Tarih: 14.03.2020 15:43

Adaletin Kalmadığı Dönemdeyiz

Facebook Twitter Linked-in

Adaletin Kalmadığı Dönemdeyiz

Beylikdüzü’nde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Türkiye zorlu bir dönemden geçiyor. Düşünce özgürlüğü başta olmak üzere, insan hak ve özgürlüklerinin sınırlandırıldığı, adalete güvenin neredeyse kalmadığı, yoksulluğun hat safhayı geçtiği bir dönemdeyiz.”

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi iş insanı Abdullah Teber öncülüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Beylikdüzü sahilde, Maya Marin Restaurant’ta kahvaltı düzenlendi.  Çalışan emekçi kadınlar gününe dair açıklama yapan Başkan Davutoğlu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadınların onurunu, toplumsal hayatta yer almasını temsil edildiğini, bu konuda faaliyetlerin yapıldığı bir gündür. Bugün kadınların toplumsal hayattaki yerini tescil ettiği gün olarak bütün dünyada kutlanıyor. Akademisyen iken işinden edilen kadınlar, fikirlerini söylediği için işinden edilen gazeteci kadınlar ve konfeksiyon emekçi kadınlarımızla ilgili geniş kapsamlı çok ses getiren 10 milyona yakın görüntü alan bir kampanya yürüttük. Bununla birlikte seslerini duyuramayan kadınların seslerini duyurmasını istedik.”

Türkiye Zorlu Günlerden Geçiyor

Partisinin kuruluş amacına dair önemli mesajlar veren Başkan Davutoğlu, “Gelecek Partisi Türkiye’de bugün bütün anketlerde çıkan ortak kanaat şu, 25-30’larda bir kararsız seçmen oranımız var. Şuan ki partilerde iktidarı memnun edemiyor, muhalefet ise memnun edemeyenlere dönük olarak alternatif üretemiyor gibi bir kanaat var. Gelecek Partisi yeni Türkiye şartlarında bir nefes olarak yola çıktık.”

 İnandırıcı Açıklamalar Yapılmalı

Corona virüsüne dair konuşan Başkan Ahmet Davutoğlu, “Coronavirüsü küresel köye dönüş durumdadır. Bütün ülkeler halkını korumak için önlemler alıyor ve Türkiye’de bu konuda üzerine düşeni yapmalıdır. Sağlık Bakanlığı’nın vermiş olduğu tedbirlere uysunlar. Bizler sarılmayı ve koklaşmayı seven sıcak bir halkız fakat bir müddet bunları yapmamamız gerekiyor” dedi.

Eşi ile Katıldı

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi iş insanı Abdullah Teber öncülüğünde, Beylikdüzü sahilde Maya Marin Restaurant’ta düzenlenen ve kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan kahvaltı programına; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Eşi Sare Davutoğlu, parti üyeleri, yerel basın mensupları ve çok sayıda kadınlar katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —