Türkiye’nin Önünde İktidardan Başka Engel Yok

Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Birim Başkanları gazetemize parti programlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundular.

SİYASET 5.08.2021 20:08:03 2528 0
Türkiye’nin Önünde İktidardan Başka Engel Yok

Türkiye’nin Önünde İktidardan Başka Engel Yok

Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Birim Başkanları gazetemize parti programlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Aksoy, Desteklerimizi Esirgemiyoruz

Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Aksoy Beylikdüzü’ndeki çalışmalarını anlattı; “Biz kadın kolları olarak öncelikle Beylikdüzü’nde ki ev hanımlarını, kadın esnafları ve dernekleri ziyaret ederek, onların dertlerini ve sıkıntılarını dinliyor ve desteklerimizi esirgemiyoruz” dedi.

Ekim, Gençler Geleceğe Karşı Ümitsiz

Ülkedeki eğitim sistemini eleştiren Bağımsız Türkiye Partisi Eğitim Kolu Sorumlusu Selma Ekim; “Biz bu ülkeyi bizden önceki nesilden miras aldık ve bizden sonraki nesillere yani çocuklarımıza miras bırakacağız. Şuan ki durumda çocuklarımız geleceğe karşı ümitsiz ve çaresiz çünkü sürekli sınavlara girip, yıllarca okuyup sonunda işsiz kalıyorlar. Gençler ülkede gelecek görmedikleri için yurt dışına çıkmak istiyorlar. Bizim ülkemizde çocuklar en güzel yaşlarını sosyal etkinliklerle kendilerini geliştirip tamamlamak yerine sınavlara hazırlanmakla geçiriyorlar. Ben aynı zamanda bir eğitimci olarak öğrencileri bu sınavlara hazırlarken acı çekiyorum.

‘Sınavsız Üniversite’ Diyen Tek Partiyiz

Üniversite mezunu olan bazı gençler marketlerde kasiyer olarak çalışıyor bazıları ise hiç iş bulamıyor ve ülkemizde işsizlik çok ciddi boyutlara ulaşmış durumda. Bağımsız Türkiye Partisi bu konuda çok ciddi çalışmaları olan ‘Sınavsız Üniversite’ diyen tek parti olarak işsizliği ortadan kaldıracak tek reçeteye sahiptir. Sınavsız eğitim derken bizim istediğimiz çocukların en temelden yetenekleri doğrultusunda eğitim alıp, edineceği mesleği bu yetenekler doğrultusunda seçmeleri ve böylece iş hayatlarında daha başarılı olmalarını sağlamaktır. Gelişmiş ülkelerde eğitimler sınavsız yapılmakta, bunun birçok örnekleri mevcut ve ülkemizde de 1950 yıllarında köy enstitülerinde uygulamalı eğitimlerle bu sistem uygulanmıştır.

Ekonomi Eğitim Sistemimizi de Olumsuz Etkiliyor

Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş Milli Ekonomi Modeli kitabında ülkenin sıkıntılarının reçetelerini en ince ayrıntısına kadar yazıp bizlere miras olarak bıraktı. Genç Genel Başkanımız Av. Hüseyin Baş ile bu reçeteleri uygulamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz ve inanıyorum ki bunu başaracağız. Eğitim ve ekonomi birbirine bağlı kavramlardır çünkü geçim sıkıntısı olan bir evde anne mutlu olmazsa, çocuk mutlu yetişmez ve mutsuz çocuk okulda kendi yeteneklerini ortaya koyup keşfedemez. Ülkemizde vatandaşlar geçimini kıt kanaat sağlıyor hatta bir kuru ekmeğe muhtaç olan bir sürü vatandaşımız var, bu ekonomik problemler eğitim sistemimizi ve çocuklarımızın gelişimini olumsuz etkilemekte ve bununda tek çaresi Milli Ekonomi Modelinde” dedi.

Ünal, Ev Hanımlarına 15 Bin Lira Maaş

Kadın cinayetlerini ve kadına verilen değeri eleştiren Bağımsız Türkiye Partisi Halkla İlişkiler Sorumlusu Sultan Ünal; “Milli Ekonomi Modelimizde yer alan vatandaşlık, ev hanımı ve her çocuk başına verilmesi gereken maaşlarla, şimdiki ekonomik şartlarda bir eve girmesi gereken maaş miktarı yaklaşık on beş bin liradır. Bir ev hanımının maaşı ne kadar çok olursa ülkemizin ekonomisi bir o kadar yükselir çünkü pazara ve markete alışverişe giden ev hanımı yaptığı harcamalarla esnafı kalkındırırken üretim artacak, üretim artınca istihdam artacaktır. Ev hanımına maaş adı altında başlayan maaş projesi aslında tüm ülkenin, milletin kalkınması ve geçmişte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlatmış olduğu sanayileşmenin de temelini oluşturuyor.

Türkiye’nin Önünde İktidardan Başka Engel Yok

Sosyal Devlet Milli Devlet kitabı merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın yazdığı bir kitaptır ve Milli Ekonomi Modelinin de özet halidir. Biz aslında yer altı kaynaklarıyla zengin olup hazine üzerinde oturan ama fakirleştirilmeye alıştırılmaya çalışılmış bir millet olarak yaşıyoruz, Bağımsız Türkiye Partisinin zaten hayır dediği en önemli noktada budur. Haydar hocanın yazdığı tezi kopyalayan ve en büyük örneği olan Rusya, Milli Ekonomi Modelinde ki ev hanımı, çocuk maaşını uygulayarak beş yılda kalkınmıştır ve Türkiye’nin bunu uygulamak için önünde iktidardan başka hiçbir engel yok. Ev hanımı maaşı kadını güçlendirecek belki de kadın cinayetlerini engelleyecek tek çaredir çünkü Arap zihniyeti ve kapitalist sistemle kadın köleleştirilip kadına verilen değer ayaklar altına alınmıştır” dedi.


Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.