Memleketine Sahip Çık!
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Hiç kimse vatanından ayrı kalmak istemez, sizi uzak tutan şey Türkiye'deki yaşam şartlarının elverişsiz olması. Eğer Türkiye'de yaşamak istiyorsak, vatanımızda adil gelirin, adaletin, yüksek refah seviyesinin olmasını istiyorsak, çok çalışmak ve bu millete hizmet etmek zorundayız.
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş , ‘Memleketine Sahip Çık’ çalışması kapsamında gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Online gerçekleşen toplantıya Avrupa’nın birçok ülkesinde yaşayan vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.
Toplantıda gurbetçilerimize seslenen Hüseyin Baş, “Bizler bu memlekete sahip çıkmak zorundayız. Bu yüzden hizmetimizi yapmak ve fedakârlık göstermek zorundayız. İnsan hayatta ne kazanırsa kazansın mutlaka bir boşluk vardır, hiçbir madde insanı tek başına mutlu etmez. Allah'ın adını anmak ve ona yakınlaşmaya çalışmak bizi mutlu eder. Bizler de rahmetli babamın dediği gibi siyasetimizi son nefesimiz için yapıyoruz. Bunu yaptıkça Rabbimizin rızasını kazanıyoruz. “ dedi.
“Hiç Kimse Vatanından Ayrı Kalmak İstemez”
Konuşmasında “Hiç kimse vatanından ayrı kalmak istemez, sizi uzak tutan şey Türkiye'deki yaşam şartlarının elverişsiz olması.” diyen BTP lideri şöyle devam etti; “Eğer Türkiye'de yaşamak istiyorsak, vatanımızda adil gelirin, adaletin, yüksek refah seviyesinin olmasını istiyorsak ülkemize ve milletimize sahip çıkıp hizmetimizi yapmak zorundayız. Bunu bizden başka da kimse yapamaz. Bizler ‘Memleketine Sahip Çık’ çalışmasının sonuçlarının meyvelerini birçok şehrimizde aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu şekilde çalışarak teknolojiden eğitime her alanda çok güzel sonuçlara ulaşacağımıza, yürekten inanıyorum. ” dedi.
“Bu Ülke Atatürk’e Ve Haydar Hocaya Çok Şey Borçlu”
İktidar olduklarında sınır kapılarına “Bu ülke önce Atatürk'e sonra Haydar Hoca'ya borçludur" yazacaklarını ifade eden BTP lideri, “Haydar Hoca fitneleri gösterdi bize, uyardı. Ehlibeyti tanıttı bize, Atatürk'ü tanıttı. Ekonomik krizden çıkış yollarını dünyanın en önde gelen iktisatçılarına onaylatarak bir kitapla, Milli Ekonomi Modeliyle önümüze koydu. Onun için bugün biz her şeyimizi Haydar Hocaya borçluyuz ve bu vefa borcumuzu her türlü fedakârlığı yaparak, çok çalışarak ödemeliyiz. Emin olun, BTP iktidarında biz Almanya'dan ülkemize işçi getireceğiz. Biz ülkemizi cennet vatan yapacağız. Bu yüzden genç arkadaşlarıma da sesleniyorum, çok çalışın ve kuşkunuz da olmasın ki biz iktidara geleceğiz.” dedi.
Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu Müdürü Gürkan Bayoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Atatürk Öğretmen Evi Müdürü Muhammed Lütfullah Güvenç, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Yunus Emre Kakı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanlarından Engin Doğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Marmara Nakliyeciler Derneği Başkanı Halil Kanat, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Siyasetçi ve iş adamı Serdal Güzel, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı gazeteci yazar Tuncer Dağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Yonca Yaman, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyyüp Günay, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.