Tarih: 01.01.0001 00:00 3677

Işık, 'Beylikdüzü Diğer İlçelere Muhtaç Kalmayacak”

Küçükçekmece ile Büyükçekmece Ülkü Ocakları eski başkanı ve Beylikdüzü Ülkü Ocakları kurucu başkanı Serkan Kocabaş, Cumhur İttifakı adayı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık için düzenlemiş olduğu kahvalt

Işık,

Küçükçekmece ile Büyükçekmece Ülkü Ocakları eski başkanı  ve Beylikdüzü Ülkü Ocakları kurucu başkanı Serkan Kocabaş, Cumhur İttifakı adayı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık için düzenlemiş olduğu kahvaltı programına yoğun ilgi oldu.

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık, "Beylikdüzü'nün geleceği adına önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Bu seçime giderken hepimiz görüyoruz ki nüfusumuz yüzde yüz arttı. Daha da artacak. 5 sene sonra Beylikdüzü nüfusumuz daha da artacak. Peki nüfus bu kadar artarken hayatımız zorlaşmaya başlamayacak mı? Bunun çözümleri önemli bizim için. En büyük sıkıntımız ulaşım. Öncelikle iç ulaşımı rahatlatmak için projeler hazırladık. Ak Parti İlçe başkanı olduğum dönemde de ulaşım için yeni yollar açmıştık. Başkan seçildiğimde hizmetlerimiz artacak" ifadelerini kullandı.

 "Beylikdüzü Diğer İlçelere Muhtaç Kalmayacak”

Işık, "Bugün Beylikdüzü'nde konser, tiyatro gibi sosyal aktivitelerin bilet ücretleri 80 ile 90 Türk lirası arasında değişiyor. Çocuklarımız, ailelerimiz bu tür etkinliklere gidemiyor. Bunun çözümü bizde. Artık Beylikdüzü diğer ilçelere muhtaç kalmayacak ilçemize her türlü faaliyetleri getireceğiz. Şunu söylemek istiyorum; Beylikdüzü için kim hayırlısıysa, kim çalışacaksa ve kim akşam başını rahat yastığa koyacaksa yarışı o kazansın. Daha güzel ve yaşanılabilir bir Beylikdüzü için ışık var diyoruz" şeklinde konuştu.

 "Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar"

Serkan Kocabaş, "Bizler Ülkücü Hareketin mensupları olarak liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyin emri doğrultusunda başta Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye başkan adayımız Binali Yıldırım bey olmak üzere tüm ilçelerimizde ittifak adaylarımızın tek vücut halinde yanındayız ve arkasındayız. Bizler diyoruz ki; Beka için milli karar, cumhur için istikrar " dedi.

Beylikdüzü Haber Merkezi (BHM)

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.