Tarih: 24.01.2019 19:09

Işık, “Beylikdüzünde sosyal bir gelecek hayal ediyorum”

Facebook Twitter Linked-in

Işık, “Beylikdüzünde sosyal bir gelecek hayal ediyorum”

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık; Ak Parti Beylikdüzü belediye meclis üyesi ve adayı Fuat Bayazıt’ın davetlisi olarak, Tüze sitesi sakinleri ile buluştu yaklaşık 300 site sakininin katıldığı toplantıda projelerini anlatarak, sorunlarını dinledi… 

Sosyal Bir Beylikdüzü Anlayışı

Ak parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzünde gelecek nesillere hitap etmek istediğini belirtti. Işık, “5 senede Beylikdüzünü nasıl yönetirim diye değil, ülkenin 2050 ve 2100 vizyonunu bu semte nasıl kazandırabiliriz. Bunu idealindeyiz. Gelecek nesiller, ‘buradan bir belediye başkanı geçti ve bu kubbe de hoş bir sada bıraktı’ diye bu duayı alabilmek için bu anlayışla siyaset yapmak istiyoruz. Beylikdüzünde sosyal bir gelecek hayal ediyorum başka bir ilçeye gittiğimizde kendimizi gururla anlatacağımız ve bizim ilçemize gelmek isteyecekleri bir ortam yaratmak istiyoruz” dedi.

Gençlere Spor İmkânları Sağlanacak

Beylikdüzünde spor anlamında da bir çok sıkıntısı olduğunu belirten Işık, “Koskaca Beylikdüzünde sadece 1 tane futbol sahası var. O da sentetik çim yani gerçek değil. Biz özellikle spor konusunda büyük projeler yapmak istiyoruz. Halkımızın denize ve spora rahat ulaşmasını istiyoruz. Başkan seçildiğimde ilk işim gençler için özellikle doğal çim ile futbol sahalarını çoğaltacağız. Böylece gençlerin kötü alışkanlıklarının sporla önüne geçmiş olacağız” dedi. Site sakinlerinin sorunlarını tek tek dinleyen Mustafa Necati Işık, kendilerini desteklemelerini ve Başkan olması halinde bu sorunları çözeceğini belirtti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —