12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan yeni Valiler Kararnamesi ile 16 ilin valisi değiştirildi. Ayrıca, 12 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. Bu önemli karar, Resmi Gazete’de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi.
Valiler Kararnamesi’nde dikkat çeken bir başka gelişme ise 5 kaymakamın vali olarak atanması oldu. Bunlar arasında Bursa Gemlik Kaymakamı Uğur Turan’ın Kırklareli Valiliği görevine getirilmesi dikkat çekti. Bu atamalar, kaymakamlık görevlerinde başarılı olan isimlerin valilik pozisyonlarına yükseltilmesini içeriyor.
Yeni valilerin görev yapacakları iller şu şekilde belirlendi:
Kararname kapsamında 12 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine atandı. Bu atama, ilgili valilerin müfettişlik görevlerinde tecrübelerini paylaşmalarına olanak sağlayacak. Yeni atanan valilerin, görevlerine en kısa sürede başlamaları bekleniyor.
Haber: Muhammed Mustafa KARAYÜN
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Eğitim bazen bir dersle değil, bir davranışla başlar. Bir selam, bir teşekkür, bir karşılama…
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında İstanbul Büyükçekmece Şehit Münir Alkan Fen Lisesi Müdürü Zekeriya Çayhan’a ziyaret.
HABER / NEZİR KARAYÜN – Akademik çalışmaları ve eğitimci kimliğiyle tanınan yazar Kenan Yavuz, uzun süredir üzerinde çalıştığı şiir kitabı “Eristik Çıkarsama” ile edebiyat dünyasına yeni bir eser kazandırdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan En Güzel Ramazan Süslemesi Yarışması kapsamında Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen değerlendirmeler tamamlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – AK Parti Beylikdüzü ilçe teşkilatının düzenlediği Teşkilat Vefa İftarı geniş katılımla gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Yaklaşık bir yıldır tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi soruşturması kapsamında açılan davada 355 gün sonra ilk kez hâkim karşısında.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Ahilik Platformu ve BEYESDER Kurucu Başkanı Cengiz Ataseven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Beylikdüzü ve Kavaklı esnafını ziyaret ederek kadınların üretimdeki gücüne dikkat çekti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, teşkilata emek vermiş isimleri görkemli bir iftar sofrasında buluşturdu. TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda birlik ve vefa vurgusu yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN - Akaryakıt ve LPG fiyatlarındaki küresel artışın vatandaşa yansımasını önlemek amacıyla eşel mobil sistemi geçici olarak devreye alındı. Cumhurbaşkanı Kararı ile zamların büyük kısmı vergiden karşılanacak.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Halis Kahriman tarafından Esenyurt’ta düzenlenen iftar programı,
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa İftarı programı, teşkilatın farklı dönemlerinde görev almış dava arkadaşlarını aynı sofrada buluşturdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Maarifin Kalbinde Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar programlarında öğretmen, öğrenci ve veliler aynı sofrada buluştu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.