Bağcılarlı 80 Kız Öğrenci Kefken Kampı’na Uğurlandı
Bağcılarlı Gençler 5 Yıldızlı Tatile Uğurlandı
Bağcılarlı lise son sınıf öğrencisi 80 kız, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 5 yıldızlı otel konforundaki Kefken Yaz Kampı’na uğurlandı. Gençler, yeşil ile mavinin buluştuğu kamp alanında arkadaşlarıyla eğlenceli ve eğitici aktivitelerle dolu bir tatil geçirecek. Yaz mevsimi boyunca kamptan toplam 480 genç yararlanacak.
Bağcılar Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’yla yaptığı protokol çerçevesinde her yıl yaz ve kış mevsimi olmak üzere iki dönemde gençler, Kefken Gençlik Kampı’na götürülüyor. Pandemi sebebiyle geçen yıl ara verilen kamp programı 1 Temmuz’daki kademeli normalleşme sürecinde yeniden uygulamaya konuldu. Bu amaçla Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi’ne kayıt yaptıran 15-22 yaş arasındaki 480 genç, farklı tarihlerde 6 grup halinde Kefken Kampı’na götürülüyor. Kampın ilk yolcuları bugün yola çıktı. 80 kişiden oluşan kız öğrenciler, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından bir haftalık tatile uğurlandı.
Kefken’i Çok Seveceksiniz
Kefken’de deniz ile orman kampının bir arada olduğunu söyleyen Çağırıcı, “Kamplarımız Kovid-19 nedeniyle geçen yıl yapılamamıştı. Bu sene sınırlı da olsa kamplarımızı yapacağız. Kefken’i çok seveceksiniz. Oradaki zamanınızı mutlaka iyi değerlendirin. Bu ortamlar birbirinizi tanımanız ve arkadaşlıklar kurma adına da çok önemli. Arkadaşlarınızla birbirinizin ailesi olacaksınız. İnşallah güzel bir tatil geçirirsiniz” dedi.
Öğrenciler, deniz kenarında maviyle yeşilin iç içe girdiği noktada kurulan kampta, modern ve donanımlı tesislerde 5 yıldızlı lüks otellerin konforunda tatil yapacak. Kampta voleybol, basketbol, futbol, badminton, masa tenisi, paintbol, kürek, oryantiring ve okçuluk gibi aktiviteler de bulunuyor.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de OSB’lerde yatırımlar hız kazanırken, yeni projeler üretim ve istihdama katkı sağlıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Eski milli boksör, 1994 Gençler Dünya Boks Şampiyonu ve spor yöneticisi Mustafa Genç’in, sağlıkla başlayan ve yeniden ringlere uzanan ilham verici yaşam mücadelesi belgesel oluyor.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ensar Vakfı Beylikdüzü İlçe Başkanı Zeki Koçinkağ, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Temel Başalan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ÖNDER Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ekrem Kap, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AREV Vakıf ve AREV Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Tuncay Altaylı, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin taşıdığı derin manevi anlamlara dikkat çekti.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi İlyas Yılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaz, bu mübarek gecenin manevi iklimine dikkat çekerek birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Kabataş Belediye Meclis Üyesi Cafer Belen, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belen, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diledi.
Siyasetçi ve işadamı Veysel Karatay, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.