Tarih: 25.09.2018 17:24

Facebook Twitter Linked-in

Seviyoruz, Sevdiriyoruz..!

Baki Gündüz İlkokulu müdürü Mehmet Şerif Bakır, “ Hedefimiz:  Vatana, millete, bayrağa ve devlete faydalı nesiller yetiştirmek.

“Daha Önemli Bir Hedefimiz Yok”

Beylikdüzü’nün en kaliteli ilkokulları arasında yerini alan Baki Gündüz İlkokulu Müdürü Mehmet Şerif Bakır, “ Tüm hedefimiz kaliteli, vatanına, milletine, bayrağına ve devletine faydalı nesiller yetiştirmektir. Bu nedenle okulumuza gelen öğrencilerimizin  okul ile bağlarını güçlendirmek, okulu sevdirmek, eğitim ve öğretime ısınması için her türlü sosyal, kültürel etkinlik ve aktiviteler yaparak motivasyonu sağlıyoruz. Başarı ancak çocuğun okul ve eğitim ile olan bağını güçle tutmaktan geçer. Çocuğun okuldan ayrılıp mutlu bir şekilde eve gitmesini sağlamak öncelikli hedefimizdir.”

“Çocukları Okula Küstürmeyin”

Bakır, ilköğretimler çocuklarımızın şekillendiği geleceğe ışık tutacak bilgi, birikim ve belleğin yüklendiği kurumlarıdır. Bu nedenle ilkokullar çok önemlidir. Bu önemi algılayan eğitim, öğretim ve yönetim kadrosu mutlaka çok güçlü olmalıdır. Bize verilen bir hamuru şekillendirip pişirip orta, lise ve üniversite gibi yüksek okullara servis yapmanın alt yapısıdır ilkokul. Biz Baki Gündüz İlkokulu olarak çok iyi bir kadroyla çocuklarımızı okula küstürmeden, bunaltmadan, ezberci zihniyet yerine analitik düşünmeyi gerektiren modern eğitim anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüyoruz.

“Her Anlamda Yetiştiriyoruz”

Bakır, 22 yıllık bilgi ve birikimimizle , öğrencilerin sadece akademik anlamda değil sosyal ve kültürel faaliyetler açısından da yetişmelerine ortam hazırlıyoruz. Hedefimiz:  Vatana, millete, bayrağa ve devlete faydalı nesiller yetiştirmek. Öğretmen, öğrenci ve veli iş birliği ile iyi bir 2018-2019 eğitim öğretim yılı geçireceğimize inanıyor ve tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —