Yerel Basın O Bölgenin Kalbidir

Adalet partisi Büyükçekmece ilçe başkanı ve Esenyurt ilçe başkanı Türkiye Yerel Basın Birliği genel merkezini ziyaret etti.

GÜNCEL 20.08.2021 15:07:33 1938 0
Yerel Basın O Bölgenin Kalbidir

Yerel Basın O Bölgenin Kalbidir

Adalet partisi Büyükçekmece ilçe başkanı ve Esenyurt ilçe başkanı Türkiye Yerel Basın Birliği genel merkezini ziyaret etti.

       Adalet partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Mehmet Köse ve Esenyurt ilçe başkanı Nuri Solmaz Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezi’nde Genel başkan Nezir Karayün’ü ziyaret etti.

     Genel Başkanı Nezir Karayün; “ Yerel basın birliği genel merkezini ve bizi ziyaret ettğiniz için teşekkür ederiz ve diğer siyasi partilere karşı olduğu gibi size de aynı derecede yakın olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

 Köse, “Daima Destekleyeceğiz”

    Büyükçekmece Parti çalışmaları hakkında bilgiler veren İlçe başkanı Mehmet Köse; “  Adalet Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı olarak Genel kongremizi yaptık, bundan sonra sahaya inip vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz. Ziyaretlerimize ilk olarak yerel basını ziyaret ederek başladık çünkü yerel basın bulunduğu bölgenin tüm sorunlarını gündeme taşır ve bir bölge hakkındaki tüm bilgiyi yerel basın verebilir. Yerel basın bir bölgenin atan kalbi gibidir ve bu yüzden de bizler için çok önemlidir. Daima yerel basının yanında olarak onları destekleyeceğiz” dedi.

Solmaz, “Esenyurt’un Bize İhtiyacı Var”

      Kongrelerin yapıldığını belirten Esenyurt ilçe başkanı Nuri Solmaz; “. Esenyurt’ta hizmet eksikliği var buna örnek olarak Kırkağaç mahallesindeki Üsküp Camii’yi verebiliriz. Mahallede camii yolunun çökmesiyle kanalizasyon patladı ve camiyi su bastı. Esenyurt belediyesi aylarca buna bir çözüm üretemedi. Vatandaştan gelen şikâyetler üzerine olaya müdahale edip çözüme kavuşmasını sağladık. Esenyurt gibi büyük bir ilçenin sorumluluk sahibi bir başkana ihtiyacı var, yani Esenyurt’un bize ihtiyacı var. Biz Esenyurt’ta Sivil Toplum Kuruluşları ve Mahalle muhtarları ile görüşmeler düzenleyerek iletişimimizi sürdüreceğiz ve her zaman destekleyeceğiz. Esnaf ziyaretleri yapıp daima onların yanında olduğumuzu htireceğiz. Sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde olacağız.” dedi.

Köse ve Solmaz gerçekleştirdikleri ziyarette Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezi Müzesini, Başkan Nezir Karayün’ün geçmişten günümüze kadar basında kullandıkları cihazları incelediler, hayranlıklarını gizleyemediler.

Haber Zafer Uçar


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.