2021 Balık Yılı Oldu

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ne Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Federasyonu'nda bulunan kadınlar ve federasyon başkanı ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirirken, ziyarete gelen kad?

GÜNCEL 31.12.2021 18:21:17 2147 0
2021 Balık Yılı Oldu

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ne Yıl Sonu Ziyareti

 

Balıkçı Kenan: Bol Ve Bereketli Bir Yıl Geçirdik

 

2021 Balık Yılı Oldu

 

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ne Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Federasyonu'nda bulunan kadınlar ve federasyon başkanı ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirirken, ziyarete gelen kadınlara yeni yaptığı ürün olan balık dürüm ikram edildi

Denizlerimizin Kıymetini Bilelim

 

Balık ve deniz hakkında bilgi veren usta balıkçı denizlerimizi temiz tutmamız gerektiğini vurguladı. Balıkçı Kenan: ‘Denizlerimiz tükenmeden madenlerimiz. Denizlerimiz ekmeden biçtiğimiz tarlalarımız. Denizi evimizin salonu gibi temiz tutmamız gerekiyor. Çünkü denizlerimiz bize içinde katkı maddesi olmayan sağlık kaynağı balığı sunuyor. Yeni yıla hep beraber merhaba dedik. İnşallah 2022 yılında da daha güzel günlerde oluruz. 2021 son günleri çok olumsuz geçti. Şimdi ortamımız düzeldi. Sayın Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ederim. İnşallah 2022 bu güzelliklerle devam eder. Halkımız mutlu, Türkiye mutlu’ dedi.

Müzeyi Gezdiler Hatıra Fotoğrafı Çektiler

 

Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu üyeleri mumya balıkların bulunduğu Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni gezdi. Mumya köpek balıklarını, kılıçbalıklarını, vatozları gören kadın üyeler bol bol fotoğraf çekti. Böyle bir müzeyi ülkemize kazandırdığı için müze kurucusuna teşekkür eden kadınlar: ‘Bir çoğumuz bu balıkları televizyondan seyrediyoruz. Şimdi burada görünce ne kadar ürkütücü olduğuna bir kez daha şahit olduk. Herkesi bu müzeye davet ediyoruz. Burada bulunan balıkları başka yerde göremessiniz’ ifadelerini kullandı

Kadınlara ‘Dürüm Balık’ İkram Edildi

 

İstanbul’da balığı sevdiren adam olarak bilinen ünlü balıkçı, Balıkçı Kenan yine bir ilke imza attı. Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu Kurucu Genel Başkanı ve üyelerine dürüm balık ikram etti. Yeni yılı dürüm balıkla karşılayan dernek üyeleri yeni lezzetten dolayı Balıkçı Kenan’a teşekkür etti

Balıkçı Kenan Gönülleri Fethetti

 

Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu Kurucu Genel Başkanı Recep Osman Erdoğan ise Balıkçı Kenan’ın deniz ve balık hakkında gelecek nesilleri bilgilendirdiğini belirtti. Erdoğan: ‘Bütün İstanbul’u, bütün gönülleri fethetti. Balığı tanıttı. Güzel şeylere imza attı. Balıkçı Kenan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’ dedi.

Balıkçı Kenan 2021 Yılını Değerlendirdi

 

Balıkçıların Vira Bismillah diyerek sezonu açmasının ardından bu sezonun bol ve bereketli geçtiğini belirten usta balıkçı Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirdi. Palamut ile başlayan balık akını, hamsi, istavrit, mezgit, sardalya, ile devam etti. Balıklar bu sene bol çıktı. Hamsi fiyatı 10 liraya kadar düştü. Yılın son gününde balık bolluğunu hamsi ve istavritin takip ettiğinin altını çizen Balıkçı Kenan: ‘Alınan önlemler netice verdi. Yıllardır denizlerdeyiz. Bir yıl hamsi oluyorsa, palamut olmuyordu. İstavrit oluyorsa, hamsi olmuyordu. Ama 2021 yılı sezonun açılmasıyla birlikte her balık mevsiminde bol bol çıktı’ ifadesini kullandı

 

Vatandaşlar Balığa Doydu

 

Palamut ile başlayan bol ve bereketli sezonun şu anda istavrit ile sürdüğünü belirten Balıkçı Kenan: ‘On yıldır çıkmayan kofana balığı çıktı. Hamsi balığının fiyatı 10 liraya kadar düştü. Bu sene vatandaşlarımıza her balığı bol olduğu için ucuz sunma fırsatı bulduk. Yıllardır kofana yoktu. Bu sene bol bol kofana çıktı. Balıkçılar olarak bu yılı mutlu geçirdik. Sezon güzel geçiyor. İnşallah 2022 yılı da bu şekilde bol ve bereketli geçer’ diye konuştu.


KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.