Olayın Gerçek Yüzü İddia Edildiği Gibi Mi?
Skandal İddiada Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor
Geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme’de Ukraynalı Ünlü Manken Daria Kyryliuk, The Beach Of Mama isimli plajın güvenlik görevlileri tarafından dövüldüğünü iddia etti. Momo yetkilerinden gelen açıklamada ”meydana gelen olayda güvenlik ekimizin hiçbir dahli yoktur”. Kültür ve ticaret bakanı Nuri Ersoy “bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz .” dedi
Sosyal medyada 3 dilde açıklama yapan Ukraynalı ünlü manken Daria Kyryliuk “sessiz kalmak istemiyorum ve hikâyemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum İzmir’de plaj güvenliği bize saldırdı.4 kız yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı polise ayrıntılı rapor verdik. Olanlara kör bir yüz çevirip oturmamalıyız.
Momo Yetkililerinden Açıklama Geldi
Momo yetkilerinin yapmış olduğu açıklamada; Daria Kyryliuk tarafından iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralamada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Güvenlik ekibimiz iki grup arasında çıkan tartışmayı büyük bir özveri ile sonlandırmak için, büyük çaba harcamıştır ifadelerini kullandı.
Sosyal Medyadan Destek Geldi
Sosyal medyada pek çok Türk’ten olayla ilgili Kyryliuk’a destek mesajları atıldı. Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy attığı tweetle olayı kınadı. Ersoy; Cuma gecesi Çeşme’de yaşanan Turizm bölgesinde asla olmaması gereken özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz, dedi.
Görüntüler Ortaya Çıktı
Ünlü manken Daria Kyryliuk, The Beach Of Momo’nun güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini söylerken ortaya yeni iddialar atıldı. Ünlü mankeni dövenin sevgilisi baran güneş olduğu ve Kyryliuk’un Güneş’i korumak için suçu Momo’nun güvenlik görevlilerine attığı iddia edildi.
Söz konusu olayla ilgili soruşturma devam ederken yeni kanıtlar gün yüzüne çıkmaya başladı. Erkek arkadaşı tarafından darp edildiği görüntüleri ortaya çıkan Kyryliuk o sırada sinir krizi geçirdiğini ve erkek arkadaşı Baran Güneş’in ona yardım etmeye çalıştığını söyledi.
Darp olayının görüntüleri emniyete teslim edildi.
Çelikkol Hukuk Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Gürcan Çelikkol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Yılmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç,
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ordu Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valiliği’nin yeni düzenlemesiyle Kapıkule’de tır geçişleri hızlandı, rekor kırıldı.
Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Yonca Yaman, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.