Maksimal Mi Yoksa Minimal Mi?

Hotels.com’dan dünyanın ilk ‘yarı yarıya otel odası’

YAŞAM 29.08.2019 10:03:03 5537 0
Maksimal Mi Yoksa Minimal Mi?

 

SİZ SPEKTRUMUN HANGİ UCUNDASINIZ?

 

  • Yatağın hangi tarafı sizin olsun? Hotels.com, dünyanın ilk yarı minimalist-yarı maksimalist otel odası So Extra So Chic- Çok Ekstra Çok Şık’ odasını (süitini) yarattı.
  •  
  • Yeni ‘süit’ stili, bireysellik: Y-kuşağının yarısından fazlası, trende uymaktan (38) veya farklı olmaktansa (34), zarif görünmek için çabalıyor.
  •  
  • Ünlülerin stili: Rihanna (52), Beyonce (47), David Beckham (56) ve Johnny Depp (42) ise Y-kuşağının favori stil ikonları.
  •  
  • Stil, yeme-içmenin önünde: Otel seçerken oda stili, Y-kuşağı için yeme-içmeden ve ücretsiz hizmetlerden daha önemli. Yani tercihlerde kelimenin tam anlamıyla ‘cisim yerine biçim’ geçerli.

29 Ağustos 2019 : Hotels.com™, dünyanın ilk’ yarı yarıya otel odası olan So Extra So Chic - 'Çok Ekstra Çok Şık'ın tanıtımını yaptı: So Extra So Chic kelimenin tam anlamıyla ortadan ikiye bölünmüş ve yarısı süper maksimalist ve yarısı süper minimalist bir oda. Artık, yatağın hangi tarafını istediğinize dair kavga etmek için geçerli bir sebebiniz var!

Hotels.com, The Curtain Hotel, Londra'da bu benzersiz süiti yaratmak için Katy Perry ve Mariah Carey'nin ikonik görünümlerinin aldığı beğenilerin arkasındaki 'çok ekstra' stil dinamosu Johnny Wujek ve 'çok şık' minimalist moda tutkunu Kaitlyn Ham ile iş birliği yaptı.

So Extra So Chic odasını görmek için videoyu izleyebilirsiniz.

İster cesur tropik desenleri isterseniz de keskin beyaz keteni seviyor olun, bu odada aradığınız tüm stiller bir arada. Eylül'ün sonuna kadar sadece Hotels.com üzerinden rezerve edilebilen ‘So Extra So Chic’, dünyanın en havalı semtlerinden biri olan, Londra Shoreditch’te yer alıyor.

 

Hayatı maksimumda yaşamıyorsanız, hiçbir yerde değilsiniz…

Hotels.com’un yakın zamanda gerçekleştirdiği araştırması da ‘sıradan ve olağan’ olanın modasının geçtiğini ortaya koydu! Y-kuşağının ebeveynlerinden üç kat daha fazla şık görünmek istediği (40 x 13) düşünüldüğünde, her şeyin ultra-bireysel olduğu söylenebilir.* Ve bu ilgi seven Y-kuşağı, trende uymaktan (38) veya trend belirleyici (23) olmaktansa kendilerine has bir zarafeti (57)** tercih ediyor.

Stil spektrumunun iki ucu olan minimalizm ve maksimalizm, tamamen bireysellik ve kendine göre en iyi hayatı yaşamakla ilgili. Yıllardır minimalizm yalınlığıyla 'yıkıp geçiyordu', ama yeni güç olan maksimalizm tek bir mekânda birbiriyle çakışan stillerin, dokuların, desenlerin, çılgın baskıların ve renklerin bir araya gelmesine izin veriyor.

Johnny Wujek'in otel odasındaki ‘Çok Ekstra’ yarısı; birbiriyle çakışan desenler, renkli kat kat kilimler, sizi şaşı baktıracak duvar kağıtları ile bezenmiş ortamında altın süslemeler, maymun figürlü lambalar ve fosforlu bir mini bar içerecek şekilde tasarlandı. Bu makismal yarı, Kaitlyn Ham'in Çok Şık olan minimalist tarzını yansıtan, aralarında beyaz deri koltuk, özel üretim el çizimleri ve yumuşak tonlardaki dekor parçaları ile pelüş bir örtünün yer aldığı, temiz çizgiler ve minimalist tek renklerden oluşan bir zıtlık ile tamamladı.

Y-kuşağının sade (50) ve şık (45) olduğu için sevdiği minimalizm, aslına halen moda. Ancak spektrumun diğer ucunda, sürüden ayrılan stili seven Y-kuşağı, havalı (46) ekstra (41), eğlenceli (42) ve çılgın (34) ve olarak tanımladıkları maksimalizme de hayran.

Araştırmaya göre bu kuşağın önde gelen ünlü stil ikonlarının ise Rihanna (52), Beyonce (47), David Beckham (56) ve Johnny Depp (42) olduğu ortaya çıktı.

Konu seyahat ve otel olduğunda da görüntü yine önemli. Otelin stili (20), Y-kuşağı için otelin bulunduğu destinasyondan (16) veya kalacakları otelde hangi ücretsiz hizmetleri alabileceklerinden (17) daha önemli.

Süitin maksimal yarısını hazırlayan Johnny Wujek, oda konusunda şu yorumu yapıyor: "Odanın bana ait yarısının heyecan verici ve EKSTRA olduğu kadar, konforlu ve sıcak htirmesini de istedim. Stil, tamamen kendini ifade etmek demek ve açıkçası benim de ifade etmek istediğim çok şey var. Yani bu dünyada ‘sürüden ayrılırsan iyi olur’."

Odanın minimalist yarısının yaratıcısı olan Kaitlyn Ham’in yorumu ise şöyle: "Ferah ve rahatlatıcı htiren bir mekân yaratmak için yüzyıl ortasının modern tasarımdan ilham aldım. Tüm parçalar, kalite odağa alınarak, stilleri ve işlevleri için seçildi. Mekânın modern ve hafif hissedilmesi, ama yine de bir ev gibi sizi içine çekecek bir sıcaklığa sahip olması gerekir."

Hotels.com markasıKıdemli Direktörü ve Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi(EMEA) Genel Müdürü Liz Oakman, “İster gri tonları isterse de desen patlaması olsun, biz seyahat ederken bile kendi benzersiz stilleriyle sürüden ayrılmak isteyenleri seviyoruz. Hotels.com'da hep yeni şeyler deniyoruz. Çok Ekstra Çok Şık süitiyle ise stil tutkunu gezginler, minimal ve maksimal spektrumun iki ucunu bir arada deneyimleyebiliyor. Artık tek yapmaları gereken yatağın hangi tarafında olacaklarını seçmek!" dedi.

Hotels.com'a özel #ÇokEkstraÇokŞık (#SoExtraSoChic ) otel odası, Londra'daki The Curtain Hotel'de sizi bekliyor. Bu çok özel oda 30 Eylül 2019'ya kadar rezervasyona açık (doluluk durumuna göre). Oda hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

The Curtain Hotel’de yer alan bu inanılmaz süitteki tarafınızı ise Hotels.com sayfasından veya Hotels.com mobil uygulamasından seçebilirsiniz.

 

Editöre Notlar

* So Extra So Chic-Çok Ekstra Çok Şık anketi, Temmuz 2019’da One Poll tarafından aralarında Türkiye’den de 300 katılımcının yer aldığı, 19 ülkeden 7 bin 200 katılımcı ile gerçekleştirilmiştir.

 Sürüden ayrılmak ‘benzersiz ve farklı olmayı’ da içerir.

Daha fazla bilgi için:

Mehtap Halıcı –Geometry- mehtap.halici@geometry.com- Tel: 0850 460 60 10

 

Hotels.com™ Hakkında

Hotels.com, konaklama için rezervasyon yaptırmanın en ödüllü hali. Seyahat etmeyi gerçekten seviyoruz ve sizin de sevdiğinizi biliyoruz. Bu nedenle bizimle rezervasyon yapmayı son derece kolay bir hale getidik. Dünyanın dört bir yanında yüz binlerce konaklama seçeneği ve 41 dilde 90 yerel site ile aradığınız her şey Hotels.com’da. Vegas'ta lüksün keyfini çıkarmak, Tayland'da ağaç evlerde kalmak, manzaraya bakan bir villa bulmak ve daha birçok şey tek bir tık uzaklığında.Ayrıca “Ödül Kazandıran” sadakat programımız sayesinde uyurken Ödül gece* kazanıyor, Gizli Fiyatlardanᶧ yararlanarak tasarruf ediyorsunuz. Bundan daha iyi ne olabilir? Artık rezervasyonlar da ‘akıllı’. 25 milyonun üzerinde gerçek misafir görüşü ve 70 milyondan fazla kez indirilmiş, kullanımı kolay uygulama sayesinde aradığınız mükemmel yeri bulacağınızdan kuşkunuz olmasın.

© 2019 Hotels.com, LP. Her hakkı saklıdır. Hotels.com ve Hotels.com logosu, Hotels.com.LP’nin tescilli markasıdır. Diğer tüm markalar şahsi sahiplerinin mülkiyetindedir.CST #2083949-50


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.