Skandal İddiada Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor

Geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme’de Ukraynalı Ünlü Manken Daria Kyryliuk, The Beach Of Mama isimli plajın güvenlik görevlileri tarafından dövüldüğünü iddia etti. Momo yetkilerinden gelen açıklamada ”meydana gelen olayda güvenlik e

MAGAZİN 4.08.2020 18:44:32 6139 0
Skandal İddiada Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor

Olayın Gerçek Yüzü İddia Edildiği Gibi Mi?

Skandal İddiada Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor

Geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme’de Ukraynalı Ünlü Manken Daria Kyryliuk, The Beach Of Mama isimli plajın güvenlik görevlileri tarafından dövüldüğünü iddia etti. Momo yetkilerinden gelen açıklamada ”meydana gelen olayda güvenlik ekimizin hiçbir dahli yoktur”. Kültür ve ticaret bakanı Nuri Ersoy “bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz .” dedi

Sosyal medyada 3 dilde açıklama yapan Ukraynalı ünlü manken Daria Kyryliuk “sessiz kalmak istemiyorum ve hikâyemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum İzmir’de plaj güvenliği bize saldırdı.4 kız yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı polise ayrıntılı rapor verdik. Olanlara kör bir yüz çevirip oturmamalıyız.

Momo Yetkililerinden Açıklama Geldi

Momo yetkilerinin yapmış olduğu açıklamada; Daria Kyryliuk tarafından iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralamada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Güvenlik ekibimiz iki grup arasında çıkan tartışmayı büyük bir özveri ile sonlandırmak için, büyük çaba harcamıştır ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyadan Destek Geldi

Sosyal medyada pek çok Türk’ten olayla ilgili Kyryliuk’a destek mesajları atıldı.  Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy attığı tweetle olayı kınadı. Ersoy; Cuma gecesi Çeşme’de yaşanan Turizm bölgesinde asla olmaması gereken özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz, dedi.

Görüntüler Ortaya Çıktı

Ünlü manken Daria Kyryliuk, The Beach Of Momo’nun güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini söylerken ortaya yeni iddialar atıldı. Ünlü mankeni dövenin sevgilisi baran güneş olduğu ve Kyryliuk’un Güneş’i korumak için suçu Momo’nun güvenlik görevlilerine attığı iddia edildi.

Söz konusu olayla ilgili soruşturma devam ederken yeni kanıtlar gün yüzüne çıkmaya başladı. Erkek arkadaşı tarafından darp edildiği görüntüleri ortaya çıkan Kyryliuk o sırada sinir krizi geçirdiğini ve erkek arkadaşı Baran Güneş’in ona yardım etmeye çalıştığını söyledi.

Darp olayının görüntüleri emniyete teslim edildi.


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.