Ne Pişirsem Derdine Son

Lezita, ‘Acaba Ne Pişirsek’ sorusuna Eyüp Kemal Sevinç’in tarifleri ile yanıt buluyor

YAŞAM 17.07.2019 16:13:26 3683 0
Ne Pişirsem Derdine Son

Lezita’nın lezzetli ve pratik tarifleri acabanepisirsek.com’da tüketicilerle buluşuyor

 

Lezita, ‘Acaba Ne Pişirsek’ sorusuna 
Eyüp Kemal Sevinç’in tarifleri ile yanıt buluyor

 

Herkesin iyi beslenebilmesi hedefiyle çalışmalarını sürdüren Lezita, interaktif projelerle lezzet yolculuğuna, lezzet tutkunlarını da ortak ediyor. Şef Eyüp Kemal Sevinç’in Lezita ürünleri ile hazırladığı pratik, lezzetli ve besleyici tarifler Lezita’nın sosyal medya hesaplarında, Youtube kanalında ve acabanepisirsek.com’da tüketicilerle buluşuyor. Tarifler tüketicilerin oyları ile belirleniyor.

 

Türkiye’nin önde gelen piliç eti markalarından Lezita’nın ürünleri ile hazırlanan pratik ve lezzetli yemek tarifleri Lezita’nın sosyal medya hesapları ve acabanepisirsek.com’da tüketicilerle buluşuyor. Şef Eyüp Kemal Sevinç’in Lezita ürünleri ile hazırladığı pratik ve lezzetli tarifler, her gün ne yemek yapacağını şaşıranlar, zaman sıkıntısı çekenler, hem kendisini hem de ailesini iyi beslemek isteyip “Acaba Ne Pişirsek” diye düşünenlere hitap edecek.

 

Tarifi verilecek yemeği tüketiciler belirleyecek

Farklı bakış açısıyla Türk mutfağına birçok ilki ve farklı lezzeti kazandıran Şef Eyüp Kemal Sevinç’in her hafta yeni bir tarif sunacağı uygulamada tarifleri tüketiciler belirleyecek. Bu kapsamda Lezita her hafta iki seçenek sunacak ve “Acaba ne pişirsek?” diye soracak. Lezita’nın Instagram hesabından “#AcabaNePişirsek” hashtag’i ile yapılacak anketin sonucunda tüketicilerin en çok tercih ettiği tarif Şef Eyüp Kemal Sevinç tarafından hazırlanacak. Tarif videoları Lezita’nın sosyal medya hesaplarından, Youtube kanalından ve acabanepisirsek.com’dan izlenebilecek.

Proje sürecinde Lezita’nın sosyal medyadaki takipçilerini özel bir ödül de bekliyor. Lezita’nın sosyal medya hesaplarında düzenlenecek yarışmayı kazananlar Eyüp Kemal Sevinç tarafından kurulan EKS Mutfak Akademisi’nde aşçılık workshop’una katılma imkanı yakalayacak.

 

 


Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.