ben Şimdilik Sadece Allah'ta Kalmak Ve Sadece Onunla Halleşmek İstiyorum,Yani Şeytanlarla Uğraşacak Zamanım Yok, Kusuruma Bakmayın.. 
Evet..
O Halde Sa'dete Gelelim..
Etkili,Coşturucu,Büyüleyici Vaaz Ne Nasihatler De Olmalı Ancak-Bunun Da;Allah'ın Dinine/Kuranına Ve Mürşid-Ekber Ve Ekmel Hak Peygamberinin Sünnetine(Ahlâk Ve Ameline) De Uygun Olması Gerekmez Mi? 
NOT;
Yıne De Senin Halis,Saf Ve İyi Niyetinden Şüphe Etmiyorum Da-Sevgili Hocam,Çünkü Sen;Ancak Sana-Söyleneni Söylüyorsun!
Bu Da Bana Göre;
Ya Bilmezliğe-Eksik İlme, Ya Da Bilmekle Beraber Aksini Soylemeye-Yani;Münafıklığa Girer, Ki Onu Da Ben Değil, Ancak-Rabbim Bilir..
Çünkü!
"O, Şanı Yüce Ve Kudreti Sonsuz Olan Zat;Herşeyi Bilir.."
Kurban Ve Hac İbadetini Ancak,Eli Hiç Kimsenin Canına, Kanına Ve Emeğine Asla Değmeyen, Yani; Kimseyi Kendine-Kurban Etmemiş-Hak Dostları Eda Etmeyi Hak Ederler..
Diğerleri Mi?
Onlar Günahlarına Girdikleri İnsanlarla Buluşup Halleşmeden Ve Onlarla Helaleşmeden-İstedigi Kadar Kurban Kessinler Ya Da Hac Etsinler;Bana Göre-Doğrusunu Allah Bilir Elbet-Ancak Pek Bir Önemi Yoktur..
SON/SÖZ;
Müminin,Her Anı Oruç,Her Anı Kadir,Her Anı Dua Ve Namaz,Her Anı Miraç,Her Anı Mevlit,Her Anı Kurban Ve İnfak,Her Anı Hac Ve Bayramdır;Bu Beratin Magfireti Müminlere  Mutlu,Umutlu Ve Mübarek Olsun..
Hepsi Bu!
Sevgilerimle..
Ayşe Ebru Bayram


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.