Yaz Alışveriş Rehberi’

Amazon.com.tr’nin elektronikten oyuncağa, modadan ev yaşama kadar birçok farklı kategoride gerçekleştirdiği ‘Yaz Alışveriş Rehberi’ kampanyası başladı.

YAŞAM 30.07.2019 18:27:10 4477 0
Yaz Alışveriş Rehberi’

Amazon.com.tr’den Yaz Alışveriş Rehberi

Amazon.com.tr’nin elektronikten oyuncağa, modadan ev yaşama kadar birçok farklı kategoride gerçekleştirdiği ‘Yaz Alışveriş Rehberi’ kampanyası başladı.

Kitaptan deniz gözlüğüne, modadan fotoğraf makinesine, güneş gözlüğünden mayo bebek bezlerine kadar yaz alışverişi için ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir rehberde bir araya getiren Amazon.com.tr, ayrıca rehber içerisinde yer alan seçili ürünlerde geçerli yüzde 70’e varan indirim ve birçok üründe ücretsiz teslimat avantajı sunuyor.

Istanbul, 30/7/2019- Amazon.com.tr yaz sezonu alışverişi için ihtiyaç duyulan ürünleri ‘Yaz Alışverişi Rehberi’nde bir araya getirdi. Mayodan dalış kıyafetlerine, deniz gözlüklerinden plaj havlularına kadar birçok yaz ürününü birbirinden özel indirim ve fırsatlarla bir araya getiren Amazon.com.tr’nin online rehberinde ayrıca cep telefonu, bilgisayar, kulaklık, hoparlör, fotoğraf makinesi, tıraş makinesi, epilasyon aletleri, ayakkabı, bebek bezi, güneş gözlüğü, spor ekipmanları, termos, kitap, yapı market ile ev ve mutfak ürünleri de yer alıyor. Kitaplarda 25, mayo bebek bezlerinde 30 ve moda ürünlerinde 70’e varan indirimlerle Yaz Alışveriş Rehberi kullanıcıları cazip fiyatlarla karşılıyor.

 

29 Temmuz- 11 Ağustos tarihleri arasında oyuncaktan elektroniğe, modadan mutfağa birçok kategorideki ürünleri bir araya getiren rehber aynı zamanda kullanıcıları cazip fiyatlarla da karşılıyor. Yüzde 70’e varan indirimlere ek birçok üründe geçerli ücretsiz teslimat avantajı ile birbirinden çeşitli fırsatlara, Amazon.com.tr/YazAlisverisRehberisayfası ve Amazon Alışveriş mobil uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Amazon hakkında

Amazon dört ana ilkeye göre hareket eder: rakipler yerine müşterilere odaklanmak, müşterilerimiz için sürekli yenilik yapmak, operasyonel mükemmelliği sağlamak ve uzun vadeli düşünmek. Kullanıcı yorumları, 1-Tık’la alışveriş, kişiye özel öneriler, Prime, Amazon Lojistik, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tablet, Fire TV, Amazon Echo ve Alexa, Amazon tarafından geliştirilen öncü ürün ve hizmetlerden bazılarıdır. Daha fazla bilgi için amazon.com/about adresini ziyaret edebilir ve @AmazonNews'ü takip edebilirsiniz.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.