'Pubg Mobile Yenileniyor'

ROYALE PASS’TE 8. SEZONA GİREN PUBG MOBILE,YENİ SÜRÜM İLE MÜCADELEYE HEYECAN KATACAK

MEDYA 19.07.2019 16:08:53 6522 0

ROYALE PASS’TE 8. SEZONA GİREN PUBG MOBILE,
YENİ SÜRÜM İLE MÜCADELEYE HEYECAN KATACAK

 

Tencent Games ve PUBG Corp., PUBG MOBILE Club Open 2019

Global Finalleri’nin 9 finalistini de açıkladı.

 

BASIN BÜLTENİ - Tencent Games ve PUBG Corporation, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS MOBILE (PUBG MOBILE) için 0.13.5 içerik güncellemesini bugün yayınladı. Güncellemenin önemli yönlerinden birisi şu şekilde: Oyuncular yeni Royale Pass 8. Sezonun bir parçası olarak denizcilik temalı oyun içi eşyalardan oluşan geniş bir gardırobu açmak için paraşütle atlayacak. Takım Ölüm Maçı moduna güncellemeler ve diğer yenilikler de App Store ve Google Play’deki ücretsiz güncellemenin bir parçası olacak.

PUBG MOBILE 0.13.5 güncellemesinin tam detayları:

  • Royale Pass 8. Sezon PUBG MOBILE, bu yaz denizcilikle dolu eşsiz bir sezon için okyanusun kayıp eşyalarının kilidini açıp kullanmayı sağlayacak.
  • PP-19 Hafif Makineli Tüfek– PUBG MOBILE’ın ölümcül silah deposuna son eklenti Royale Pass 8. Sezon ile oyun severlerin olacak. Oyuncular tam otomatik 53 adet 9 mm mermili şarjörün çarpıcı gücünü deneyebilecekler.
  • Üçüncü Şahıs Perspektifi (TPP) Modu– PUBG MOBILE’ın Takım Ölüm Maçı Modunun tüm dünyada büyük başarı elde etmesinden sadece bir ay sonra, oyuncular Üçüncü Şahıs Perspektifi ile hızlı mücadeleyi deneyimleyebilecek.
  • Ek Sistem Güncellemeleri– Bugünkü güncelleme ile oyuncular daha sezgisel olduğu gibi Subscriber BP mağazası, başlık efektleri, sandık isimleri ve fazlasına yönelik güncelleme ve geliştirmelerden oluşan, yeniden tasarlanmış sezon arayüzünü kullanabilecek.

Bugünkü taze içerik güncellemesine ek olarak, Tencent Games ve PUBG Corp., PUBG MOBILE oyuncuları ve partnerler için yeni yaz etkinliklerini duyurdu. Topluluk üyeleri Royale Pass’in birinci yıldönümünü daha heyecanlı içerikler ve ödüllerle kutlayacak.

 

Aralarında Alan Walker x PUBG MOBILE şarkısı ve oyun içi kaplamaların yer aldığı, ağustosta yeni oyun içi ve mağaza içi eşyalarla yeniden karşımıza çıkacak olan BAPE x PUBG MOBILE’ın da bulunduğu daha fazla yaz etkinlikleri için takipte kalın.

 

Tencent Games ve PUBG Corporation, PUBG MOBILE Club Open 2019 Global Finalleri’nde ‘TEAM UP’ bölümünde yarışacak dokuz finalisti de açıkladı. Dünyanın dört bir yanından oyuncular 10 gün boyunca oy kullanırken, sayıları 100’den fazla etkileyici oyuncular içinden seçim yapmak için 220 milyondan fazla oy kullanıldı. Dokuz ‘TEAM UP’ yıldızını ve katıldıkları bölgeleri aşağıda görebilirsiniz:

  • Giannis Antetokounmpo – ABD / NBA oyuncusu, 2018-2019 sezonu MVP (En değerli oyuncu);
  • Boy Pakorn – Tayland / Şarkıcı, oyuncu ve model;
  • Pevita Pearce – Endonezya / Oyuncu ve şarkıcı;
  • Chi Pu – Vietnam / Oyuncu ve şarkıcı;
  • Kazu – Japonya / Influencer;
  • Mysterious YT – Hindistan / Oyun influencer’ı;
  • Nero – MENA / Oyun influencer’ı;
  • PowerBang – ABD / Oyun influencer’ı;
  • Athena – G. Kore / Oyun influencer’ı.

PUBG MOBILE Club Open 2019 Global Finalleri’nin ilk günü olan 26 Temmuz Cuma, dokuz takım en iyi takımı oluşturmak için bir araya gelecek ve bir gösteri maçında karşı karşıya gelecek. Meşhur müzisyen Alan Walker, gösteri maçına katıldıktan sonra özel bir canlı performans yapacak. Bu performansta, Walker, yeni PUBG MOBILE şarkısını ilk kez çalacak. Oyun severler finallerin resmî canlı yayını için PUBG MOBILE Esports YouTube kanalını buradan takip edebilirler.

TEAM UP kampanyası üç gün süren, dünyanın dört bir yanından 16 en iyi takımın 2,5 milyon dolarlık ödül havuzundan pay almak için yarıştığı, devasa PUBG MOBILE Club Open 2019 Global Finalleri’nin sadece bir ayağını oluşturuyor. Biletlerin yüzde 90’ı şimdiden tükendi, ancak oyun severler kalan biletleri buradan satın alabilirler.

 

Geçen haftanın TEAM UP oylama sürecinin ardından oyun severler, seçilen en iyi dokuz takım içinden favori TEAM UP yıldızlarını destekleyerek, aralarında özel bir PMCO oyun içi paraşütü ve dokuz yıldız ile Alan Walker’ın dağıtacağı özel hediyeler için yapılacak çekilişi kazanma şansını elde edecekler. 18-25 Temmuz arasında düzenlenecek PUBG MOBILE özel görevleri her gün yenilenecek ve oyunculara dört adete kadar oy bileti kazandıracak. Oyun severlere her oy için oyun içi e-posta ile TEAM UP sandığı verilecek. Oyuncular, oylarını buradaki etkinlik sayfasından oy kullanabilirler.

 

PUBG MOBILEApp Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

 

PUBG MOBILE hakkında:

İnteraktif eğlence dünyasını 2017’de kasıp kavuran fenomen oyun PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’u baz alan PUBG MOBILE’da 100 oyuncu paraşütle uzak bir adaya indirilir ve son hayatta kalanın kazanacağı kıran kırana bir kapışma başlar. Oyuncular kendi silahlarını, taşıtlarını ve erzağını bulmalı, giderek daralan, görsel ve taktiksel açıdan zengin bir oyun alanındaki her oyuncuyu yenmelidir.


İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

İşsizlik verileri açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Şubat ayında bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. TÜİK'in açıkladığı İşgücü İstatistikleri'ne göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak belirlendi.

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

Motor, Motobike 2024 Fuarı’na, tüm markalarının teşhirini gerçekleştirdiği büyük bir stand ile katılım sağladı. 4 gün boyunca süren fuar, 135.000'den fazla motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Cinsel Durgunluk Sona Erdi

Bu araştırmaya katılan 1.167 kadına ve 2.543 erkeğe yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel eğilimi ortaya koyuyor.

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

ÇEVİÇELLE, Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele kampanyası ile ilkokullardaki çocuklara eğitim seti ulaştırmaya devam ediyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.