2021 Balık Yılı Oldu

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ne Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Federasyonu'nda bulunan kadınlar ve federasyon başkanı ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirirken, ziyarete gelen kad?

GÜNCEL 31.12.2021 18:21:17 2153 0
2021 Balık Yılı Oldu

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ne Yıl Sonu Ziyareti

 

Balıkçı Kenan: Bol Ve Bereketli Bir Yıl Geçirdik

 

2021 Balık Yılı Oldu

 

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ne Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Federasyonu'nda bulunan kadınlar ve federasyon başkanı ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirirken, ziyarete gelen kadınlara yeni yaptığı ürün olan balık dürüm ikram edildi

Denizlerimizin Kıymetini Bilelim

 

Balık ve deniz hakkında bilgi veren usta balıkçı denizlerimizi temiz tutmamız gerektiğini vurguladı. Balıkçı Kenan: ‘Denizlerimiz tükenmeden madenlerimiz. Denizlerimiz ekmeden biçtiğimiz tarlalarımız. Denizi evimizin salonu gibi temiz tutmamız gerekiyor. Çünkü denizlerimiz bize içinde katkı maddesi olmayan sağlık kaynağı balığı sunuyor. Yeni yıla hep beraber merhaba dedik. İnşallah 2022 yılında da daha güzel günlerde oluruz. 2021 son günleri çok olumsuz geçti. Şimdi ortamımız düzeldi. Sayın Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ederim. İnşallah 2022 bu güzelliklerle devam eder. Halkımız mutlu, Türkiye mutlu’ dedi.

Müzeyi Gezdiler Hatıra Fotoğrafı Çektiler

 

Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu üyeleri mumya balıkların bulunduğu Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni gezdi. Mumya köpek balıklarını, kılıçbalıklarını, vatozları gören kadın üyeler bol bol fotoğraf çekti. Böyle bir müzeyi ülkemize kazandırdığı için müze kurucusuna teşekkür eden kadınlar: ‘Bir çoğumuz bu balıkları televizyondan seyrediyoruz. Şimdi burada görünce ne kadar ürkütücü olduğuna bir kez daha şahit olduk. Herkesi bu müzeye davet ediyoruz. Burada bulunan balıkları başka yerde göremessiniz’ ifadelerini kullandı

Kadınlara ‘Dürüm Balık’ İkram Edildi

 

İstanbul’da balığı sevdiren adam olarak bilinen ünlü balıkçı, Balıkçı Kenan yine bir ilke imza attı. Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu Kurucu Genel Başkanı ve üyelerine dürüm balık ikram etti. Yeni yılı dürüm balıkla karşılayan dernek üyeleri yeni lezzetten dolayı Balıkçı Kenan’a teşekkür etti

Balıkçı Kenan Gönülleri Fethetti

 

Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Federasyonu Kurucu Genel Başkanı Recep Osman Erdoğan ise Balıkçı Kenan’ın deniz ve balık hakkında gelecek nesilleri bilgilendirdiğini belirtti. Erdoğan: ‘Bütün İstanbul’u, bütün gönülleri fethetti. Balığı tanıttı. Güzel şeylere imza attı. Balıkçı Kenan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’ dedi.

Balıkçı Kenan 2021 Yılını Değerlendirdi

 

Balıkçıların Vira Bismillah diyerek sezonu açmasının ardından bu sezonun bol ve bereketli geçtiğini belirten usta balıkçı Balıkçı Kenan 2021 yılını değerlendirdi. Palamut ile başlayan balık akını, hamsi, istavrit, mezgit, sardalya, ile devam etti. Balıklar bu sene bol çıktı. Hamsi fiyatı 10 liraya kadar düştü. Yılın son gününde balık bolluğunu hamsi ve istavritin takip ettiğinin altını çizen Balıkçı Kenan: ‘Alınan önlemler netice verdi. Yıllardır denizlerdeyiz. Bir yıl hamsi oluyorsa, palamut olmuyordu. İstavrit oluyorsa, hamsi olmuyordu. Ama 2021 yılı sezonun açılmasıyla birlikte her balık mevsiminde bol bol çıktı’ ifadesini kullandı

 

Vatandaşlar Balığa Doydu

 

Palamut ile başlayan bol ve bereketli sezonun şu anda istavrit ile sürdüğünü belirten Balıkçı Kenan: ‘On yıldır çıkmayan kofana balığı çıktı. Hamsi balığının fiyatı 10 liraya kadar düştü. Bu sene vatandaşlarımıza her balığı bol olduğu için ucuz sunma fırsatı bulduk. Yıllardır kofana yoktu. Bu sene bol bol kofana çıktı. Balıkçılar olarak bu yılı mutlu geçirdik. Sezon güzel geçiyor. İnşallah 2022 yılı da bu şekilde bol ve bereketli geçer’ diye konuştu.


Evin, Kızımız Duygulandırdı...

Kavaklı Ortaokulu Spor Kulübü öğrencisi Evin Demir Avrupa serbest güreş şampiyonasında 3. Oldu.

BALIKLARA TÜRKÜ SÖYLEDİLER

Aşık Mustafa Kurbanoğlu, “Ben 45 yıllık halk sanatımda her şeye türkü yazdım ama Balıkçı Kenan sağolsun balıklara da türkü söyletti. Balıklara da türkü söyleniyormuş. Bu ilki Balıkçı Kenan’da yaşadık” diye konuştu.

BÜSED’de Akduman Dönemi Başladı

Büyükçekmece Servisçiler Derneği'nin Genel Kurulu’nda başkan seçilen Ömer Akduman, ilk toplantısını kahvaltılı bir organizasyon ile gerçekleştirdi.

Dezavantajlı Bireylerin Yaşamlarını Kolaylaştıracağız

Engelli ve dezavantajlı bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’na yönelik bir dizi etkinlik düzenledi.

Sanata Adanan Çeyrek Asır…

Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Gözüdok, Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Gürbey ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Türkan Şoray ve Ediz Hun’u Kıbrıs’ta Anılarıyla Buluştu

Kıbrıs Şehitlerini Anma Platformu Başkanı Hasan Taş, Türk sinemasının unutulmaz isimlerini anılarıyla buluşturdu.

3. Kırlangıç Gençlik Festivali Başlıyor

19 Mayıs Pazar günü ise Türk pop müziğinin sevilen ismi Emir Can İğrek 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak.

Başkan Güney, Beslenme Saati Projesini İnceledi

Başkan İnan Güney ise, “Başkanımızın daha örnek alacağımız çok projesi var. Beyoğlu, Gaziosmanpaşa ve Tuzla’da bu belediyeleri aldıysak, böyle güzel projelerin o ilçelerde de duyulması sayesinde oldu.

Büyükşehir Şampiyon Oldu…

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu Satrançta İstanbul Şampiyonu olurken, okul müdürü Cevat Ağırbaşlı, başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz.

Engelliler anneler gününü sualtında karşıladı

“Bağcılar Anneleriyle Güzel” mottosuyla ilçe genelinde 3 farklı etkinlik düzenledi. Anneler Günü için gerçekleştirilen etkinlikler, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda başladı.

Yazlık Fideler Toprakla Buluştu

“Bu kentin toprakları bu kentin yoksullarını doyuracak diye yola çıkmıştık. Aynı anlayışla burada üretmeye devam edeceğiz ve tarımsal üretime katkı sağlayacağız”  şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÖZER, HEDEFLERİNİ ANLATTI…

Esenyurtlu kimliği, bir kardeşlik merkezi inşa edelim. Bu merkezde Vanlı da Ordulu da herkes yani tüm Esenyurt aynı çatı altında olacak” dedi.

Mbb 2024-2029 Dönemi Yönetimini Seçti..!

Bizler yerel yönetimler olarak merkezi yönetimin refleks gösteremediği noktalarda ayrım yapmaksızın vatandaşımızın yanında olmalıyız.

BEYLİKDÜZÜ ANNELER GÜNÜ’NÜ EDA BABA İLE KUTLADI

Çalık, “Annelere güzel bir gelecek borçluyuz. Beylikdüzü, tüm annelerin mutlu olacağı, huzurla ve güvenle yaşayacağı bir kent olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Çaykara, Şehit Anneleri ile Buluştu

Kentteki tüm annelere çiçek gönderen başkan Utku Caner Çaykara şehit anneleriyle kahvaltıda buluştu. Günün sonunda Anneler Günü’ne özel düzenlenen Samida konserine katılan Avcılarlı anneler unutulmaz bir gece yaşadı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.